Danut arunca cu banii Primariei. Pana cand?! - comentariul zilei.

06 Iunie 2019, 19:53 | 3052 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

În cursul lunii mai face cumpărături de la buticul din piață VASILIADA de 600 milioane lei. Toate alimentele de la acest butic sunt mai scumpe decât la orice market din TURNU. Să vă dau câteva exemple: pulpa de porc 20 lei/kg,pulpa de pui 20 lei/kg,cartofi 4,2 lei, ceapă 4,2 lei,carne tocată 16,5 lei,piept de pui 20 lei. Ma opresc aici și las cititorii să aprecieze. Din cele 600 de milioane putea să economiseasca cel puțin 60 de milioane de lei. Dar ce sunt banii lui, sunt banii cetatenilor.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Curtea de Conturi pe 07 Iunie 2019, 08:37
#2
Bugetar carei fură fără rușine
Suntem tare c*rioși să aflăm cum stau lucrurile cu achizițiile și pe la Azilul de Bătrâni de la Spitalul Municipal,unde șef este Turcu Marian.Și nu se autosesizează nimeni,șefii sunt complici cu acești infractori.Dar ce face Parchetul și Poliția Turnu Măgurele,tac și acoperă astfel de fapte?Ne-am săturat să plătim taxe,impozite și alte servicii scumpe unor infractori.
Toto pe 06 Iunie 2019, 23:10
#1
Vvv
Contabila lui Vadiliada este soacra lui Cuclea. Sangele apa nu se face. Isi ajuta de Capt fiica.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.