PRIMARIE + POLITIE = CORUPTIE SI IMPOTENTA - comentariul zilei.

13 August 2019, 11:07 | 3755 vizualizări | 5 comentarii
Primaria Turnu Magurele.

Domnilor din Primaria Turnu Magurele, au venit caldurile excesive, iar noaptea vrem sa dormim cu ferestrele deschise, dar, din pacate, cainii latra neincetat in zona Victoria, D-uri. Chiar vreti sa distrugeti tot ce a mai ramas din acest oras? Cand nu se aude muzica de la parazitii de culoare, urla cainii sau se aude muzica din masinile parcate pe centru sau printre blocuri. Domnule Comandant al Politiei Turnu Magurele, mai exista politie de proximitate, mai avem patrule de noapte? Cred ca o greva fiscala va poate aduce cu picioarele pe pamant si cu mintea la purtator. Sunteti niste NULITATI din toate punctele de vedere.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Alina pe 17 Septembrie 2019, 19:13
#5
Comportament in societate
Nimic greșit în a fi și putina educație în societate. Cei ce dau muzica la maxim se cred stăpânii lumii și toată lumea " inferioara" tre sa le suporte lor nazurile muzicale. E vorba de respect și bun simt.
R.V. pe 14 August 2019, 21:19
#4
Respectarea legii,atat si nimic mai mult
Prostia predomina in acest orasel.Unii spalati bine pe creierasi,nici azi nu dau semne ca stiu legile.

Mai,secaturilor,voi cei care va dati cu parerea fara sa ganditi,jigniti si dati solutii.

1.Articolul 371 din noul cod penal cu privire la Ordinea Publica.

2.Ati fost obisnuiti sa va bateti joc de lege si sa faceti ce vreti fara sa tineti cont de ore,loc*ri si nivel de zgomot.Cam ca in padure.

3.Pentru cei ce ati depasit granitele tarii,ai vazut cum se aplica o lege,si ce amenzi sunt?

4.Iar pentru cei ce se justifica inconstient,prin faptul ca vin ”obositi”de la serviciu,nu cred ca este oportun sa afirmati ca altii nu au un loc de munca,si nu trebuie neaparat sa fie ”bosorogi”.Daca veti avea noroc,veti ajunge si voi ”bosorogi”,si poate veti acumula ceva mai multa minte.
Alex pe 13 August 2019, 22:13
#3
Pentru turnu cu stiri
De ce nu mai scrieti nimic despre proxeneti din oras care racoleaza fete minore si le duc la produs alo dga diicot parchet poliție
Gogâie pe 13 August 2019, 19:23
#2
Penibili
Vreti sa stranga politia cainii si sa bage cetatenii in casa?! Nu mai are voie nimeni sa se plimbe pe centru, sa rada, in parc sa se joaca tinerii sau se plimbe, hai sa intram in casa la 21:00; sa taiem energia electrica ca sa dormi tu linistit
Rață pe 13 August 2019, 17:13
#1
autorului articolului
Mă bosorogule, eu vin de la serviciu foarte obosit și dorm buștean. Tu daca nu ai servici, normal că nu poți dormi...

Mă retardule, nu vezi că tot orașul e pe strada noaptea, nu vezi porintii cu copilași care stau pina pe la 1, 2 noaptea afara.

Ce br6ma handicapatule sa vina miliția sa ii bage in casa la ora 22.00 ?

Sint foarte multi tineri, copii sunt in vacanta, așa este vara... Mai asculta și ei muzica, mai rid, glumesc, mai își ciupesc gagicile de c*r și alea tipa că apucatele ..

Sfatul meu este să-ți iei o locuință la țară, pe timp de vara...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.