Comentariul zilei - Din ce traieste Ioan Niculae?!

28 Iulie 2016, 18:07 | 9959 vizualizări | 57 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Dupa cum am vazut cu totii, marele magnat al judetului nostru a platit destul de scump ca sa iasa din puscarie mai devreme. Dar ma intreb din ce o trai saracutul ca toate societatile sunt falimentare. Sa isi achite facturile din dobanzile conturilor din strainatate? Sigur, NU. Stie ca este urmarit.

Are trepadusii lui care il alimenteaza ca de fiecare data din evaziunile fiscale de la: fabrica de lapte, ferma de vite, moara, fabrica de biscuiti, hotelul plutitor, hotelurile din Zimnicea si mai ales cel de la mare - acum in plin sezon nu taie nici o factura sau chitanta la fel ca si ani anteriori. Apropo cum poate sa functioneze un hotel de 5 stele care nu are receptia facuta? Am auzit ca si-a infiltrat fosti angajati in structurile ANAF - ANTIFRAUDA ( M. Vatafu si F. Iordan ) DIICOT, DNA DORMITI MA ? 

Citeşte şi
Comentarii (57) Adaugă comentariu
michel pelle pe 08 Martie 2018, 12:11
#57
adevarul
Din cele petrecute la Zimnicea reiese clar ca a degenerat specia umana.

Am locuit multi ani in Zimnicea.

Multa lume proasta, umila si ticaloasa.

Nicio stima doar cu exceptia a 100-200 de persoane.

OAMENILOR PROSTI LI SE PAR IESITE DIN COMUN SITUATIILE SAU LUCRURILE NORMALE.

(am facut referire la locuitorii orasului Zimnicea )

Cat despre cuplul 'prezidential' care a 'scapat' orasul de saracie - AU BOALA ARGINTILOR

In incheiere un mic sfat: nu lasati vulpile sau vulpoii la cotetul cu gaini chiar daca acestia nu dau semne ca ar manca gaini sau declara ca sunt vegetarieni.
Paraschivescu Dan pe 13 Septembrie 2017, 19:47
#56
Intrebare...
Cine esti tu oare "un om de poveste"?
un om de poveste pe 02 Septembrie 2016, 10:17
#55
episod 11 e
Facand o analiza a ceea ce am scris pana acum constatam ca niciodata nu se va putea cunoaste de catre noi oamenii de rand a tuturor ingineriilor financiare, abuzurilor, fraudelor fiscale si nelegiuirilor facute de cei doi protagonisti ai micului foileton.

Se spune ca daca ai bani poti face chiar orice. Gresit. Ca cel mai bogat din tara sa faca puscarie pentru un dosar instrumentat la comanda... asta spune mult mai mult.

Noi cei 5 care am avut c*rajul sa iesim sa scriem aici am crezut ca ni se vor alatura mai multi care cunosc faptele si sa ne sustina.

Pacat, probabil ca legea tacerii este impusa in tot judetul. Este soarta celor ce pleaca capul.

Consideram ca prin ceea ce am facut am deschis un pic mai mult ochii organelor de cercetare.

Ar mai fii multe de scris despre Interagro si cei ce conduc dar vom incheia aici relatarile din grupul Interagro.
un om de poveste pe 02 Septembrie 2016, 09:56
#54
episod 11 c
Uni se gandesc ca bani au fost folositi la retehnologizarea vreunei sectii de combinat, altii vor spune ca a platit o parte din gaze, c*rent sau utilitati. Alti se vor gandi ca cei doi parteneri s-au distrat in strainatate la diverse vanatori safariene- vezi articolele cu elefantul impaiat. Totul este posibil numai ca cert si real ni se pare fraudulos ca nu restituie conform legii, bani fostilor angajati.
un om de poveste pe 02 Septembrie 2016, 09:49
#53
episod 11 b
In cazul tuturor angajatilor din grupul Interagro carora li s-au oprit bani drept garantie, dar nu s-a operat nici un cont bancar sau carnet CEC. Bani au fost popriti persoanelor si nu stie nimeni unde au ajuns. Acum cand multe persoane au fost disponibilizate printrei ei aflandu-se si gestionari, soferi sau alte categorii carora li s-au operat popriri garantiale, acestia nu au putut sa-si recupereze sumele intrucat nici unul neavand cont propriu la CEC sau banca au ramas fara bani. Daca facem sc*rte calcule minime putem spune ca la 200 angajati carora li s-au operat popriri de garantie cu suma medie de 20 000 ron, ajungem sa credem ca undeva exista 4 000 000 lei picati din cer pentru grupul Interagro. Unde sunt banii? Noi credem ca au fost cheltuiti de cand au fost popriti sau repusi in circulatia financiara a grupului.
un om de poveste pe 02 Septembrie 2016, 09:48
#52
episod 11 a
Putini cunosc legea 22 din 18 noiembrie 1969, lege cu privire la angajarea gestionarilor, constituirea de garantii si raspunderea in legatura cu gestionarea bunurilor. Mai pe intelesul tuturor este o lege care incearca sa protejeze angajatorul cu privire la eventuale lipsuri constatate unei gestiuni. Aceasta lege ar fi trebuit si in cadrul societatilor din grupul Interagro sa ofere pe deoparte angajatorului posibilitatea recuperarii unor eventuale prejudicii cauzate de lipsa in gestiune sau prejudicii iar pe cealalta parte recuperarea sumelor poprite drept garantie persoanelor care nu au prejudiciat societatea. Conform legii mai sus mentionate articolul 15 alineatul 1 se specifica foarte clar ca sumele retinute trebuiesc depuse intr-un cont la CEC sau la oricare banca pe numele persoanei careia i s-a facut poprirea.
un om de poveste pe 01 Septembrie 2016, 15:30
#51
episod 10 d
Domnul Burcea este cunoscut de intreg judetul Teleorman fiind un fost politist la economic care s-a reparcat prin profesionalism, ingeniozitate in rezolvarea dosarelor dar nu si prin cinste. Am spus cinste deoarece el a iesit la pensie in urma unor evenimente pe care nu le-a dorit a fi mediatizate. El a fost angajat de Niculae si uneori raspunde chiar in fata lui. Omul stie foarte multe dar ii este frica de Nicoleta. Pacat ca nu i s-a dat sa ancheteze modul in care s-au facut achizitiile in trecut si prezent de porumb la BIF. Asa sigur ar afla Niculae, cum sora Nicoletei a incasat miliarde ca intermediar intre furnizorii de cereale si BIF.



