Cartierul Magurele - Zarnaianu si Salvatoru - doua familii de hoti si talhari - nu mai au frica de autoritati. Politia Turnu Magurele, tragi apa.

28 Septembrie 2019, 22:18 | 4422 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Politia.

Strada Mihai Viteazul - comentariul zilei

Cea mai urita strada, cea mai rau famata, de ce? Pentru doua case de ti**ni cei mai nenorociti din tot orasul Zarnaianu si Salvatoru ...Toti stiu asta, inclusiv politistii ...DE FRICA lor rar dau prin aceasta zona ...Intr-o zi animalul de Salvatoru le dadea m**e ...politistii tineri...fara experienta ...de teama sa nu aibe probleme nu se iau de acestia si ocolesc zona....D.lor Comandanti...credem ca ii trimite-ti in cartier...i-a cautati-i...o sa-i vedeti la pasarela ...sau in cel mai fericit caz la sosea...in locuri insorite ca s-a lasat racoarea dorm in masini sau jucindu-se pe telefoane .....BAAAA...NOI VA PLATIM SALARIILE IMPUSE PRIN IMPOZITE ...AVETI GRIJA DE COPII SI FAMILIILE NOASTRE ...NU ASTEPTATI SA SE INTAMPLE CA LA CARACAL ...IMPUNETI-LE POST FIX IN ZONA CIMITIRULUI ...unde femei singure si copii sunt tilhariti.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Baran Marinela Rada ( zis Sanela in turnu magurele) pe 09 Octombrie 2019, 22:13
#17
Tot turnu magurele este un oras de rahat
Sunteti niste nenorociti de ti**ni in tot turnu magurele inclusiv Fosta Soacra Baina nevasta lui Romu si pana la baieti si fetele lor Sunteti niste gunoaie de oameni care nu aveti respect nici fata de voi, nu stiti ce ie rusinea dar o sa va fac vedeta la TV pe toata familia Mohor din turnu si o sa platiti pt rautatea ce o faceti cu fetita mea cu Anays dumnz nu o sa va ierte niciodata! Si intro Buna zi o sa dam fata asa cum se merita si la neamurile tale si la prieteni Tai spunele ca II astept la pasarela sa II vad din avión!
Kenedi pe 04 Octombrie 2019, 20:42
#16
Ciori infectate
Exact asa zarnaienii infectii j**uri fomisti gainari nici wc nu au alegesar prafu si pulberea de toata rasa dde zarnaeni sa le ramana doar cucuvelele pe casa sa dea dumnezeu
baa pe 01 Octombrie 2019, 19:27
#15
no
Noris e ji**nul ala je**s? asta face reclama buna la toata rasa...sa de a D-zeu sa ajungeti toti ca Noris...nici mai bine nici mai rau...
Noris pe 01 Octombrie 2019, 17:16
#14
noris
Aste care zice de familia salvatoru bagamasp... in rasa morti lui asta care a pus
Eu pe 30 Septembrie 2019, 22:27
#13
Praf sunteti
A lu zarnaianu sunt decat 2 in romania.au 18 ani si nu au treaba cu astea..vorbiti aiurea ...poate salvator.a lu zarnaianu sunt toti la pușcărie sau plecati
EU pe 30 Septembrie 2019, 07:35
#12
Pentru armando
Asculta scirba...parintilor si fratilor tai sa le faci ce zici..sau tie singur ... nu oamenilor de buna credinta pentru care exista un Dumnezeu...Poate ca sunteti plecati acum...dar uite ca toamna a venit si odata cu ia o sa veniti si voi...si o sa incepeti iara cu ciordelile si tilhariile...NU NU...LOCUL VOSTRU E LA PIRNAIEA, putin probabaiul sa va schimbati voi comportamentul si sa intelegeti ca asa nu se poate trai precum un paduche sau o capusa ori ca un animal de prada ..,SCIRNAVIE CE ESTI .
Strada Mihai Viteazu pe 29 Septembrie 2019, 15:08
#11
Domnule Comandant
Voi credeti ca nu stiam ca sunt arestati la domiciliu?Si ce e cu asta?...nu se schimba mai nimic pentru ca isi continua modul de trai ca si pina acum ...Fara munca traind de pe o zi pe alta doar din furt si tilharie . Doar cu ei la benga bagati putem avea liniste . Cine crede altceva sa se mute la noi pe strada sa vada cum traim cu scirnaviile pe cap sau ce patesc bieti copii, femeile si batrinii fara aparare ...Poftiti si va convingeti ce inseamna sa fi blestemat sa traiesti pe magurele in zona viitorului - cimitir .
FloFh pe 29 Septembrie 2019, 14:49
#10
Gu
Mai Uite Iar Este,, Penal Nascut Liber........LA INGINIT
Armando pe 29 Septembrie 2019, 14:31
#9
Sa va iau gura in p**a de bulangii
Bai astea care credeti ca astea ai lui zarnaianu face toate problemele in orasii. Va zic eu cate ceva despre zarnaianu eu sunt fiul lui si cu cct asta de puneti voi. Nu aveti ce face si ce stire sa mai bagati si va legati de pl lui zarnianu. Toti suntem plecati 3 sunt la puscarie dintr noi si asa ca noi nu suntem si nu facem ce ziceti voi asa ca vedeti va de trb voastra ca va legati fara sa va doara. Bag p**a in gura ta asta dai bagat stirea si app vezii ca chiar stiu cine esti eu zic sati vezi de trb ta sa nu mai vorbesti ce nu stii.
Gogu pe 29 Septembrie 2019, 10:12
#8
K
Niste nenorociti
tepes pe 29 Septembrie 2019, 09:12
#7
petru kenda asta
Pai da ca toti cioroii voteaza mereu cu voi psd
Kenda pe 29 Septembrie 2019, 08:20
#6
M
Cel mai de kkt site,numai dezinformări, articole scrise de nepregătiți și mai vor să câștige și alegerile locale .

Cineva pe 29 Septembrie 2019, 08:04
#5
Dezinformare
Cele mai de rahat stiri,aici le gasiti!
Mimi pe 29 Septembrie 2019, 06:11
#4
din Măgurele
Pt autorul articolului - este bine ca prostia nu doare, ai sta internat numai la terapie intensivă !
Gigel pe 29 Septembrie 2019, 06:04
#3
V
Familia Salvatoru este arestată la domiciliu iar Zarnaianu este plecată în strainatate.

Alta intrebare.
Neny pe 29 Septembrie 2019, 04:21
#2
Muie
Cand le dateam EU m**e si le rupeam jmekeria erati calare pe mn SA va dea la m**e si din partea mea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.