Pentru Claudiu Cracea - Pretul apei

26 Octombrie 2019, 08:48 | 4678 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Apa.

Comentariul zilei - Ilie de la scularie

Psd-iștii au cerut în consiliul local mărirea prețului apei care este cel mai mare din țară. Consilierii locali ai opoziției au ascultat minciunile îndrugate de reprezentanții psd-iști ai apaserv,în loc să ceară execuția bugetară,la fiecare oraș. Dacă o cereau constatau ce pierderi mari sunt la apaserv din cauza proastei administrării patronate de PSD-IȘTII incompetenti COSMA și GURBAN .Constatau că pierderile erau foarte mari în special la suc*rsala TURNU MĂGURELE. În consiliul local au fost discuții sterile fără nicio legătură cu performanțele economice ale societății. Se aude domnule CRACEA?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
ILIE DE LA SCULARIE (pe bune) pe 19 Noiembrie 2019, 15:51
#11
Dlui Cracea si tizului cu nume de clovn.
-Dle Cracea: am citit P.V. de la sedinta C.L. si m-am lamurit: este apa de ploaie! Dvs.nu stiti ce parghii legale aveti pentru a c*rma toate matrapazlac*rile in legatura cu apa, gunoiul, administrarea orasului, etc?(sa dau un exemplu: cum au fostreabilitate strazile: turnat asfalt si apoi spart, iar stratul de uzura, pe alta lume!)-Draga ile de la scularie.Ai fost pe dracu' la sedinta C.L.Ai fost poate pe la usa sa tragi cu urechea. In P/V/ nu scrie ca a mai luat cineva cuvantul
Angajat APASERV pe 30 Octombrie 2019, 11:13
#10
TurnuMagurele
Sa va dau o BOMBA - Stiati ca Hotel turis nu plateste apa dupoa apometru si sunt trecuti la pausal, stiati ca la stadionul de la unitatea militara se uda gazonul de 2 ani si dupa apometru nu sa incasat nici macar un leu, dtiati ca .................. daca vi le spun pe toate EXPLODEAZA VOINILA, COZMA, GURBAN, etc.
Un plătitor de taxe pe 29 Octombrie 2019, 13:59
#9
Suntem fraieri că platim
Toți incompetenții și lingăii PSD lucrează la Apa Serv.Trebuie să le asigure salariu.Cum? Mărind prețul? La Hotel Turism de ce nu avem apometru?
Ilie de la scularie pe 26 Octombrie 2019, 21:26
#8
Cale gresita
Am fost la ședința și am văzut ce elucubrații ai susținut. Aici este vorba de bani nu de calitatea apei.Ce n-ai înțeles tu este că ăștia îți bagă mâna în buzunar că hoții. Societatea este atât de prost administrată încât are pierderi uriașe și nu rezistă decât prin mărirea prețului apei. Au sute de incasatori plătiți degeaba. Nu se poate plati cu cardul. Sunt organizați cum era percepția pe timpul lui ceausescu.
Cracea Claudiu-Daniel pe 26 Octombrie 2019, 20:30
#7
Lui Ilie de la scularie
Apropo ! Ai putea sa citesti si procesul-verbal de sedinta sa te documentezi mai bine . Am abordat :calitatea proasta a apei furnizate, lipsa investitiilor la Turnu Magurele si faptul ca sunt o droaie de birocrati care mananca banii turnenilor degeaba.
Nebunul din coceni pe 26 Octombrie 2019, 12:11
#6
lui .
Băi nene, tu după ce că ești idiot mai și claxonezi să atragi atenția asupra acestui aspect. Oricum ați belit belengherul începând cu 24 noiembrie....
Lolo pe 26 Octombrie 2019, 11:40
#5
Gajo
Pai Cracea este la Buc*resti sa prinda si el ceva din frimitirile de la Orban
Pret umflat la factura emisa pe 26 Octombrie 2019, 11:28
#4
Imcompetenta
O rubrică noua am observat cu stupoare că a apărut pe factura si asa f.mare.

,,coeficient repartiție

Morții lor de hoti.

Păi e plătesc si apa de nu o consum si o fura altii?????
Alt ILIE pe 26 Octombrie 2019, 11:26
#3
Mincinoșii
Atenție la execuția bugetară unde la venituri psd-iștii iau în calcul și investițiile din bani europeni ca societatea să fie pe profit. Execuția bugetară pentru activitatea de bază,respectiv producerea și vânzarea apei,este un dezastru. Nemernicii au dublat prețul apei de când PSD este la guvernare din 2016!!!
. pe 26 Octombrie 2019, 09:50
#2
.
Se aude dle Cracea? Si daca aude, parca il doare pe el in p**a!,,,,

Voi nu stiti unde locuiește elementul?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.