Un simplu cetatean - Muclea, primar la Turnu Magurele? - comentariul zilei.

04 Martie 2018, 09:00 | 13874 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele.

In Turnu Magurele o fi primar? Si daca este, o fi sanatos la cap? Cum dracu de este atata zapada pe toate strazile de nu se poate circula?Trotuarele pline de zapada. Cate dosare de ajutor social or fi inregistrate la primaria Turnu? Persoanele apte de munca din fiecare dosar au obligatia sa presteze munca in folosul comunitatii, un anumit numar de ore, in functie de cuantumul stabilit. In concluzie, atata timp cat nici in fata primariei nu este zapada inlaturata de pe trotuar, nu mai trebuie sa avem nici o pretentie la d-nul "Muclea".

Cei de la social au fost vazuti cum, sub coordonarea sefilor,  deszapezeau autoturisme particulare.( n.r.)

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
007 pe 10 Noiembrie 2018, 10:54
#15
D-lui Primar
Pleaca dracului de la conducerea primariei cat mai ai timp daca vrei sa-ti mai dea lumea,,buna ziua", caci altfel va trebui sa-ti schimbi orasul de resedinta.

0l
... pe 12 Aprilie 2018, 18:46
#14
...
zapada a fost prilej de a fura motorina, atat cei care au condus utilajele, cat si angajatii primariei
tot eu pe 02 Aprilie 2018, 21:40
#13
ei....si?
Arareori un vultur cu aripe bãlane

Rãtãcitor ajunge pe culmi, dar nu mai zboarã,

Cãci prins adânc de vraja (seninelor) arcane,

Rãmâne sus acolo si nu se mai coboarã.

RUSAN, ..sfincter de țăran ! pe 26 Martie 2018, 18:01
#12
Știe, ...Voica ce știe !
,,,,Acolo răsăritul trimite-ntâia rază,

Amurgul tot acolo lucirea lui din urmă,

Pe fruntea lor lumina de-a pururi scânteiază

În chip de sărutare, ce-n veci nu se mai c*rmă.,,
locatara pe 05 Martie 2018, 18:08
#11
gunoiul se mai ridica?
De când a nins, gunoiul nu a mai fost ridicat.De ce? Ptr ca masina de gunoi nu poate patrunde la tomberon din cauza zăpezii,

putem sa plătim mai putin taxa?
aaa pe 05 Martie 2018, 14:26
#10
pentru primar
mai primare, tu esti ma sanatos la cap? m-am dus astazi la BRD si abia in ajuns in banca, de zapada, gheata si baltoace. din strada pana in cladirea respectiva e vai drace, in schimb 5-6 persoane, care cred ca erau de la social, unde credeti ca lucrau? dadeau zapada din parcul de langa tonetele de la central. cine dracu se duce in parc acum? in fata la trezorerie faci patinaj artistic. nu e primaria de tine baietas.
iliuta pe 05 Martie 2018, 13:42
#9
pentru ajutoare sociale
Majoritatea celor ce primesc ajutor social nu presteaza acele zile :ca sunt prieteni cu sefii si le trec zile prestate;dar mai nou unii stau pe calculator zi si noapte si uita sa mearga la prestatie;;;dar ce sa facem:;;mergem inainte ;asa este cu psd la putere;!!!!!;
dany pe 05 Martie 2018, 11:33
#8
c
am bagat ajutorul social sa dezapezeasca azi asa ca ciocu mic
ciuma rosie pe 04 Martie 2018, 19:23
#7
pt cuclea
se vorbea la prinz in oras ca un cetatean a alunecat si si-a spart capul pe prpaorgescu alunecind pe gheata! daca este asa rog familia acelui turnean sa il dea in judecata pe domnul muclea,care isi bate joc de turneni si sa ai ceara despagubiri pentru faptul ca nu a facut nimic la aceasta desapezire lasand totul la voia sortii!
Violeta pe 04 Martie 2018, 14:02
#6
Asa e domnule # 2
S-a ajuns ca din putinii bani care se mai invart prin oras si din impozitele si taxele platite din pensiile amaratilor de pensionari,sa tinem si sa crestem toti puturosii si majoritatea romilor care stau ca paduchii si au distrus orasul cu obiceiurile lor de salbatici.Ce suflet trebuie sa ai si ce fel de om ca sa stai pasiv si sa privesti si sa participi la distrugerea unui oras,candva un oras recunoscut pentru felul in care se facea industrie,educatie si sanatate.
onel pe 04 Martie 2018, 13:30
#5
pt turneni
cel mai slab primar,si cea mai slaba echipa din subordine!nu poti circula,te faci fleasca la picioare ca apa nu se poate sc*rge! nu intereseaza pe nimeni din conducerea primariei!sa -l votati iara pe cuclea ca va meritati soarta!
BOGRAD pe 04 Martie 2018, 12:51
#4
NU CREDEAM CA SE VA AJUNGE PANA AICI
NICIODATA TURNU MAGURELE NU A FOST MAI MIZERABIL,MAI SARAC SI MAI DEPOPULAT CA AZI.DE FAPTUL CA SOMAJUL ESTE PE PRIMUL LOC IN ROMANIA IAR LOCURILE DE MUNCA LIPSESC DE CAND ESTE PSD LA CONDUCERE,NU VORBESTE NIMENI.SAU ACELEASI PERSOANE DE PESTE 20 DE ANI,CONDUC PROST SI INTR-UN MOD TOTAL DISCREDITAR.CAND SE VA REALIZA CA TOTUL MERGE INTR-O DIRECTIE TOTAL GRESITA?O SA AFLAM CAND VA FII MULT PREA TARZIU.
Eu pe 04 Martie 2018, 12:31
#3
Lăsând bășcălia la o parte
Este evident că avem un primar incompetent. Orașul nostru putea fi unul prosper, trebuia doar condus de un om cinstit și cu putere de muncă. E necesar să găsim un astfel de om și să-l votăm. Cuclea, Codrea, Cracea, etc. sunt glume proaste.
,,orașul fantomă,, pe 04 Martie 2018, 11:10
#2
Tr.Măgurele e demult doar un sătuc electrificat
Dezastrul se vede în tot orașul,că e iarnă,vară sau oricare alt anotimp.O așezare plină de farmacii,firme de pariuri și păcănele și case de amanet.Iar fără voturile asistaților social,primar în Tr.Măgurele,era cu siguranță altcineva,nicidecum cel actual.
aaa pe 04 Martie 2018, 09:28
#1
pentru primar
pai primarul abia ajunge sa-si dea jos zapada de pe capota, asa ca i-a pus pe cei de la 416 sa-i c*rete plafonul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.