Politia Turnu Magurele a amendat o batrana de 91 de ani pentru ca a sunat la 112 - comentariul zilei.

09 August 2019, 04:09 | 4943 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Apel urgenta.

Amenda pentru o batrana de 91 de ani care a sunat la 112 cand o amenintau romii in curtea ei

Sunt revoltata si suparata pe Politia din Turnu Magurele deoarece bunica mea care este in dusmanie cu vecinii romi si care o ameninta zilnic a sunat in data de 26.04.2019 la numarul de urgenta 112 pentru ca acesti romi intrase in curtea casei si echipajul de politie sosit la domiciliul ei a incheiat un proces verbal de amenda de 500 lei pentru bunica precum ca...faptele pentru care au fost dansii deranjati nu exista desi bunica mea le-a precizat ca nu era sa stea romii trei ore pana cand veneau ei la adresa indicata. Deci iata ce de treaba este Politia Turnu Magurele este pentru amendarea unei batrane de 91 ani si amenintare sa nu mai indrazneasca sa sune in veci la numarul de urgenta chiar daca romii vin in curtea ei cu topoare. Apropo ce spaga credeti ca au luat politistii de la romi?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Medic pe 11 August 2019, 15:44
#11
Al cui este avortonul?
Mariana Olteanu-Parvu! Al cui este avortonul? Faci un test de paternitate!> ?Pielea alba ca a lui boratul de tacusu grin grin grin

Urecichile clapauge, tot asa!Ai dat cu koorul la toata lumea!!!!Marian-Partzu_olteanu, ca si mama ei koorwe ieftine! grin grin grin grin grin grin
.... pe 11 August 2019, 14:10
#10
Familia Patrzu-Olteanu
Tata lui Mariana Partzu Olteanu este NEBUN cu acte, masa koorwa l apiata, fratele puscariasi, sorasa-sa o amamarat la tara, Ion Porcu, socrul ei, ti**n choir si soarcasa-sa di Doage, I-au dat un handicapat "manauta de aur" asa cu cum scrie el pe Facebook,o koorwa, Mariana Olteanu, ultima mooista din RdV!
Veterninar pe 11 August 2019, 14:01
#9
Partztu Olteanu Mariana
Vedeiti ca Partzu-Olteanu Mariana, o soogea lui Florin Predoaica, si lui Lambe, este o korwa obosita si imbatrainita, avortonu Ab]nredi este facut in ti**nie1 Traiasca garda si marseshalul, moarte la koorwe!
Asa este pe 11 August 2019, 13:54
#8
Mariana Partzu-Olteanu
Asa este Partzu-Olteanu va soge la oua tineri si batrani, koorwa profesioniata, ca mamasa-fomeee de la veceul piata, ori sorsa-sa! Deci vrei sa dati la mooie! Mariana Partzu-Oltean va asteapata!
RDV pe 10 August 2019, 22:16
#7
Pentru "Terente" - Sorin Ionescu
Bai omule, tie chiar nu ti e rușine...????

Mai ești și profesor, nu vezi dreacu c ai înnebunit de tot, libidinosule
Terente pe 10 August 2019, 20:33
#6
Mooaista
Vrei sa dati o mooi pe 50 Ron??? la Depozitele Sali, Mariana-Mooia Partzu Olteanu, va asteapta!!! Este una handralita, grasa si imbatrinita, va sooge imediat, babosaka!
Anti ANTI.... pe 10 August 2019, 07:49
#5
Drogatului #1.
Auzi, ba, batrana are 91 de ani, nu 81! Ca nu stii sa scrii este explicabil pentru un semianalfabet retardat psihic, dar sa nu stii sa citesti, este grav!
UNU pe 09 August 2019, 18:43
#4
nu cred
Daca vreti sa va credem, postati procesul verbal. Asa pot scrie si eu ca au facut si au dres. MINTIT.
Veneția, uda toata pe 09 August 2019, 14:54
#3
pentru Carmen
Daca pe bunica ta a mîncat o in p***da, bine i-au făcut.

I-ai dracu telefonul din mina și dai o jucărie adecvată virstei !

Panaramelor...



Jean Dina Kovacsi pe 09 August 2019, 14:33
#2
La Puscarie
Piata Agricola din Rosiori de Vede sub spahaga luata de Ioan NUTU, pe atunci mare membru P.N.L., cu linge blide si poopa in koor cioara Ciofalca, obezul-handicapat mintal Pupinc*rescu Adrian, Voicul-retardul, a fost concesionata marelui analfabet Nelu Glavan, soferul lui Niculae Ontantu, momentan puscarias, ca 99% din U.N.P.R.!Alexandru ILIESCU marele cancer al Rosioriului, a consimtit,cntra foloase materilae, ca sa ii mai plimbe koorul scrooafei cu care traieste (inca) Eliza-da la toti Pizda.Acum este piata de bunuri furate, comercializate de ti**ni sub ochiul Politiei si al ciorditorului Lacoviste.

Nelu Glavan, marsh draqu la puscarie, investitorul pooli!!!!!Vrem ca Piata sa revina la Primaria RdV, nicio clauza de concesiune nu este respectata de gunoaiele Glavan si Lacoviste!Huideo nenorocitii dreaqua...D.N.A....Popescu Adrian, Cioafalca, Iulian Voicu, dar mai ales Ioan Nutu, cretinul si sphagarul sef, se cer in celula cu Ion Glavan si Sorin Lacoviste!!!Haide odata!!!!!
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 09 August 2019, 09:30
#1
MILIȚIA DĂ O AMENDĂ UNEI BĂTRÂNE DE 81 DE ANI DEOARECE A TRAVERSAT PREA ÎNCET PE TRECEREA DE PIETONI
https://m.youtube.com/watch?v=9JzaQb_Sy1U
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.