Drogatii orasului si doua tarfe pe ponton la Simionescu. Politia tine de sase - comentariul zilei.

24 Iulie 2019, 06:09 | 6045 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Plaja Dunare.

Hai ca fac eu o plangere sa se verifice toate pontoanele de pe Dunare daca au autorizatii, daca au ambarcatiunile inscrise si permise, sa vina DNA sa controleze cu ce bani sunt facute ! Toti proxenetii au pontoane barci skijeturi pe Dunare, politia doarme ca sunt pe mana cu ei, se baga la apa prin vama pe 5 euro bucata

Pe ponton la SIMIONESCU care este ilegal pus pe Dunare, la ora cand s-a facut poza erau fratii Geva, drogatii orasului, cu doua tarfe. 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Carmen . pe 16 August 2019, 19:08
#12
Simi.
Muistul ala de Simi,ii da lumbi lui cu**a aia de Simona.Cind el cind Vali Chiurtu.Tirfa ii face pe amandoi de material.Daca e prosti si handicapati.
si cum pe 30 Iulie 2019, 21:20
#11
le cheama
pe tarfe?
Firi pe 30 Iulie 2019, 15:29
#10
Varu fratilor
ma astia nu baga nimic. leam zis eu sa bage cu mine si nau vrut. sunt prosti nimic de zis. sunt atat de prosti ca ar fuma pastile si ar pune maria in bautura da nu se drogheaza. esti vai de p**a ta asta de ai scris.
simo pe 25 Iulie 2019, 11:27
#9
blonda
Petru dan.. Pai una este simona si cum o mai cheama..
Cineva pe 25 Iulie 2019, 10:47
#8
Invidia
Bai cotețare e Rușine sa mânânci parizer cu muștar?!tu ce mănânci ?caca cu muștar?
Patica pe 25 Iulie 2019, 09:23
#7
Curvele
Pai care e mai cu**a ca nu inteleg,Simionescu care le ia pe fete in barca si apoi le duce in larg si le amenință că daca nu l lasa sa le dea limbi nu le mai aduce la mal,sau c*rbele care se duc acolo?
Cineva pe 24 Iulie 2019, 21:31
#6
Invidia
Fratii Geva nu sunt nici drogati, nici prosti, prost si idiot este cel care a scris acest articol si care, daca nu a reusit sa faca nimic in viata lui decat sa fie un papagal care nu a avut decat 2 femei, cu a doua insurandu-se, crede ca baietii care au fete si bani sunt drogati. Pai bai prostul prostilor mai intai realizeaza tu ceva in viata ta, nu doar sa fi sluga lu Cracea si dupa comenteaza pe ceilalti. Geva a muncit de a ajuns unde este, nu a fost o sluga, iar copiii lui sunt bine educati si destepti.

Invidia doare tare!

Un sfat, inainte de a scrie un articol intereseaza-te cine a fost pe ponton, arata o poza, ceva concludent, nu doar vorbe de la invidiosi care freaca tiparu si mananca parizer cu mustar.

Te-am salutat, prietene!
Dan pe 24 Iulie 2019, 19:11
#5
Tarfe
Pai si tarfele lui simionescu care sunt.

?
Vasile. pe 24 Iulie 2019, 18:53
#4
Infractorul Simionescu
Mai cazacule,cui da de munca acest infractor provenit de la casa de copii?Ca a omorât un om, beat mort fiind,n-ai auzit?Ca a făcut frauda cu fonduri europene n-ai auzit?Cat de c*rând o sa între in pușcărie cu cumnatul lui Fiscuci.
Cazacu pe 24 Iulie 2019, 14:48
#3
Cititor
In timp ce tu stai și spargi semințe prietene,el împreuna cu familia lui oferă loc*ri de munca oamenilor din acest oraș !!
Pro toți și anti toți pe 24 Iulie 2019, 11:47
#2
Baaa!!!
Simionescu ar trebui să vă ceară bani că vă folosiți de numele lui pentru "a fi voi cineva " ! Dacă nu ar fi el,de cine ați mai scrie voi?!
prost ca tata pe 24 Iulie 2019, 08:01
#1
intre noi prostii, da prosti nu glumă
Frații geva nu sunt drogați, așa sunt ei, doar, proști și fuduli, cică au bani, vai de capul lor, pardon vai de ei, că de unde cap !!!uitați vă la ta su și și la toanta aia de mă sa, ce să le ceri
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.