Atat pentru azi.



Pe data viitoare.
un om de poveste pe 01 Septembrie 2016, 15:22
#50
episod 10 c
Se spune ca nu este bine sa te iei cu Nicoleta Toncea in gura ca pierzi oricata dreptate ai avea. Au fost persoane care au fost date afara pe diverse motive numai pentru ca o ruda a acestora se certase cu Nicoleta. Asa zisa doamna de fier a orasului ii este frica sa mearga libera prin oras, iar cand i face la ceva distanta sunt cativa paznici cu ochii pe ea.

La unele sesizari s-au facut si controale cu privire la piesele lipsa din magazia pentru utilaje agricole dar protejatul Nicoletei, inginerul Sin Daniel a stiut permanent sa fie la zii cu documentele de scadere. Chiar si temutul domn fost politist, actualmente pensionar, Burcea, vestit in tot judetul, nu areusit sa descalceasca afacerile Nicoletei. Ca angajat la biroul CFI, domnul Burcea ancheteaza tractoristii care fura un stiulete de porumb sau un litru de motorina pentru a aprinde focul iarna.
un om de poveste pe 01 Septembrie 2016, 15:12
#49
episod 10 b
Cu ceva ani in urma Nicoleta Toncea a cumparat cu bani negri fara taxe si accize o cisterna de motorina ( 30 to ) pe care a depozitat-o in magazia de combustibil a Interagro. motorina esr destinata lucrarilor agricole ale tatalui sau. Cineva a facut o sesizare lui Nicolae ca magazionera Nicolau are plus de gestiune si vide motorina la negru. Ancheta, inventar, se determina plusul. Culmea este ca exact plusul adus cu cateva zile in urma pentru nea Ion. Au fost luati la intrebari toti cei implicati, toti au dat din umeri - nu a vrut nimeni sa o parasca pe Nicoleta. Pentru tacerea respectiva, magazionera Nicolau a fost avansata la arhiva si magazie regim special si consumabile iar celorlalti li s-a marit salariul.
un om de poveste pe 01 Septembrie 2016, 14:59
#48
episod 10 a
Vom continua zi cu povestirea unor lucruri care ar trebui sa ii dea de gandit marelui investitor.

Nu multi cunosc faptul ca tatal Nicoletei toncea, pe numele de ION NEACSU- fost tractorist si sofer in trecut acum mare arendas in localitatea Nasturelu. De fapt marea majoritate a locuitorilor au dat pamantul in arenda la,, nea ion,,.



Putini stiu ca motorina folosita in actul agricol, piesele de schimb la tractoarele cumparate de forma ( am spus de forma deoarece lucrarile se faceau in mare parte cu utilaje de la grupul Interagro, semintele pentru semanat, pestigide, fungicide si ingrasaminte erau in mare parte pe cheltuiala Interagro.
un om de poveste pe 01 Septembrie 2016, 14:51
#47
episod 10
Dupa cum observam, noi cei ce redactam aceste episoade, numarul de comentarii sunt putine si de aceea am tras o concluzie si anume ca nu este nimic interesant in ceea ce scriem. Totusi dorim sa facem cateva precizari:

1. faptele prezentate nu au lux de amanunte deoarece nu suntem ziaristi de profesie si deci ne lipseste profesionalismul doar simpli pensionari;

2. ce prezentam sunt lucruri reale si cunoscute de locuitorii din zimnicea dar le era frica sa le comenteze din cauza batausilor lui Nicolae

3. au fost prezentate numai fapte din trecut deoarece sunt cunoscute de toata lumea iar cele din prezent fac obiectul unor cerecetari si nu dorim sa periclitam actul justitutional

