Bancul zilei - Vesti

16 Iulie 2015, 00:00 | 4744 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal

Un tren mare, tras de două locomotive, traversa America de la o coastă la alta. După vreo mie de kilometri, una dintre locomotive s-a defectat. Mecanicul a continuat drumul cu o singură locomotivă în funcţiune.
După încă o vreme, a cedat şi a doua locomotivă, şi trenul s-a oprit în loc, în mijlocul pustietăţii. Mecanicul s-a gândit că ar fi cazul să-i informeze pe pasageri despre cauza opririi. Aşa că el a anunţat în difuzoare:
- Doamnelor şi domnilor, am o veste bună şi una proastă. Vestea proastă este că ambele locomotive s-au defectat şi o să stăm pe loc ceva timp, până ne vin ajutoare. Vestea bună este că aţi ales să călătoriţi cu trenul şi nu cu avionul…

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.