Politistii din Turnu Magurele, prietenie cu infractoriii si abuzuri impotriva cetatenilor cinstiti - comentariul zilei.

02 Aprilie 2019, 06:59 | 6472 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Politia.
In Turnu Magurele mai este politie???
Si daca da, cu ce ce ocupă? Au disperat hotii magurelea si s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie cand îi vedeți hop privirea în neant, si abordati cetatenii cinstiți si seriosi si pe ei va faceti ca nu-i observati. Să va fie rusine sunteti mai mizerabili decat ei. Am participat la rugaminti din partea politiei catre indivizi infractori de toata jena. Să implori ca politist un infractor sa te insoteasca si el sa-ti vorbeasca intr-un sictir si tu ca politist sa te milogesti efectiv de el, eu pana la TR nu am mai vazut. RUSINE, cu cetatenii civilizati aveti tupeu, de infratori va milogiți, o sa va bata copiii si o sa ii amendati, atunci o sa va bata si pe voi cum a mai facut-o.
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
K Y K Y pe 13 Aprilie 2019, 13:57
#12
Bai frateee !!!
Eram joi pe la Piata din intamplare si cei de la rutiera sau oprit frateee la inersectie unde se afla str Taberei in lucru sa il astepte pe un sofer care parcase aproape de trecerea de pietoni NU PE TRECERE sa.l amendeze, darrrr... Pintoiu ( pe ca il cunosc ) si cu inca un ag pe care nul stiu nu vad pe ROMI care parcheaza pe unde vor si cum vor, acel sofer parcase ptr ca fiind in lucru peste tot nu avea alt loc. Iar ale,, gigica " nu inteleg acest lucru . Ce mi.sa parut ciudat estte ca dupa ce iau cerut actele nu au mai stat si ptr alti care parcase.ra aiurea si au plecat. RUSINEEE DOBITOCILOR fara pic de minte in dovleacul vostru. Pintoiasu.le legeai ptr toti nu doar ptr uni. Cine dreacu te.a pus in functie ca esti P.....RAU NENE DARRRR....RAU DE TOT.Osa.ma interesez sa vad cine e soferul ala ca sa vad ce.a patit ca tare as fii c*rios de ce ptr uni sunte.ti muma si ptr alti ciumaaaa rosie.

Elena pe 11 Aprilie 2019, 09:41
#11
Sos
Domnilor politisti,va intreb daca aveti vreo solutia la furturile de pe magurele caci de cativa ani se inmultesc tot mai mult.Este strigator la cer ce se intampla in acest cartier .Pana la urma tot linsajul din partea comunitatii este solutia. PRINSI SI MACELARITI.
ISTETUL pe 05 Aprilie 2019, 09:15
#10
COMPARARE
huuuooooooooo coruptilor,, a-ti venit de la Dabuleni, niste tarani basiti acasa a-ti amendat si pe ale tacto aici umblati dupa pitipoance isi piwerd timpul la spalatorie la cireasa ca poate o pica ceva CIUBUC si SOIMU,

DIAS pe 04 Aprilie 2019, 07:08
#9
STAI!!!
Stai linistit ,,Pic '' ca, sunt Romi de pe Magurele cu masinile ca,, vai de ele '' si se fac ca nu le vad ale Pintoiu, Soimuletu, Cebuc etc..... ex - Maleata, alti care le tureaza - BMW.uri vechi etc.... dar tu crezi ca iei au trusa si stingatoare in termen valabil sa nu mai zic daca la au in dotarea masini, la aasa nu te.ai gandit !!! Rsp. nu le.au darrrrr .... asta este cu acesti,, GIGEI '' de la rutiera.
Pic pe 03 Aprilie 2019, 07:34
#8
Astia sunt...
Daca ati observat avem prospaturi in politie! Din dorinta de afirmare te arde pentru orice! Pentru proiectoare,pentru nu stiu ce bec... daca ai actele in regula cauta sa vada daca este expirata trusa medicala sau stingatorul auto. Gasesc ceva doar ca sa demonstreze ce “politisti” buni sunt! Am vazut in politie o prospatura inalta si grasa! Ma intreb cum a luat el probele sportive cand el abia cobora din masina! Voi sunteti atat de corecti precum pretindeti??? Ati uitat ca exista si avertismentul in lege??? Sa dai amenda 10 mil unui om care munceste o luna pentru 15 milioane si sa-l lasi fara mancare in casa e putin cam dureros(in conditiile in care nu a facut nimic grav).Nu mai faceti exces de zel pentru ca se vor intoarce toate impotriva voastra! Aveti grija si vegheati cu grija domnilor politisti! In ultimul rand nu uitati ca putina omenie nu strica.
Catalin pe 02 Aprilie 2019, 16:57
#7
Da
Devi nu este adevarat in primul rind ti**nii sunt peste tof acum ca si rominii in al doilea rind politia TM . Estd foarte activa de exemplu pe mine mau prins ca mia expirat asigurarea la masina mea de anglia de citeva ore si mau si luaf .miau luat numerele miau daf sj amenda si asa mai departe mam rugat la ei sa ma lase ca imj fac asigurarea le lo in fata lor dar nu au vrut sub nici o forma deci .. sinf cinstiti domne nai ce sa zici ........
Mda pe 02 Aprilie 2019, 14:44
#6
Ca idee
Un nene politist zice: eu ii prind si domnul proc*ror ii elibereaza DECI nu i mai prind...de tot rasul...
Gigi pe 02 Aprilie 2019, 11:22
#5
A
Dacă ați citi și alte saituri și presa scrisa din județ, ați vedea că și pol TM își face datoria. Faptul că pe magurele calci pe puii de țigani că pe dude și va înjură, jignește, creează disconfort, asta e altceva



Nelu... pe 02 Aprilie 2019, 10:13
#4
Parerea mea
Sunteti rautaciosi eu nu cred ca face asa ceva poliția din TR. Magurele.
Un cetățean plătitor de taxe și impozite pe 02 Aprilie 2019, 09:43
#3
Poliția în faliment,dar cu salarii bune
Domnilor polițiști,ați mers mult prea departe cu nesimțirea și lipsa de profesionalism.Toate aceste atitudini ale voastre nu sunt alceva decât complicități și înțelegeri cu infractorii(hoți,proxeneți care duc minore pentru a se prostitua,conducători auto fără acte în regulă), si delicvenții juvenili.Să nu ne spuneți că nu aveți cunoștință de cei ce săvârșesc aceste fapte.În concluzie,nu vă faceți datoria pentru care sunteți plătiți.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.