4. prin ceea ce scriem dorim sa ii deschidem ochi unui om care a vrut sa faca bine dar a fost influentat negativ si a ajuns in puscarie

5. precizam ca unele evenimente descrise le-am aflat chiar de la organele in drept
un om de poveste pe 31 August 2016, 07:48
#46
episod 9 e
Acesta afost motivul pentru care Nicoleta a apelat la serviciile pensionarului cu relatii. In schimbul serviciului respectiv a primit in dar un autoturism marca Mercedes pe care la vandut ulterior cumparand un suv cu care se plimba fetele lui. Totusi nu intelegem cum de acest caz a fost rezolvat in aproape 8 ore iar cazul furtului de la Intervitt unde s-au furat 1 000 m de gard nici pana acum nu s-a aflat. Se vorbea prin orasul Zimnicea ca din cauza incompetentei politistilor de a nu afla cine a furat gardul si renuntarea patronului de a se plange superiorilor politisti, saracii oameni ai legii au facut cheta si au platit din bani proprii gardul.



Atat pentru azi.



Pe data viitoare
un om de poveste pe 31 August 2016, 07:48
#45
episod 9 d
Deoarece de eveniment aflase si Ioan Niculae, totul trebuia facut cu mare discretie. De ce? PENTRU CA SUMA AFLATA IN CASIERIE ERA DE 480 000 LEI IAR IN REGISTRUL DE CASA ERAU DOAR 12 000 LEI.

Facand un calcul matematic simplu Nicoleta ascunsese de Niculae suma de 468 000 lei - bani negri de care nu trebuia sa afle Niculae, politia si nici angajatii.
un om de poveste pe 31 August 2016, 07:29
#44
episod 9 c
Pentru rezolvarea urgenta si fara mare galagie a situatiei delicate, directoarea Nicoleta Toncea apeleaza la un bun prieten care a ajutat-o permanent cand a fost comandantul politiei in Zimnicea. Domnul Enescu, caci asa se numeste politistul pensionar intra pe fir si rezolva cazul in trei secunde si trei miscari. Prin metode specifice politienesti ( metode prin care vom fi si noi identificati cei care scriem aici ), il identifica pe tanarul tamplar, il aresteaza direct din patul unde isi facea somnul linistit. Iar prin mici masuri coercitive ( batut ca la fasole ), afla traseul banilor. Acelasi politist pensionar cu masina personala merge urgent la fratele tanarului tamplar si recupereaza bani furati. Ajungand la Zimnicea acesta o contacteaza pe directoarea Nicoleta Toncea cu care se intalneste in secret alaturi de casiera firmei si fac inventarul banilor.
un om de poveste pe 31 August 2016, 07:25
#43
episod 9 b
Cu toate ca acolo mai exista si un pistol cu bile de cauciuc al directoarei, tanarul tamplar ridica (fara dispozitie de plata) o suma destul de frumusica pentru varsta lui si pleaca cu masina de servici data de conducerea societatii, un autoturism marca skoda, la o statie peco unde face plinul cu motorina. Acolo plateste cu o bancnota de 500 lei motorina alimentata si isi mai cumpara si tigari. In timp ce el alimenta la peco, paznicul constiincios al firmei isi face rondul si descopera spargerea. Se da alarma, vin pe rand casiera, seful pazei si directoarea care stia ca nu toti bani sunt inscrisi in registrul de casa al societatii. Tanarul tamplar ia calea Buc*restiului unde merge urgent la fratele sau si ii spune ce a facut, lasa acolo banii el intorcandu-se la apartamentul de servici pus la dispozitie de firma se culca linistit. Pana aici nimic spectaculos, o banala spargere a unei casierii.
un om de poveste pe 31 August 2016, 07:01
#42
episod 9 a
Pentru a evidentia iar caracterul infam al directoarei de la Interagro, vom aminti aici o intamplare petrecuta cu cativa ani in urma in cladirea denumita Sediul Interagro. O cladire dealtfel reamenajata dintr-o spalatorie-c*ratatorie unde stau clai peste gramada angajatii pe pile si relatii din toate firmele din grup. Probabil ca specificul cladirii de spalatorie a ramas, se spala banii trecuti prin zeci de firme ca nici ei nu mai stiu pe unde sunt.

Revenind la intamplare vom spune ca intr-o seara un fost angajat pe post de tamplar a ramas ascuns peste noapte intr-un dulap de haine pe holul cladirii. Dupa plecarea tuturor angajatilor si dupa ce s-a asigurat ca isi poate pune planul in aplicare, undeva in jurul orei 1,30 noaptea forteaza usa casieriei. Nefiind o casierie dotata dupa norme cu usa de fier si casa de bani sau seif ( cum i se mai spune ), acest tanar deschide un dulap de documente unde stia ca se gasesc banii si isi insuseste,, monetarul" existent.
un om de poveste pe 30 August 2016, 09:19
#41
episod 8
Dupa ce au inchis Cicalex-ul, Danut P. si-a deschis in Zimnicea o carmnangerie, iar Eugen doua carmangerii in Buc*resti. Carmangerii modificate, utilate si amenajate pe banii Interagro prin firma Interagregate. Se pare ca au dat faliment cu carmangeriile si acum se ocupa cu alte activitati, dupa cum vom vedea in episoadele viitoare.



