Saligny si Racovita - doua licee de "prestigiu" din Rosiorii de Vede - comentariul zilei.

06 Octombrie 2016, 07:38 | 7226 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Saligny si Racovita - doua licee de "prestigiu" din Rosiorii de Vede
Licee fantoma
 
Stau in bloc vis a vis de Saligny! Eu rusine de liceu ca ala nu am vazut!!! Tot timpul copiii sunt pe strada, fetele gramada cu tigani in masini, urlete, tipete!!!! Oare ministerul, inspectoratul, au habar de aceasta panarama de scoala?
 
De ce sa se faca ore??????
 
Daca s-au marit salariile domnilor profesori, cand sa mai faca si ore; cea mai mare parte din timp si-o petrec in distractii, cumparaturi si afaceri personale!?. Cine vrea sa mai si invete, n-are decat sa-si ia meditator!!
 
Nu se fac ore!!!!
 
Este vina scolilor, in special de la Saligny si Racovita, toti stau pe strada si in baruri, nu se fac ore, se imbata, se fumeaza la greu, asa apar tot felul de infractiuni, furturi, batai si altele. Domnii profesori mai exista, sa se ocupe de copiii aceea?
Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Opris Orlando-Sorin pe 02 Mai 2019, 17:13
#20
mr.
Ziarul asta de hartie igienica are moderator ??? Avertisment ! Aveti 24 de ore sa stergeti mizeriile de mai sus altfel va fi blocat domeniul din servar. In plus va chem la bara la Judecatorie.
mihaila pe 13 Octombrie 2016, 20:47
#19
sa va fie rusine
Oamenii seriosi isi fac treaba in orice ipostaza, cainii latra pe la colturi..., sunt multe de spus... liceele au o conducere.... orasul are un post de politie...politistii se fac ca nu vad...afara cu hahalerele... cei care au ceva de spus sa vina sa spuna sa nu mai vorbeasca pe la colturi!
Enache Zamfira pe 13 Octombrie 2016, 12:32
#18
Se învată pe bune la Saligny!
Am terminat liceul in 2015 la Anghel Saligny,va pot spune ca se învată foarte bine...iar în privinţa profesorilor,nimic de comentat.Sunt foarte buni!
Jean de la Craiova pe 11 Octombrie 2016, 00:36
#17
Piper=PSD
Dar Piper este copilul PSD, nevasta lui a dat lui Marineci la greu sa parvina, deci, de ce nu????
Laleaua pe 10 Octombrie 2016, 07:24
#16
Aurolacul Florin Piper
Ce sa caute Florin Piper director de liceu. Sotia sa doamna viceprimar la examenul pentru inspector sef adj. la Inspectoratul Scolar a lua nota 2,40.

