Bancul zilei - Dragnea, Nitulescu si Niculae, pe o insula.

30 Octombrie 2015, 07:31 | 4336 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal

Ioan Niculae, Nitulescu si Dragnea naufragiaza pe o insula pustie. Aflati pe plaja, Niculae se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pt supravietuire. Zis si facut, se despart. Niculae merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat…
Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Dragnea tocmai isi facea un gratar!
Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, baronasule ! Mai Liviule, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie… ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Nitulescu asta nu mi-a placut niciodata!
La care Dragnea, sec:
- Nu-ti place, nu mananci! 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Vasile Teica. pe 06 Decembrie 2015, 06:25
#4
Examen de inaintare in grad.
La o sectie de politia se dau examene de inaintare in grad. O intrebare: Scrisoarea III-a, autor, sc*rt comentariu si recitat ulimele versuri.Agentul Catarama se gandeste, se gandeste, se zgarma-n nas, in urechi, se scarpina in fata, in dos si...tace. Scos din rabdari, comisarul sef izbucneste: " daca nu raspunzi in doua minute, zbori din Politie in pom!". La care sarmanul agent raspunde soptind: " sa traiti don' sef, eu am scris-o, dar sa nu-i spuneti nevesti-mi ca da divort!."
Plagiatrorul. pe 28 Noiembrie 2015, 06:38
#3
Emite radio Erevan:
La radio Erevan se primeste urmatoarea intrebare:1- Cu cine se invecineaza Federatia Rusa?.Raspuns promt:-Ca sa aflati situatia de azi, uitati-va pe harta. Dar maine se poate invecina cu cine vrea dl. presedinte Putin; 2- Intr-un proces de divort, judecatorul catre reclamanta:- Ganditi-va, doamna, sotul dvs va iubeste!- Tot ce se poate. Bestia asta e in stare de orice! 3- Un politist raporteaza sefului sau care studia cu atentie niste documente:-Don' sef, nevasta-mea a nascut un copil. Neatent, seful intreaba:- Foarte bine, si pe cine baniuiesti? Ai gasit si martori?.
Vasile Teica. pe 22 Noiembrie 2015, 06:31
#2
Unde este // Cris//?.
Daca a plecat, va sugerez sa apelati la Valeriu Gagiulescu si Mircea (Tutu) Dragnea, dar sa posteze sub numele reale.
Vasile Teica. pe 20 Noiembrie 2015, 06:18
#1
V-a secat inspiratia??.
De trei saptamani acelasi banc rasuflat?. Un hatru zicea ca de cand s-a inchis Combinatul nu se mai// produc// nici banc*ri la Turnu cu stiri. Sa credem ca la Combinat exista o sectie speciala in care se //fabricau// banc*ri?. DACA NICI //STIRI// NU MAI SUNTETI IN STARE SA NASCOCITI, MACAR BANCURILE COPIATI-LE DE LA ALTII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.