Dezvăluire ŞOC: ce conţine de fapt carnea de pui de crescătorie.

28 Noiembrie 2016, 22:07 | 5121 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dezvăluire ŞOC: ce conţine de fapt carnea de pui de crescătorie.

În doze mari, spun cei de la FDA, arsenicul din puiul de crescătorie poate fi fatal corpului uman.

”Direcția a anunțat că recent a efectuat un studiu pe 100 de pui și a detectat arsenic prezent în doze mari în ficatul păsărilor tratate cu 3-Nitro, comparativ cu puii care nu sunt tratați. Compania farmaceutică Pfizer a anunțat retragerea produselor 3-Nitro de pe piață în iulie, pentru ca producătorii să poată face tranziția către alte tratamente pentru pui”, a anunțat azi The Wall Street Journal.

Cu toate că agenția a anunțat retragerea produselor de pe piață, continuă totuși să afirme sus și tare că puiul nu conține arsenic în doze periculoase pentru om.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
rfghu pe 03 Decembrie 2016, 21:07
#2
trezitiva
dupa cum reiese din cat mai multe studii ajunse nu se stie cum si publicului larg cat de toxica este carnea de pui si mai ales cea de proasta calitate ce se vinde la noi in oras in cateva magazine cu specific si romanu cumpara oare ce fac autoritatile cu acesti criminali care fac bani din otrava care ne o vandTasimo cafe pe 29 Noiembrie 2016, 20:35
#1
A mai rămas ceva comestibil și sănătos ??
Totuși,să mâncăm carene de pasăre,mai toxică decât PSD nu poate fi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.