La Poliția Rutieră Turnu Măgurele au înviat "Catelarul"si "tataie Pasca" - comentariul zilei.

13 Ianuarie 2019, 09:40 | 12007 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Politia.
Poliția rutieră Turnu Magurele la "datorie"
Am trăit s-o văd si p-asta! La Poliția Rutieră Turnu Măgurele au înviat "Catelarul"si "tataie Pasca" vechii milițieni care opreau copiii pe strada si le desumfla rotile de la bicicleta pt. ca circulau pe trotuar.Urmasul lor nu este nimeni altul decât agentul de la rutieră PĂDURARU.Acesta se plimba cu mașina poliției "ca un coi intr-o căldare" in zona complexului Central si amendează șoferii care opresc mașina unde este semnul cu oprirea interzisă. Este unul din putinele locuri unde este montat un astfel de semn in comuna Turnu Măgurele.Agentul PADURARU are in consemn sa păzească acest semn.Halal "polițist"! Nici măcar un proces verbal nu este in stare sa-l scrie corect la cât de analfabet este.
Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
Cetateanul turmentat pe 31 August 2019, 11:34
#17
Bine ca suntem noi destepti!
"Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau inc*rajeaza ura de rasa, religie si sex."
Ilie pe 14 Ianuarie 2019, 19:45
#16
Cateii lui Păduraru
Cei care sunt de acord cu găinăriile lui PĂDURARU nu sunt alții decât putoii de polițiști făcuți la apelul de seara care-i duc actele șoferilor "contravenienți "ca doar nu se deranjează militianul PĂDURARU .El sta in mașina poliției rutiere si se chinuie sa scrie procesul verbal.
SIRBU pe 14 Ianuarie 2019, 17:03
#15
Poliția Rutieră nu își face treaba.Fiți realiști
Pentru toți tâmpițeii care încearcă să-i ia apărarea bețivului prost,Păduraru și celor de la Poliția Rutieră.Dacă s-ar verifica toate actele mașinilor îmatriculate în Anglia,Franța,Germania,Italia,Bulgaria și chiar din România,veți avea un mare șoc.Plus permisele de conducere,fișele medicale de la dosare,ITP,asigurările RCA și vârsta unora dintre conducătorii auto.
pe 14 Ianuarie 2019, 15:51
#14
Va roade invidia
Respectați semnele de circulație voi și apoi veniți și comentați aici!

Bravo,domnule polițist!
. pe 14 Ianuarie 2019, 15:43
#13
Despre adevăr
Domnul polițist își face treaba cum trebuie.

Respect!

XYZ pe 14 Ianuarie 2019, 07:58
#12
"Adevar"
Omu'isi face doar treaba(inclusiv cu ti**nii). Bv, Nelutzu !

Gigi pe 14 Ianuarie 2019, 07:20
#11
Gigi
Pentru care nu știți ducetiva în străinătate și parcați lângă un astfel de semn riscați sa va ridice și mașina ce ar fi sa respectați semnele de circulație și lăsați pe cei de la rutiera fără activitate....
Țiganii pe 14 Ianuarie 2019, 02:30
#10
Ciorile
La țigani nu le face nimic, numai nouă ne dă amenzi, să-mi bag p**a in ei, la țigani nu le faceți nimic ca aveti p**a in c*r.
Ionel pe 13 Ianuarie 2019, 23:22
#9
Oameni needucați
Respect Poliția Rutieră! Respect domnului polițist!

Știți sa jigniți, atât!

. pe 13 Ianuarie 2019, 23:14
#8
“Nu mor caii când vor câinii”
Comentează unele persoane in necunoastina de cauza.

Respect domnului polițist!
Dana pe 13 Ianuarie 2019, 22:09
#7
Soimu pulii
Acest Soimu e un je**s.. Se crede mare șmecher si se da la toate fetele din oras.. A terminat cu dabuleni si s-a mutat in turnu.. Păcat de sotia lui.
Militie scoala putina pe 13 Ianuarie 2019, 19:15
#6
Inca un prost cu pretentie de politist
Povestea nevasta-sa la gradinita,ce spectacol era atunci cand venea barbata-su beat,canta ca un manelist,batea cu pumnii in masa,dupa care o incingea si pe ea.Toti vecinii stiau de ce e in stare militianu.Inca un prost betiv care a facut de ras Politia Romana.Sa-l vedem cat de viteaz va fi si cand va iesi la pensie.
T C C pe 13 Ianuarie 2019, 15:50
#5
Ptr ..... SIA
Asa stie el sa se comp cu soferii sa strige ca un boschetar la cetateni !!! L.am auzit cum vr cu un sofer la hotel, vai ce gresise soferul !!!, dar Romii care circula ca vai de lume de ce nu ii vade ....SIA !! Coclit ce te.ai ajuns. probabil ca are orbul .... ciorilor ...de nu ii vede !!!

Mircea pe 13 Ianuarie 2019, 14:31
#4
?
Bai,turnucustiri,asta a publicat cineva,in 10.01.2019.Voi,in plm,sunteti in stare sa publicati o stire "muncita", de voi ?
Jm pe 13 Ianuarie 2019, 13:15
#3
Ssp
Da sa ma mai cac pe toata politia română ca nu poti sa te caci de ei. La ti**ni le beleste madularu k au morcovu bagat cu tot cu gradinar si inca 3 vecini in ei. Poliția pu|ii.
Radu pe 13 Ianuarie 2019, 10:05
#2
Paul
Bravo domnule polițist, ardei pe țărani ! Șmecheri cocliți !
. pe 13 Ianuarie 2019, 10:03
#1
.
Da tea ars bine Paduraru de ești așa supărat.

Date spre p...la mea, bine ți-a făcut făcut. Ce voiai, sa te pupe ? Sictir cu comentariul vostru !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.