Unul viu care votează - Cucleoo, vremurile se schimbă!!!! - comentariul zilei.

02 Iulie 2019, 11:14 | 3009 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Până la povestea cu combinatul și cu redeschiderea lui,nu este nimeni în stare,de politic vorbesc,să atraga și alți investitori?Chiar nu poate exista și performa și o altă industrie pe aceste meleaguri,în afară de chimie și tricotaje?Vă mai bântuie și acum stafia lui Dragnea?!Ce te reține Cucleo să dai drumul investitorilor prin zonă?Primești ordine și din pușcărie?!Tineretul ăla cu minte și c*raj,nu vă va ierta la următoarele alegeri.Nu ați făcut nimic pentru ei și familiile lor.Ca să nu mai spun că o mare parte a pensionarilor s-a trezit,chiar dacă nu v-o arată încă.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Un FOST DORITOR DE INVESTITII. pe 02 Iulie 2019, 16:31
#1
Redactiei.
Poti da cateva exemple (dar cu nume concrete) de amatori de investitii pe care i-a impiedicat Cuclea? Eu am vrut-imoreuna cu inca doi asociati- sa infiintam o fabrica de panouri solare pentru gospodarii individuale ( este numai un exemplu), in locul unde este actualul cimitir ELECTROTURRIS si ne-am izbit de niste greutati insurmontabile. Nu aveam treaba nici cu primarul, nici cu notarul, nici cu jandarmul, nici cu coana Mita biciclista. Dau numai un indiciu: FORTA DE MUNCA DE CALIFICARE MEDIE SI INALTA. Acest targ numai dupa ciuma mai poate renaste! Cat despre politica si partide nu mai vorbiti, sunteti o turma de analfabeti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.