Zorinel - Ghita Pristanda de la Politia de Frontiera. Prostii sunt promovati in functii - comentariul zilei.

02 Aprilie 2017, 07:51 | 7746 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Zorinel - Ghita Pristanda de la Politia de Frontiera. Prostii sunt promovati in functii.

Sef al politiei de frontiera ( S.T.P.F.Teleorman) a fost imputernicit un fost maistru militar, facut ofiter de cativa ani, cu studiile absolvite la o ”celebra” facultate din Alexandria. Acesta a fost imputernicit a 3 a oara pe diferite functii de conducere fara sa participe la nici un concurs.

In tara asta nu conteaza cat esti de prost. Daca ai relatii si mult tupeu poti ocupa orice functie chiar si cea de sef politie de frontiera. Chiar si la politia politie numirile pe functii sau facut la fel. Asa ca nu te mai mira ca traiesti in dragnestan si asta iti ocupa tot timpul. De ce nu sant promovati oamenii destepti ? Pantru ca incurca nu pot fi manipulati. Deoarece astia gandesc. Ori sistemul mafiot dragnist are nevoie doar de executanti. Pentru ei gandeste unul singur. Si este de ajuns.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Boss pe 23 Iunie 2017, 07:28
#8
Pt toti
Cred ca cine e comandant la politia de frontiera e așa interesant Cum sunt numiți directorii în zona unde vreți voi de la scoli spital politie etc probabil autorul articolului arata cât de neputincios ecred ca și el a fost sau este în continuare candidat Pt șefia de la frontiera dar dar ????
Boss pe 01 Iunie 2017, 20:34
#7
E normal
Cel puțin lucrează de când se numeau grăniceri si are absolvită o școală de maiștri militari nu ca alții care sunt ofițeri sau subofiteriangajati de stuparu sau
Turneanul pe 17 Aprilie 2017, 19:59
#6
Pentru frontierist
Cracea a încercat sa schimbe găleata și uleiul lui Mohanu cu micii și berea date în campanie la Odaia și Măgurele, atât. Cât a fost la putere a schimbat neamurile și piloșii PSD cu neamurile și piloșii lui. Funcțiile în administrația locală și județeană se împărțeau la restaurant în Alexandria unde maestru de ceremonii era Nițulescu și Crăcea în funcție de cât cotizau. Deci dacă votăm actuala conducere vom avea aceleași metehne, de ce am schimba niște hoți cu alții?
. pe 15 Aprilie 2017, 10:45
#5
..
-CEI CARE MUNCESC,SUNT SANCTIONATI,IAR CEI CARE NU MUNCESC,DAR SE LINGUSESC PE LANGA SEFI,SUNT PROMOVATI.
Leonidas pe 05 Aprilie 2017, 23:58
#4
turnu cu stiri ..
adevarat site.. grinPai cum il cheama pe seful pol.de front. bai baieti? Ce stire e asta? Fara cap si fara coada!? In locul lui Cracea v-as zice-,,Ghiozdanele si la scoala cu voi''..! Stiti replica -e din,,BD la munte si la mare'' cind i-a prins toar'sh capitan cu tablou' furat pe Dem,Jean si Puiu..
frontierist pe 03 Aprilie 2017, 17:19
#3
pt.turnean
Ce legatura are una cu alta. Macar cracea a incercat sa schimbe ceva. Tu ai fi mers inainte cu hotii psd nu-i asa? Pai uite rezultatul. Psd promoveaza pe repede inainte numai dobitoci inculti pilosi rude amante etc.......numai sc*rsori umane . Esti multumit de situatia actuala? Pai domnul maistru sa ramana la nivelul studiilor pe care le are. Ofiterii merituosi cu studii de ce ar trebui sa fie condusi de un maistru? Daca se voia ofiter tovarasul maistru trebuia sa invete si sa faca o scoala. Ori in cazul lui vorbim de pile si relatii nicidecum de merite.
Turneanul pe 03 Aprilie 2017, 14:46
#2
Promovare pe merit
Hai sa nu fim ipocriți. Așa o fi, o fi fost maistru militar, nu are voie omul sa avanseze ? Facultatea de la Alexandria e absolvita și de Crăcea și alții , la ei nu a fost buna ?Apoi va aduceți aminte de valorile promovate de Crăcea & comp. Bărbulescu la Spitalul municipal , madam Burghiu directoare la poștă, Crăcea director la Agenția de Plăți etc ? Ei sunt adevâratele valori ale orașului Turnu Măgurele ? Mă îndoiesc. De altfel rezultatele administrației lor le-am simțit cu vârf și îndesat.
Sandu pe 02 Aprilie 2017, 08:57
#1
Țara (Dragnea)te vrea prost!
Promovarea în funcții și susținerea politică pe baza unor criterii numai de EI,EL,știute,este uzitată în toate instituțiile statului.Din 1989 încoace,a ieșit la suprafață toată plevușca societății,oameni fără o prgătire temeinică și profesionistă,cu tot felul de scoli și specializări făcute pe la fără frecvența unor facultăți fantomă și fără acreditare.Performanța și plusvaloarea,a rămas pentru mulți dintre conducătorii de azi,facultativă.Promovarea se face numai politic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.