Atat pentru azi.



Pe data viitoare.
un om de poveste pe 30 August 2016, 09:18
#40
episod 8 e
Prin faptul ca dupa casatoria cu Nuti, Eugen Capra devine cumnat cu Nicoleta Toncea directoarea Interagro, domnul Capra obtine un contract de colaborare cu societatea CICALEX din Poroschia si impreuna cu Danut Puiu, fiul controversatului Puiu Aurel - fost sef la garda financiara actualmente cercetat penal pentru favorizarea infractorului, cei doi - Danut Puiu in calitate de director general si domnul Capra in calitate de colaborator in contrac, in termen de un an si ceva pune pe butuci cel mai mare complex de prelucrarea carnii din judetul Teleorman. Acolo in vremurile bune se fura cu TIR-ul, bine inteles de catre cei doi care faceau parte si Nicoleti.
un om de poveste pe 30 August 2016, 09:05
#39
episod 8 d
Dornica de avere la fel ca si sora ei, Nicoleta, se casatoreste in urma cu cati va ani cu un controversat interlop, tepar si smecher din Buc*resti, un anume Eugen Capra, patron al societatii Industria carnii srl. Pentru a spala bani obtinuti din tranzactiile cu cereale ( mai mult porumb pentru BIF ) la negru, Nuti isi deschide un super market denumit NINIMARKET in Zimnicea, unde credeti? In inima orasului pe una din laturile primariei orasenesti. La parter magazin alimentar cu niste preturi pentru miliardari, la subsol imprimerie unde se fabrica si acum facturi si documente cu regim special. Tot pentru a avea venituri maricele si a spala bani, isi deschide si o covrigarie-probabil pentru caini ca sa aibe cu ce umbla in coada. Faina fara acte de la moara Interagro, apa fara contor de la apa serv, sare de la fabrica de lapte, c*rent tras fara contor si uite asa iese covrigul fara bon fiscal la pret de 1 leu - si prostii cumpara de acolo ca sa se dea bine cu patronii.
un om de poveste pe 30 August 2016, 08:53
#38
episod 8 c
Nuti, nu a stat degeaba, invatata cu foarte multi bani la fel ca si sora ei, si-a deschis mai multe firme care intra in colaborare cu interagro pe usa din dos. Firme de prestari servicii catre combinatele chimice unde se faceau doar pe hartie uneori, documente care sa ateste prestarea. Se lua lunar de la fiecare combinat - 5 la numar, aproximativ 8000 euro. Se mai incaseaza si acum probabil. Deci aici sunt bani nostri de salarii dragi mei.
un om de poveste pe 30 August 2016, 08:21
#37
episod 8 b
Putina lume cunoste ca spre sfarsitul anului 2007 intre Nicoleta Toncea - director general la Interagro si sora ei mai mica Elena Neacsu ( Nuti ) economista la biroul contabilitate, era o intrecere acerba cine sa il cucereasca si sa ii faca un baietel marelui mosier. Dupa cum se stie a castigat Nicoleta, dar nici Nuti nu a stat degeaba, trecand de mai multe ori prin patul sefului i-a captat atentia, acest lucru i-a fost de mare folos dupa ce a plecat din Interagro. Nuti, umbland pe la doua banci cu care Interagro lucra deosebit de bine, la ultima din ele fiind chiar pe post de sef de punc de lucru, impinsa de sora ei mai mare a facilitat societatii Interagro aprobarea unor dosare de creditare deosebit de avantajoase, fapt care i-a atras si destituirea din banca respectiva.
un om de poveste pe 30 August 2016, 08:05
#36
episod 8 a
Ioan Niculae chiar este un om de poveste. Soarta i-a suras si a atins apogeul cand a fost desemnat cel mai bogat roman. Totusi inteligenta nu poate fi in toate domeniile. A stiut sa faca bani sau avere cum spun taranii. Un lucru a uitat ca viata esta ca o roata si asemeni ei, o data esti sus o data esti jos. Orbit de valorile agonisite a devenit si avar - o trasatura a oamenilor cu adevarat bogati. O sa facem aici o paralela intre retributia unui tractorist sau combainier salariat la Interagro si un alt tractorist sau combainier de la o alta societate. La Interagro se ofera un salariu net in campanie de pana la 2000-2500 lei iar la o alta societate careia nu-i dau nume din motive de publicitate se incaseaza in aceeasi perioada 8-9000 lei, sau mai bine spus la Interagro 500 euro iar la ceilalti 2000 euro.
un om de poveste pe 29 August 2016, 08:25
#35
episod 7 f
Sa nu mai lungim vorba ca am facut multe partitii la episodul acesta. Doamna economista protejata furtului este sotie de politist ce isi desfasoara activitatea la biroul economic din Alexandria. Exista suspiciunea ca acest politist, de altfel bun lucrator, sa il fi impins cel cu coarne sa colaboreze cu niculae sau nicoleta. Nu ar exista alt motiv pentru care copii nevinovati de la gradinita sa fie privati de fonduri care se platesc pentru delapidarea doamnei economiste.



