Coruptie la Primaria Turnu Magurele - comentariul zilei.

09 Octombrie 2018, 09:56 | 7093 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Piata Municipala Turnu Magurele.
Piața lui Cone.
In oraș exista o hala, construită pe bani grei, care nu este folosită. Aici ar trebui sa fie piața si sa se vândă legume si fructe. Dar prin grija analfabetului si neispravitului de Cone care administrează piața aceasta activitate se desfășoară in afara halei fie iarna fie vara. Aceasta situație, cred ca este unica in țara si ar trebui prezentată la știrile protv. Nemernicule nu ești bun de nimic, ocupi o funcție ilegal, ai umplut orașul de garaje si mai ai puțin si întorci orașul cu fundul in sus. Piata pe zi ce trece se degradează, se cojește vopseaua după ea cu toate ca încasezi chirii pe mese. Dar ce pretenții poți sa ai de la asemenea oameni care se afla in funcții fără sa le merite.
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Simona pe 12 Octombrie 2018, 10:16
#5
Gradinita particulara din afara seamana ca in lagar
Nu stiu cine as trebui să se ocupe de gradinita oart(Magura)banuiesc că primaria .Mă surprinde că la ANL de acolo sunt numai personalisation aproape. Mare mirare să nu fie si serpi in afara g.gradinitei. Oare pe parinti educatoare nu deranjeaza acea mizerie Nu. Că primaria nu are ochi să vada aşa ceva.Pacat
Paul pe 09 Octombrie 2018, 20:28
#4
Producătorii nu sunt înc*rajați
Piața lui Cone?Ha,ha,ha,ce glumă bună!Neisprăvitul ăla nu e în stare să facă nici un coteț de păsări.Dacă îl pui să construiască o hală,îi iese o colivie de porumbei.Întradevăr,piața e plină de samsari,produsele sunt întinse pe jos,iar proveniența este din import.Din câte știm,trebuie obținut un certificat de producător.Verifică cineva legalitatea acestor certificate,este cunoscută proveniența produselor?
pietar pe 09 Octombrie 2018, 17:42
#3
coruptie
Un jeg de piata ca si orasul de fapt!Pe ei nu ai intereseaza conditiile in care se desfasoara activitatea de vinzare-cumparare ci cum sa faca ciubuc*ri!Sa plece cu sacosele pline atit angajatii pietei cit si sefii lor ! Piata este condusa de incompetenti,slugarnici care ai terorizeaza pe cei care nu le fac pe plac!Ei fac legea impreuna cu bisnitarii gonind adevaratii producatori!
l pe 09 Octombrie 2018, 17:30
#2
a
vanzatorii sunt,,taranii'' colorati care nu au vazut sapa in viata lor care dau mita la seful pietii
Floricel de langa piata pe 09 Octombrie 2018, 13:55
#1
O PIATA MIZERABILA SI SCUMPA
Marea majoritate a vanzatorilor(pentru ca nu toti se pot numi producatori) de legume,fructe,verdeturi,oua,etc,expun marfa pe trotuare si pe aleile pietonale din cadrul pietei si din jurul ei.Hala este nefunctionala,ploua in ea lafel ca afara,iar la etaj isi au birourile taxatoarele,pe care le vezi umbland prin piata cu cafelele in mana,toata ziua.Piata este cu siguranta oglinda conducerii Primariei Turnu Magurele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.