Medici spagari la Turnu Magurele - comentariul zilei

18 Februarie 2018, 00:02 | 18734 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.

Doctorul arab de la spitalul din Turnu Măgurele nu te primește să naști cu el, dacă nu te duci întâi la el să îți ia banii pe ecografii, fără rost, dar asta e o politică generală la toți doctorii din țară...te internezi pentru o boală, dar, doctorul te plimbă în oraș, în pijamale până la policlinică, la cabinetul lui particular, ca să îți ia banii la ecograf sau EKG, ori alte tipuri de analize. Degeaba există în spital EKG, ecograf, laborator de analize, unde ca pacient, ar trebui să ți se facă totul gratuit, deși dai și acolo șpagă, că acele aparate din spital, sunt doar...piese de muzeu, pentru că doctorii nu le folosesc. Normal...de pe urma lor ei nu iau nici un ban!Oare când poliția îi va aresta pe toți din acest spital, iar tribunalul îi va condamna? Asta nu se va întâmpla, cât există PSD...!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Marcel pe 31 Octombrie 2018, 11:52
#7
Spitalul
Dar pe spătarul și incompetenților de Dmitry cit mai aveți de gând sa-la țineți în spital,pina îl scoateți cu picioarele înainte?
e pe 27 Februarie 2018, 19:13
#6
Căutați alt medic!
Dar nu vă mai duceți la arabul ăla, dacă e jăpcar. Faceți un mic efort și duceți-vă la Alexandria. Găsiți acolo medici buni și condiții super bune în spitalul județean. Este renovat ca la privat.
Ionel pe 22 Februarie 2018, 19:56
#5
Daniel
Cât costă o operaţie de menisc?
Medic Arab pe 19 Februarie 2018, 22:19
#4
Abu-Ti-o Trag
Sunt medicul arab, turneni gaureni, veniti sa v-o trag, sunt Abu-Mooiar, arabul care va foote turnencele.
Monica pe 19 Februarie 2018, 18:04
#3
Cine e dr arab?
Cine este "doctorul arab de la spitalul din Turnu Magurele"? Pe site-ul spitalului nu apare niciun medic arab si nici sectie de obstretica-ginecologie nu pare sa fie..
LUCI pe 18 Februarie 2018, 18:16
#2
SI PT. TINE CEL CARE NU AI CURAJ SA ADAUGI LA COMENTARII
DNA va ajuta in privinta spagilor

Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.



Vă atragem atenția că informațiile transmise în modalitățile descrise mai jos nu au caracterul unei sesizări conform art. 288-290 din Codul de procedură penală și nici al unei petiții conform OG 27/2002, cu modificările și completările ulterioare. Aceste date vor fi folosite de proc*rori în activitatea de urmărire penală, conform dispozițiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile și concludente.



• Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro



• telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.



• formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție
tibi pe 18 Februarie 2018, 16:04
#1
spitalul
asta e sistemul! ivan este si ala secretar de stat?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.