Atat pentru azi.



Pe data viitoare.
un om de poveste pe 29 August 2016, 08:17
#34
episod 7 e
Toata lumea cunoaste problemele financiare ale grupului Interagro, de probleme nu a scapat nici gradinita Lion King, cheltuieli foarte mari de intretinere, fonduri insuficiente, deci probleme mari pentru administratie. Cu toate acestea doamna economista certata cu legea este angajata pe post de director economic cu un salariu destul de consistent. De ce? Pentru ca trebuie sa returneze bani primariei. Deci ii returneaza din fondurile gradinitei, lunar cate 3000 lei. Posibil din cauza aceasta gradinita sa nu aibe fonduri pentru achitarea facturilor la c*rent, apa gunoi, canal si ce este mai important mancarea copiilor. Cu bani furati de la primarie nu stie nimeni ce a facut dar de c*rand si-a cumparat un vw golf albastru si un loc de casa unde isi construieste o vila. Vila este normal ca se construieste probabil cu materiale si personal de la interagro. Posibil sa o construiasca Interagregate?
un om de poveste pe 29 August 2016, 08:06
#33
episod 7d
Dupa cum se cunoaste in orasul Zimnicea functioneaza o gradinita destul de bine administrata si guvernata de grupul Interagro. Aceasta gradinita care functioneaza sub denumirea de Lion King, a fost amenajata si dotata ultra in mod special pentru un copil venit pe lume in luna octombrie a anului 2008, dintr-o relatie extraconjugala a lui Niculae cu Nicoleta Toncea, directoarea SC Interagro SRL Zimnicea. ( Deosebita moralitate a celor doi. )
un om de poveste pe 29 August 2016, 07:56
#32
7 c
Am sa spun aici cateva cuvinte despre una din persoanele care il protejeaza. Cu cativa ani in urma, nu multi, sa zicem in comuna Nasturelu, in cadrul primariei era o contabila ce isi desfasura activitatea cu sarg. Lucrand cu "miere", a zisa ca nu se va cunoaste daca se va linge pe degete, si a furat de la fondul de salarii ale invatarorilor si profesorilor in dec*rsul unui an peste 50 000 lei. Normal ar fi fost ca in toate cazurile de delapidare, furt, deturnare de fonduri, sau cum doriti sa spuneti, sa fie arestata si intocmit un dosar penal de cercetare. In cazul respectiv s-a tinut totul ascuns, s-a musamalizat si persoana respectiva este bine mersi mare contabila acum in grupul Interagro.
un om de poveste pe 29 August 2016, 07:56
#31
episod 7 b
Cineva a facut un comentariu la unul din episoade precizand ca fara implicarea unor persoane cu functii si responsabilitati Niculae, nu ar face atat de multe prostii. Este adevarat ca din cauza nivelului de trai din Romania de la cele mai inalte functii in stat si pana la someri toti sunt predispusi a fi corupti.
un om de poveste pe 29 August 2016, 07:25
#30
episod 7 a
Rasfoind paginile acestui site am sa va fac precizarea ca in cadrul articolului,, Infamia îmbogățirii prin furt: Ioan Niculae a dat 25.000 de euro pe un teren public de 10 milioane de euro" exiata o poza cu o persoana care il ajuta pe Niculae sa se imbrace cu un sacou. Aceasta este una din pesroanele care a carat peste granita milioanele de euro din furturile Nicoletei Toncea, depuse in cele trei conturi in germania. Tanarul sofer este cotat ca cel mai fidel si tacut dintre pionii de pe tabla de sah a Interagro, el se numeste Florin Deca - poreclit de sefi lui,,mutulica".
un om de poveste pe 27 August 2016, 11:41
#29
episod 6 c
Pentru ca nu doresc sa plagiez voi spune doar cateva cuvinte si despre vestitul teren din statiunea montana azuga. Undeva la baza partiei de schi sorica s-a facut o tranzactie de teren in suprafata aproape zece hectare, cu un schimb in judetul nostru.

Terenul din teleorman valora la momentul tranzactiei 25 000 euro iar cel achizitionat la schimb aproximativ 10 milioane de euro. Concluzia este ca tot cei care au bani multi cumpara ieftin, apoi le reevalueaza si le gireaza la banci pentru sume orbitante.



Atat pentru azi.



