Fondurile europene pentru fermele de familie, aproape de nivelul maxim.

17 Octombrie 2015, 06:00 | 5888 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Fondurile europene pentru fermele de familie, aproape de nivelul maxim

Valoarea totală nerambursabilă a cererilor de finanțare depuse până în prezent pentru sectorul ferme de familie din cadrul Submăsurii "Investiții în exploatații agricole" se apropie de nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru această sesiune de depunere, respectiv 20.577.695 euro, informează, vineri, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).


Valoarea rămasă disponibilă în acest moment pentru sectorul ferme de familie aferentă acestei submăsuri este de 36.500 euro. Așadar, depunerea de proiecte este deschisă pentru proiectele cu o valoare a mai mică decât această sumă, se precizează într-un comunicat al AFIR.

Pentru celelalte sectoare (zootehnic și zona montană) din cadrul submăsurii 4.1 AFIR primește în continuare cereri de finanțare, sesiunea de depunere fiind deschisă până la 30 octombrie 2015, ora 16.00.

Depunerea proiectelor continuă în cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submăsuri se oprește înainte de termenul limită, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decât pragul de calitate aferent lunii respective, atinge 120% din nivelul alocării aferente sesiunii anuale a submăsurii respective, conform metodologiei în vigoare.

sursa: profit.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
SNI pe 18 Octombrie 2015, 14:09
#3
#Eu
Ei le acceseaza f f f ușor. Usor le acceseaza trepăduși lor, care încearcă sa-si copieze sefii. Dacă ne apucam sa vb si de trepădușii trepadusilor inebunim. Eu nu-i mai pot suporta. Nu va pot spune ce le-as face eu daca as putea.
EU pe 18 Octombrie 2015, 12:57
#2
CINE LE ACCESEAZA USOR ?!?
DRAGNEA, NITULESCU SI NICULAE !



DE ACEEA NICI NU SE DORESTE SA IESIM DE SUB SARACIE !



CA O SA INCEPEM SA NE CEREM DREPTURILE SI NU OR SA MAI CAM PREA AIBE LOC DE CONJUDETENI SA ACCESEZE FONDURI.



JAVRE PENALE ORDINARE, CU GANDIRE DE 2 LEI !
Dilvika ARSU pe 17 Octombrie 2015, 06:16
#1
DUSKA ALCOOLISTU
La Rosiori primarul Cristy DUIKA, l-ar ciordit toate!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.