Danut Cuclea are mare grija de fundul lui. Achizitie pe care numai Celentano putea sa o faca - comentariul zilei.

13 Aprilie 2019 | 3380 vizualizări | 6 comentarii
Danut Cuclea, zis Celentano.
Danut Cuclea, zis Celentano.

Achiziție pe "măsura "primarelului CUCLEA
Ca să se "ridice "la înălțimea funcției pe care o ocupă,pentru ultimul an de mandat (un om normal nu-l va mai vota la anul)și-a cumparat un scaun ergonomic de 24 de milioane .Anlizand in seap aceasta achiziție a fost făcută la începutul lunii aprilie. Deh,cum putea primarelul să stea pe orice scaun,așa că si-a luat unul pe "măsura "lui.Toate achizițiile menționate in articolul de mai jos sunt reale și ne arată cum își bate joc acest analfabet functional de banii cetățenilor. Sper ca acest neica-nimeni să dispară din viața publică cât de c*rând.

"INVESTIȚII "în Turnu Măgurele
Vă aduc atenției cum poate cheltui acest primar incompetent banii cetatenilor. Cea mai mare INVESTITIE este Cetatea Turnu:servicii traducere 282 milioane, servicii informare 180 milioane, consultanță management 1 miliard,studiu fezabilitate 250 milioane. Alte "INVESTIȚII ":proiect reabilitare 1907 360 milioane, servicii management trafic 355 milioane studiu fezabilitate puturi alimentare apă 470 milioane, întreținere suprafața joc 232 milioane, plan de acțiune pentru energie durabilă 400 milioane, studiu eficientizare iluminat public 430 milioane, servicii promovare proiect restaurare catedrală 115 mil.URSU VIRGINIA primește ca diriginte de șantier 750 milioane pentru străzile 1 Mai și Sf Vineri.De Anul nou joc*ri artificii 300 milioane și program artistic 300 milioane. Ce primar "gospodar " avem!!!

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Relu pe 15 Aprilie 2019, 14:59
#6
Distrugătorul
Dacă mai stă mult timp în primăriei se alege praful. Ce activitate managerială a desfășurat acest individ care a stat în umbra lui Mohanu 12ani și a lucrat la UVCP 1 an?La primărie pe el îl interesează condica de prezență. Tocmai el care avea probleme cu prezența pe vremea lui Mohanu. Se îmbăta și întârzia mereu la serviciu ca și acum de altfel. Sa-l pupe-n c*r pe dragnea pentru care a făcut pe bufonul în Brazilia. Venea bronzat la primărie în luna ianuarie.
Ilie pe 14 Aprilie 2019, 12:08
#5
Partea leului
În mod sigur o parte din acești bani aruncați pe apa sambetei se întorc în buzunarul lui CUCLEA.Sunt bani dirijați către clientela PSD. Cât îi dă înapoi URSU VIRGINIA care primește nejustificat o sumă atât de mare?
VIDEO pe 13 Aprilie 2019, 22:31
#4
PARERE PERSONALA A UNUI OM CARE PRIMESTE MATERIALE DE PROPAGANDA PRIN POSTA
Propaganda PSD trimisă abuziv cu pensia, prin Poștă, revoltă oamenii. Minciuni uluitoare!



https://www.youtube.com/watch?v=NBOOTyTTauM
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 13 Aprilie 2019, 17:40
#3
NU MAI VOTAȚI CORUPȚII PSD+ALDE !!!!!
Măi oameni buni, dragi turneni, haideți să ieșim masiv la vot la Referendum & Alegeri Europarlamentare și să votăm tot Turnu Măgurele împotriva Ciumei Roșii PSD+ALDE care a distrus orașul nostru.

Iată cum poștașii aduc Ziarul de Propagandă al Ciumei Roșii PSD:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=165855007691852&id=1028923587263409&refsrc=http://m.youtube.com/watch&_rdr

ANTI-PSD pe 13 Aprilie 2019, 17:30
#2
CIUMA ROSIE
Ce tupeu au astia.Au distrus totul in acest oras.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.