Pe data viitoare.
un om de poveste pe 27 August 2016, 11:30
#28
episod 6 b
Nu pentru ca nu as avea ce spune despre clubul de fotbal astra. As avea si acolo de scris cateva episoade dar consider ca ar fi pacat de tinerii care prin rezultatele lor sportive bunicele au ridicat clubul. Nu am spus bune doarece si acolo si-a bagat nasul Mefisto si prin indicatii pretioase au pierdut jucatori si uneori meciuri de fotbal. Totusi am sa reamintesc ca de schimbarea fetei stadionului s-a ocupat tot Interagro si a spalat destui bani mai ales atunci cand cu fondurile societatii s-a reamenajat zona si stadionul la preturi de stadion olimpic sau national. Reconstructia si reamenajarea s-a facut de catre o firma din grup si anume Interagregate, firma condusa ( era si normal ) de unul dintre cei mai buni prieteni de familie ai surorii Nicoletei Toncea, inginer Liviu Spiridon, un pion de sacrificiu pe tabla de sah a Interagro.
un om de poveste pe 27 August 2016, 11:12
#27
episod 6 a
Asa cum va scriam in episodul 5, la Fatana s-au intamplat, se intampla si se vor intampla multe evenimente dubioase. Dar nu numai acolo se fac intalniri tovarasesti. O alta locatie deosebita in mijlocul naturii este si cabana de la Gura Teghii unde s-au investit bani cu nemiluita pentru luxul,, vizitatorilor". Mai este iar un loc de luat in seama si anume hotelul plutitor de langa balta Suhaia, unde vin des la vanatoare sau pescuit - desigur in ghilimele - mari stabi din diverse structuri ale statului, trepadusi, asa zisi mari investitori - defapt niste mari tepari cu care colaboreaza infarctional cei doi din fruntea societatii Interagro.
un om de poveste pe 25 August 2016, 22:51
#26
episod 5 c
Cunoastem faptul ca citeste ceea ce scriem noi aici si de aceea il rogam sa ne combata sau sa vina cu argumente sau contra argumente la ceea ce scriem. Este cunoscut se de notorietate ca celor doi din cuplul - Ioan Niculae si Nicoleta Toncea, nu le plac sa apara in ipostaze negative. Le place sa apara si sa dea bine in presa si tv. Acest lucru denota faptul ca au o boala psihica si se poate trata.

ADEVARUL SUPARA SI DOARE DAR DUMNEZEU IL IARTA PE PACATOS CAND RECUNOASTE PACATUL

Cei doi din cuplu nu vor recunoaste niciodata faptele urate si reprobabile pe care le-au facut pentru a se imbogati peste masura omeneasca.



Atat pentru azi.



Pe data viitoare.
un om de poveste pe 25 August 2016, 22:35
#25
episod 5 b
Aceasta tanara impreuna cu cu alte tinere chiar foarte tinere au mers la una din locatiile de lux ale puscariasului undeva departe de lumea cu multi ochi. La Fatana, o zona deosebit de frumoasa. Acolo au practicat cea mai veche meserie din lume. Posibil ca a prestat foarte bine deoarece a fost tinuta impotriva vointei sale cateva zile. In zilele ce au urmat eliberarii ei de acolo a mers la politie unde a depus plangerea penala impotriva penalului. Pe vremea aia era comandant la politie un anume Voinea Catalin, un baiat destul de simpatica pe care lumea il barfeste pe la colturi ca a trecut prin patul Nicoletai Toncea. Posibil asa a scapat Niculaie de dosarul respectiv.



La Fatana se desfasoarau partide de vanatoare deosebite intr-un lux exorbitant unde erau invitati ministri, secretari de stat, senatori si deputati, de regula oameni cu mari functii care pot sa treaca peste lege si sa il ajute in afacerile murdare.

un om de poveste pe 25 August 2016, 22:24
#24
episod 5 a
Multe persoane se intreaba cum a putut sa treaca peste ochiul vigilent al statului. Simplu, cu ajutorul banilor, sex cu prostituate urmat de santaj.



Putina lume stie ca in urma cu doar cativa ani la politia din Zimnicea a fost depusa o plangere penala impotriva lui Ioan Niculae pentru sechestrare de persoana si viol. Normal ca banul si relatiile si-au spus cuvantul iar dosarul tinut ascuns multe luni a fost spalat cum se spune si s-a dat un N.U.P. de toata frumusetea.



Pe sc*rt o tanara dintr-o comuna apropiata de orasul Zimnicea sa zicem Bragadirul, a fost racolata posibil in barul unui consilier local al PSD sa zicem ca il cheama Robert impreuna cu deja cunoscutul David Cristian. Dupa cum se vorbeste prin oras ei sunt cei care ii furnizau tinere puscariasului cand avea nevoie.
un om de poveste pe 24 August 2016, 21:21
#23
episod 4 c
De administrarea conturilor si supravegherea indeaproape s-a ocupat un alt tanar fara minte, Roman Ionut. Personaj foarte controversat, el s-a ocupat de un lucru delicat in Interagro si anume imprumuturile bancare ale societatii. El se spune ca s-a ocupat ca unele terenuri si mijloace fixe sa fie girate la mai multe banci.



Pentru conturile din Germania, Nicoleta toncea l-a trimis sa aibe grija pe un alt tanar fara minte, Nicusor Buzica, fost director al Service auto Interagro. Persoana cu care sora Nicoletei toncea a facut un baietel - chiar daca este casatorita cu Eugen Capra.



Intortochetate caile in Interagro



Atat pentru azi.



Pe data viitoare
un om de poveste pe 24 August 2016, 21:15
#22
episod 4 b
Se stie ca nu poti sa castigi fara sa joci, ca la loto. A investit din bani negri si a improprietarit niste tineri angajati.