Copilul strazii acest Florin Piper!
Dode pe 08 Octombrie 2016, 09:39
#15
Schimbare
trebuie URGENT-SCHIMBATI TOTI DIRECTORII DE SCOLI si LICEE!!!Totul este politizat, toate sc*rsurile si incompetentii s-au aciuit in scoala romaneasca.
Cineva pe 08 Octombrie 2016, 00:02
#14
Du-te drau Bibi!
Omului ce cea mai multa scoala, preda la doua super facultati de stat,ASE& POLTEHNICA tu ii dai califactivul..BINE!!!Maars draqu acasa cu mooista ta din Radoiesti!!!Ai vazut piuuuu..la kurwa blonda, Florinela Ileana AXE!!!Derbedeul dreaqu!!!!!Hai Ionescu peste ei...baiat cumite, politicos si destept!!!
Jean pe 07 Octombrie 2016, 20:50
#13
GATA!!!
La Saligny, trebuie incetat urgent experimentul cu pitikul mincinos si kurweta de partida, blonda lui AXE si a pesedeului!!!Gata, circul s-a incheiat, maimutele in cusca!!!
Angajat Primarie rosiori de Vede pe 07 Octombrie 2016, 13:01
#12
Sechele Duska
Dezastrele de acolo sunt sechele de la furaciunile lui Duska...Este intersant cat au costat lucrarile de reabilitare a lui Saligny, ce firme le-au executat si cum au castigat licitatiile, se pare ca Bibi-Pitikul Veninos, a lucrat la greu pentru penalul Duska, ingropat in dosare pe tribunale si parchet.
Japonezu pe 07 Octombrie 2016, 10:57
#11
Blonduta???
Cine mah, Flori Blonduta?A avut multi mah, cam toti din pesedu, dar aia ie amanta lui Stoicea-Axe, Bratcovan ie a saptea rata la caruta.
Marin Udrica pe 07 Octombrie 2016, 09:36
#10
Bibi superstar
Da, dar Bibi este superstar, are cea mai tare gajika din Saligni si din pesedeu, va ofticati, constipatilor?
Virulent pe 07 Octombrie 2016, 07:37
#9
Anunt
Ar trebui comasate cele doua licee sub conducerea schioparlanului de Bratcoveanu,un lingău al psd un om de cacao.
Ion pe 07 Octombrie 2016, 05:03
#8
Pune mana pe carte...
La cum scrieti, domnule autor de articol, se vede ca nici dvs nu prea ati stat pe la ore!!!smile)) Daca nu ne pricepem, sa nu ne mai apucam...zic!!!
Prof pe 07 Octombrie 2016, 04:58
#7
Sa va fie rusine
Sunt profesor la Saligny si eu merg la ore!!! Si mai sunt multi ca mine in liceu! Nu dezinformati!!! Incercam, in primul rand, sa facem oameni responsabili acei tineri dezorientati si fara sprijin al vreunei familii....din nefericire acest liceu nu are c*rte si astfel elevii ies direct in strada, sub atenta supraveghere a tantitelor si somerilor din blocul de vis-a-vis care nu au altceva mai bun de facut decat sa se holbeze pe geam, sa manance seminte si sa mai si arunce gunoiul pe geam!!! Halal societate! Si ne mai mira comportamentul elevilor! Mergeti si in parc sa vedeti ca e plin de elevi anastasisti si de la Economic!
Racu pe 06 Octombrie 2016, 21:32
#6
Florin PIPER
Cel mai bine ar fi ca aceste pseudo-licee sa fie co-masate, sub conducerea unui profesor de excelenta, tanarul nostru consilier judetean, om dedicat studiului si performantei, sotul daomnei vice primar, Cristiana Savu-Piper, domnul profesor Florin PIPER!Iubit, respectat, dorit!!!!!!!
Spiru HARET pe 06 Octombrie 2016, 20:49
#5
Directori noi...
Petia FIERASCU si Adrian PAUN sunt singurele persoane capabile sa scoata cele doua institutii din dezastrul in care se afla.Se aude la minister, dar la I.S.J.?
o pe 06 Octombrie 2016, 18:20
#4
corect
Casanova,cata dreptate ai!Imbrcilii mentionati de tine sunt lipsti de caracter si competenta.Rusinos imoral!
itu pe 06 Octombrie 2016, 13:54
#3
Al cui este copilul?
Inainte vreme copilul era al societatii. Si societatea de atunci i-a educat si crescut dupa cum s-a priceput. Din pacate / fericire, dupa cum doreste cetitoriul, acele vremi au apus. Trebuie inteles ca astazi copilul este al familiei. Modul in care se comporta la scoala este expresia felului in care familia il educa. Nu mai dati vina pe profesori pentru tot. Cum vreti scoala cand profesorii au ajuns sa fie batuti de elevi?
gigi casanova pe 06 Octombrie 2016, 10:52
#2
Ati uitat sa scrieti
....si futaiuri domnilor redactori, e urgie cei acolo, calareala la ordinea zilei, mai ceva ca la Mitroi in ograda. Dar acolo se intra doar cu note de 1 si 2 pana-n 4 maxim. Ce sa faca profesorii? Dar daca si directorii sunt de doi lei, facuti pe la Ghica, Hyperion, Bioterra si numiti politic, adica nonvalori, daca mai sunt si kurve/kurvari sau betivi fiindca e. la moda. Asta este frate, totul este politic, toate functiile sunt pesedizate. Politizarea este boala mai grea chiar si decat cancerul. Afara cu TOTI directorii pusi de PSD! Se aude Mitroi, Vasile, Nutica (asta e ALDE dar tot PSD îi zice)!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.