Află pentru ce culturi va fi acordat un sprijin de 11.300 euro/hectar!

10 Iunie 2016, 23:26 | 9823 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Află pentru ce culturi va fi acordat un sprijin de 11.300 euro/hectar!

Preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Nini Săpunaru, a anunţat la AGRO TV că a fost calculată suma care le va fi acordată ca sprijin celor care cultivă legume în solar, pentru 2015.

Din cauză că nu au fost depuse cereri pentru acest sector, suma alocată legumicultorilor a ajuns la un nivel foarte ridicat.

“Mi-a spus acum ministrul Agriculturii că s-a calculat cât va fi sprijinul cuplat pentru legume în solar. Va fi de 11.300 pe hectar, fiindcă s-a micşorat suprafaţa cultivată foarte mult . Am avut un plan şi, din cauză că nu au fost cereri, s-a calculat şi s-a ajuns la această cifră. S-a ajuns la 11.300 de euro, la hectar, că altfel dădeau banii înapoi. Deci uitaţi-vă unde suntem”, a firmat Săpunaru.

sursa: agro-tv.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.