Fraierii vazandu-se mari proprietari si administratori de firma ( copii fara minte ) si-au dat consimtamantul si au facut asa zise proiecte cu fonduri europene dar si gresala cea mai mare...



Da. Au facut imprumuturi de sute de milioane de euro unii din ei girand si bunurile personale. Ghiciti bani lichizi pusi frumos in pungi de plastic unde au ajuns?



Exact, direct in mana Nicoletei Toncea, care normal i-a transferat in Germania in 3 conturi. Bani transportati cu mijloace auto de catre unul din soferii de suflet ai Nicoletei Toncea.
un om de poveste pe 24 August 2016, 21:11
#21
episod 4 b
Familia Parvulescu este destul de cunoscuta. El este director la SC Intervit si cercetat penal in cateva dosare de evaziune fiscala in jud Arges. Momentan directorul muta vinul din Intervitt in Interagro punct de lucru Smardioasa si invers dupa bunul plac si asa se ascunde de controale. Cat or lua cei ce fac asa zisele controale? Doamna Parvulescu este asociata cu Nicoleta Toncea 50-50% la un mare centru medical in Zimnicea, denumit Inter medical care - iar ceva de spalat bani.



Alta metoda de facut bani repede si fara problema a fost in urma cu cativa ani cand s-a dat o lege pentru o categorie de tineri care sa reuseasca in viata, pana aici nimic rau de la guvern.



Dar cand isi baga coada Mefisto in cadrul Interagro iau fiinta pe nume personal niste pensiuni finantate din spate de Nicoleta Toncea.

un om de poveste pe 24 August 2016, 20:59
#20
episod 4 a
Asa cum dumneavoastra cititi cu interes sau lehamite randurile scrise pe aici, la fel si eu citesc ce scriu alti comentatori.



Nu numai BIF a adus sau aduce milioane de euro cuplului mafiot, sa fac cunoscuta o alta societate care ii decarteaza saci cu bani negri voi mentiona S.C. Intervitt, o societate cu specific... ati ghicit VINIFICATIE.



Intervitt este o societate care are cultivate peste 480 ha de vie. Momentan pe rod doar 360 ha iar restul fiind tanara posibil peste 2 ani. Are si un combinat de,, prelucrare a vinului " destul de dotat facut pe fonduri europene, dar.. NU STIU CUM S-A APROBAT CONSTRUCTIA PE UN TEREN PRIVAT.



Da. Nu exista documente cu titlu de proprietate din care sa ateste ca cele 480 ha ar fi ale SC Intervitt. Pe rol sunt multe dosare de cercetare pentru tulburare de posesie culmea chiar unde Ioan Niculae cultiva vita de vie.
un om de poveste pe 23 August 2016, 20:52
#19
episod 3/c












De la acest BIF pe langa produsul principal (alcool) se mai comercializeaza DDGS - un fel de malai cu concentratie mare in proteine pentru hrana animala si vestitul ulei din germeni de porumb.



Acest BIF a adus in ultimii ani prin evaziune fiscala saci cu bani ce au fost depozitati pana la transferul in strainatate in casa unor familii, voi preciza acum doar doua. Prima familie este compusa din doi angajati ai grupului Interagro, Cristina David, pe post de directoare la hotelul din Zimnicea si Cristian David, director care a falimentat SC Intergaz. O alta locatie pe unde inca mai umbla bani negri ai lui Niculae este casa lui Danut Patrascu, unul dintre finii de mare incredere ai Nicoletei Toncea.



Alte evenimente, date si nume in episodul viitor.



Pe data viitoare.
un om de poveste pe 23 August 2016, 20:51
#18
episod 3/b
Societatea Bio Fuel Energy are ca obiect de activitate producerea de bio-etanol obtinut din procesarea porumbului. Denumirea produsului in termeni chimici poate induce in eroare un novice, dar nu si in denumirea pop**ara de alcool. Concentratia lui fiind chiar de 99% inchipuitiva la o productie de 80 000 to/ an cam ce bani negri genereaza.
un om de poveste pe 23 August 2016, 20:48
#17
episod 3/a
Faptul ca in sc*rt timp Niculae, a facut saci cu bani din evaziunea cu alcool de la societatea ALCOZIM - o distilarie de mana a 2-a momentan sigilata de autoritati - i-a oferit rampa de lansare pentru adevarata afacere co alcool.



Este adevarat ca toata lumea doreste sa aibe un trai mai indestulat sau o situatie buna, dar ca sa te imbogatesti peste noapte trebuie sa ai si calitati: avar, tepar, neam prost, prost crescut, nesimtit si enumerarea poate continua cu calitatile negative dar nu este spatiu.



Revenind la marile realizari elogiate pe la unele posturi TV platite cu bani grei sa faca emisiuni pe tema respectiva, se puncteaza cala fotbal o mare implinirea a grupului infractional - a se citi Ioan Niculae si Nicoleta Toncea, si anume cumpararea, mutarea si construirea pe meleagurile zimnicea a unui combinat-rafinarie denumit pe sc*rt BIF de catre localnici.
un om de poveste pe 20 August 2016, 18:12
#16
ep.2-b


Cu multi ani in urma toti zimnicenii sosoteau pe la colturi ca fostul directo general al Interagro Zimnicea, Dl. Abalaru, mergea cu masina inaintea coloanei de TIR-uri cu produse alcoolice fara acte, iar cand apareau politistii deschidea geamul masinii si le oferea plicul cu maruntis.



