Dragnea a furat de la copii, CUCLEA fura de la bătrâni. Danut primeste comision de la Vasiliada?

15 Martie 2019, 08:55 | 6999 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Comentariul zilei - Sistemul electronic de achiziții publice a fost făcut de stat pentru ca instituțiile publice sa facă achiziții la cel mai mic preț.Acest lucru nu este valabil și pentru primăria condusă de CUCLEA.Centrul de bătrâni este in subordinea primăriei.Aprvizionarea cu alimente pentru întreținerea bătrânilor din centru se face exclusiv de la buticul din piața VASILIADA care face parte din clientela PSD.In loc sa cumpere de la supermarketurile din oraș cumpara de la buticul vasiliada din piața .Absolut toate alimentele cumparate de la acel butic au prețuri mai mari decât la supermarket.Comparati și dumneavoastră prețurile.Cumpara ceapa cu 4lei,morcovi 4,6lei,mere 5lei,banane 8lei,cartofi 4lei,varza 5 lei,ananas 10 lei,lămâi 9 lei etc. Numai in luna Decembrie 2018 a cumpărat de la acest butic de 500 mil.lei iar in 8 luni din 2018 a cumpărat de 2,5 miliarde lei.Ce comision primesti CUCLEO pentru asemenea cumpărături ?

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Maricica pe 19 Martie 2019, 17:39
#16
Viorica Dăncilă dă vina pe români pentru lipsa autostrăzilor - Esti proasta femeie ?
Idea e una singura cea mai buna si cea mai constructiva !

Accesati fonduri europene pentru dezvoltarea infrastuctrurii rutiere si CFR ! Voi vreti parteneriat public privat. Ca sa platim noi taxa de autostrada si sa puteti voi fura ! Dar ce conteaza daca platesc soferii taxa de autostrada facuta in parteneriat public privat in detrimentul soferilor, daca voi puteti sa furati ! ACCESATI FONDURI EUROPENE PENTRU INFRASTUCTURA SA PUTEM CIRCULA GRATIS PE AUTOSTRAZI.



https://www.youtube.com/watch?v=oiSasqMUYMM
Gica pe 18 Martie 2019, 11:44
#15
Diversionistii psd
Mirelo,tu in loc sa vorbesti despre comentariu bati câmpii.Tu nu vezi de ce sunt in stare acest primar incompetent si acoliții lui?Se pricep numai la furat in rest nu sunt buni de nimic.Tu ca si alti comentatori esti o diversionistă.
un prieten pe 18 Martie 2019, 08:12
#14
toate merg pina la un loc
pe sluga cu nume de turcu il gasesti mai mult la pariuri decit la munca ospatarul turcu ar trebui sa lase locul multor tineri care merita si au si studii
mihaela pe 17 Martie 2019, 20:24
#13
Protest anti-Dragnea la Brăila. "Dedicație" muzicală specială pentru liderul PSD. ULTIMA ORĂ
Mai mulți protestatari s-au adunat, duminică dimineața, în fața sălii unde au loc alegerile pentru șefia Organizației Județene a Partidului Social Democrat.

La eveniment era așteptat să ajungă și Liviu Dragnea, însă liderul PSD nu va fi prezent, acesta fiind internat într-o clinică privată din Buc*rești.

Oamenii au scandat minute în șir "MUIE PSD!". Totodată, ei au adus o boxă portabilă și au pus celebra melodie a celor de la ARMA - MUIE PSD.
Mihai pe 17 Martie 2019, 20:21
#12
TARE, NU ?
Cioloș, HUIDUIT acasă la Dragnea. Reacția? SELFIE cu protestatarii.

Fostul premier Dacian Cioloș a fost primit de un mic grup de protestatari în Teleorman, acolo unde s-a dus să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare.

https://www.stiridiaspora.ro/ciolo-primit-cu-proteste-acasa-la-dragnea-reactia-s-a-pozat-cu-ei_415310.html
Mirela pe 17 Martie 2019, 20:17
#11
Santierele dureaza maxim 24 de ore în PSD
DOAR AFACERILE DE PARTID DUREAZA O VESNICIE.

Pentru PSD minunile ţin maxim 24 de ore! Centura oraşului Bacău, inaugurată cu surle şi trâmbiţe, chiar de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, bate pasul pe loc

https://www.stiridiaspora.ro/minunile-in-maxim-24-de-ore-in-psd-pe-antierul-centurii-ora-ului-bacau-bate-vantul_415317.html
mirela pe 17 Martie 2019, 20:04
#10
G4media.ro Liviu Dragnea, mason. Șeful PSD, în loja Nostradamus, din Alexandria
Liviu Dragnea este mason. Cel puțin asta susțin surse din PSD, citate de jurnaliştii de la G4media.ro

Liviu Dragnea ar fi intrat în loja Nostradamus, din Alexandria, în 2003, şi ar fi trecut de la iniţiere la gradul de maestru într-un singur an.

De asemenea, el şi-ar fi plătit cotizaţia de membru inclusiv în anii 2016 și 2017, porivit aceloraşi surse.
1X2 pe 17 Martie 2019, 18:32
#9
PROSTIA CONDUCE ROMANIA
Din ospatar a ajuns sef la azil,iar copiii cu studii nu-si pot gasi un loc de munca din cauza hotilor din PSD.E atat de simplu,o sesizare la Curtea de Conturi si explicatiile se vor da in scris.Obiceiuri similare au fost si sunt si pe la Spitalul Municipal din Tr.Măgurele.Turcu Marian,lafel ca si Cone Cornel,au nevoie de niste fonduri suplimentare pentru sumele pe care le baga pe la pariuri.
mirela pe 17 Martie 2019, 14:24
#8
Daca esti PSDist sa nu dai click
Daca esti PSDist sa nu dai click aici, s-ar putea sa iti stea inima

https://www.youtube.com/watch?v=N7FJrBvPSHI
Turcu Paula pe 17 Martie 2019, 11:41
#7
Fi-sa
Fata acestui netrebnic este in anturajul lui Dragnea.O vad des in preajma acestui infractor.Are si ea un job bine platit in cabinetul infractorului.
turnean pe 16 Martie 2019, 20:50
#6
dumnezeu nu doarme
turcu a fost toata viata SLUGA si asa va ramine



PNL ist pe 16 Martie 2019, 19:05
#5
Pt voi
Turnu Magurele in sine este un azil LOL LOL
Gilda pe 15 Martie 2019, 22:09
#4
Turcu
Stiti cine este sef la azil? Turcu Marian,ruda cu marele Madalin,fostul sofer a lui Dragnea.Turcu este un un slugarnic si lipsit de sentimente.La acel azil se petrec multe ilegalitati si se spala multe rufe.Nu are nimeni c*raj sa se ia de Turcu ca supara pe altii care il tin in brate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.