Circula zvonul ca se bateau politistii pe facut de serviciu cand trec TIR-urile de la Interagro. Atunci au vazut unii zimniceni cum se fac bani cu sacul fara taxe.



Atat pentru azi.



Pe data viitoare.
un om de istorie pe 20 August 2016, 18:10
#15
ep. 2-a
Dupa cum am precizat rog inca o data sa tineti cont de momentele scrise de mine episodic intrucat cronologia evenimentelor a fost cu totul alta.



Dupa infiintarea unei societati cu denumirea identica cu cea cu care a facut ceva miliarde in Buc*resti, da drumul unor afaceri foarte dubiaose alaturi de un grup de specialisti in evaziune si falimentare.



Zimnicea fiind declarata zona defavorizata Ioan Niculae, isi pune in aplicare planul diabolic, si anume de a se imbogati fentand atat plata catre stat a unor impozite ( dupa cum veti citi in episoadele viitoare ) cat si prin furtu multor suprafete agricole ( a se citi tulburare de posesie -pedepsita penal de legislatia in vigoare )



Apeland la o metoda practicata la risc de multi investitori, cu fonduri Europene nerambursabile a luat fiinta o mica distilarie cu denumirea ALCOZIM, acolo facandu-se cum spune romanul - bani cu lopata, prin evaziune fiscala.



un om de poveste pe 20 August 2016, 17:31
#14
solicitare
se pare ca mi-a fost blocat dreptu de a continua, pe aceasta cale rog redatia sa ma contacteze aici
un om de poveste pe 16 August 2016, 10:02
#13
episodul 1
Ioan Niculae, un om ca oricare altul, cu mai mult tupeu si nesimtire care veti vedea in micile episoade cum a reusit sa agoniseasca sustinut si ajutat de mici trepadusi.

Nuconsider ca evenimentele ce urmeaza a fi relatate sa aiba cronologia reala, trebuie sa luati doar faptele ca atare.

Zona Zimnicea avand un statut de zona defavorizata si cu ceva banuni furati de la statul Roman, protagonistul povestioarei noastre isi dezvolta pentru inceput mica afacere pe umerii locuitorilor si cu ajutorul si conc*rsul nemijlocit al autoritatilor locale.

Printr-un conc*rs al Providentei malefice ajunge ca langa EL sa se aciuiasca o tanara - pe atunci, posibil blonda vopsita- de unde si proverbul cine se aseamana se aduna cumulat cu cioara vopsita, zisa si Boticut, alias Niko, alias Toncea Mariana Nicoleta. Aceasta avea sa devina dupa cum vom vedea in timp amanta, directoarea generala si cea care l-a determinat sa faca puscarie.

Atat pentru azi.

Pe zilele urmatoare.
Veta care i s-a infundat chiuveta pe 12 August 2016, 20:51
#12
URAAAAAA
Dragi mei am confirmarea sigura ca smecherul de ioan niculaie din cel mai bogat acum cerseste fostei amante locuinta si ajutor. Cineva a scrisc ca sunt certati. Este cat se poate de adevarat. Sunt despartiti dar cucoana de nicoleta cea mai increzuta femeie dein judet, chiar daca o paste cativa ani de puscarie ca si capra raioasa sta tot cu coada in sus. DECI S-A SCHIMBAT VARZA LA NAS - cum spune un proverb romanesc. NU MAI ESTE CAZUL SA SCRIETI NIMIC DESPRE IOAN NICULAIE, ACUM TRONEAZA CA CEA MAI BOGAT DIN TARA NICOLEAT MARIA TONCEA fosta NEACSU.

niculaie, niculaie, bine ai ajuns cand ai judecat cu capul fara creier... ne buc*ram ca te-a facut cu**a de nicoleta

ha ha ha bravo c*rvei
tot un zimnicar pe 07 August 2016, 21:32
#11
tot pentru voi
domnul fost patron al interagro se pare ca nu mai este in gratiile doamnei pe care a imbogatito, nu se stie bine motivul, posibil ea se astepta sa fure mai mult de la el sau a aflat domnul ca locul lui din pat i l-au tinut cald mai multi,, prieteni", cert este ca relatia dintre cei doi schioapata bine. posibil sa se intoarca la fosta? circula destule versiuni... oricum nu iese fum fara foc... araza-iar focul... grin
nimeni pe 03 August 2016, 12:50
#10
pentru stiinta carasului
fraiere, este la mare la hotelul de la venus
carasu pe 02 August 2016, 16:43
#9
plimbari
cuplul prezidential ( ioan niculaie, toncea nicoleta si printisorul vladut ) se afla la busteni in concediu muncit, supravegheaza constructia hotelului de la munte unde va face si acolo evaziune ( apropo, cu ce bani !? )
Tarzan pe 01 August 2016, 20:53
#8
niculae -un pusciarias notoriu
Ioan Niculaie
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.