Miliardara Viorica Dancila vrea mult mai mult: încă un mandat de europarlamentar.

04 Mai 2014 | 25855 vizualizări | 18 comentarii
Viorica Dancila.
Viorica Dancila.

În această perioadă este în plina desfăşurare campania electorală pentru Europarlamentare. Teleormanul a fost reprezentat in P.E. de Viorica Dancila, cea care vrea în continuare super fotoliul de la Bruxelles. Pur şi simplu, ţaţa Viorica este o anonimă în PE, nu a avut niciun proiect de care să îşi lege numele.Dancila nu e bună de nimic,din punct de vedere politic, insa financiar ajuta partidul, pentru că o parte din indemnizaţia de europarlamentar ajunge in conturile PSD. Viorica Dancila primeşte 6.200 euro indemnizaţie lunară plus  cazare, transport, funcţionare birou parlamentar, în total peste 20.000 euro. Familia Dancila este una superbogata, are 4,5 miliarde lei vechi  în conturi iar în anul 2013 a avut venituri de 7 miliarde.

Dancila Cristinel, soţul lui ţaţa Viorica, este manager la OMV Petrom de unde încasează anual 3,5 miliarde. Mulţi bani, foarte mulţi, pentru un social democrat din partidul săracilor. Cum vine chestiunea aceasta? Din miliardele făcute peste noapte nu ai cum să-i înţelegi pe cei amărâţi. Totuşi, Viorica Dancila se încăpăţânează şi vrea să fie reprezentanta săracilor, chiar dacă nu a făcut nimic pentru ei, în schimb, pentru dumneaei, cu vârf şi îndesat. Ar fi interesant pe ce cheltuie familia Dancila miliardele! Când spune că munceşte pe rupte pentru binele românilor, trebuie să-i amintim de declaraţia de avere în comparaţie cu sărăcia de la noi.

Comentarii (18) Adaugă comentariu
Tatal vostru pe 12 Martie 2018, 14:50
#18
Viorica pizza gate
Panarama asta batrana si inculta are pretentii mari de tot ....si poate ne zice si de hilara Clinton ce a mai auzit de pizza gate ca doar sustine neo progresistii in parlamentul EU aceasta “domn Dancila”

Bine ca nu s a culcat acest Cassanova de Teleorman(Inculpat Dragnea Liviu) si cu femeia de servici din primarie ca azi era si ea consilier pe la parlament.

Viorico esti o frauda luati -as “imunoglobina” ”cacademiciano” !

Ce iti mai place pe la Grand Place du Bruxelles romanii au scoli in frig spitale in neconformitate cu cerintele actuale si tu cumperi de la Hermes? E cam mare trecerea de la Videle si magazinul comercial la Hermes,nu?ca vita aia de Andronescu colega ta care poarta rame la ochelari numai de la Marc Jacobs nu va e rusine prostituate batrane?!
NONAME pe 17 Ianuarie 2018, 07:51
#17
HOOOOOO
Astia trebuie linsati, altfel nu scapam de ei
Xxx pe 16 Ianuarie 2018, 15:21
#16
Viorica Dăncilă premier propus
De această dată "nu-i rea"propunerea P.S.D.-ista.♡♡♡
robespierre pe 16 Ianuarie 2018, 13:15
#15
LEI VECHI ?
Cel ce in 2014 mai estimeaza in lei vechi, este un prost !
Ion Amariei pe 22 Ianuarie 2017, 21:45
#14
Averi de explicat
Cum pot explica membrii familiei Dancila acumularea averilor fabuloase dar nu cu explicatii de genul muncii atat de intense ca nici nu-si mai pot tine capetele pe umeri,in conditiile in care cei din generatia domniei sale stiu ce eminente cenusii intrau la facultatea pe care a absolvit-o domnia sa.Cu asemenea europarlamentar la Bruxel nici nu ma mai intreb de ce Romania este vazuta in lumea civilizata asa cum este vazuta.
Ilie de la scularie pe 05 Mai 2014, 13:03
#13
@3 in 1
Pu...ka, credeam ca ai dat coltu' de nu ti-am mai simtit duhoarea de prost fara leac pe aici. Mi-ai facut o buc*rie asa de mare, ca sincer, daca ai fi linga mine te-as cinsti cu un pahar. Numai asa fiindca existi. Ce e mai, te maninca soriciul asa de rau? Nu te-ai saturat? Vrei si sirma-n nas? Sau esti masochist, de-ti place,,mardeala"?
franchestain pe 05 Mai 2014, 00:15
#12
petru toti frati care sa lasat de beutura
Apucativa frate iar de ea ca cind esti treaz tun esti nervos ca duneavoastra acus ca dacati fi la un loc vati omorî frate ca chiori.Pofta buna si mai vorbim mîine la o zeama de varza.Amin!
Un PNL-ist pe 04 Mai 2014, 21:56
#11
Pe noi de ce ne uitati?
Si noi o avem in continuare candidata pe soția președintelui PNL la alegerile parlamentare. Eurodeputata ADINA VĂLEAN

Pai se poate așa?

3 in 1 pe 04 Mai 2014, 20:42
#10
Ilie,iar ai ragait ?!
Ce ma, fraiere,te-ai oparit ca mai e un diversionist ca tine sau....vorbim de acelasi vierme independent.Mai secatura,tu raspandesti acelasi miros oriunde ai comenta.Chiar si in Tricolorul.Astept un raspuns cu duhoare pe masura pregatirii tale.Dar daca spui ceva fara sa-l amintesti pe marinar,sa sti ca nu-ti mai raspund.Oho,ho,ce ma mai distrez!
Ilie de la scularie pe 04 Mai 2014, 19:03
#9
@Dan, Danut si Daniel
Măi 3 în 1, tocmai ai ratat șansa să rămîi filozof. Dar cum nu te poți abține să nu fii idiot, te trezești vorbind singur, aiurea ca proasta-n tîrg.
UNUL VERDE pe 04 Mai 2014, 18:42
#8
# 7 Caelndru
Bravo EMILE,pe ei pe mama lor!Fara comunisti,fara PSD!
CaeIndru pe 04 Mai 2014, 15:51
#7
caeindru@hotmail.com
Lăsați-l pe Antonius. e și el un psd-ist jalnic probabil sugător la nomenclatura județeană. Își apără și el sărăcia că dacă nu nu mai suge la psd o să sugă moneda botswanei. Părerea mea; dacă nu doriți ca peste ceva timp să vă întâlniți pe treptele stării civile sau a centrelor de adopție cu cupluri de bulangii și limbiste, votați un candidat independent păstrător și continuator al valorilor tradiționale. Altfel, la dracu cu toate partidele de nemernici mincinoși. Trăiască Legiunea și Căpitanul!
navetistul pe 04 Mai 2014, 15:46
#6
Dragnea & Geanta
Poate cineva sa-mi spuna de ce autobuzele DLS nu mai au voie sa opreasca in statia "LA MINCINOSU" (PONTA), fosta statie de la Ciuperca ? Numai autobuzele lu Geanta mai au voie sa intre in oras ? De ce DRAGNEO,de ce ? Pentru ca transporta mitingistii PSD -isti la manifestatii ?
Dan,Danut si Daniel pe 04 Mai 2014, 12:42
#5
Antonius Mudarinos?????
Mai Antonius,tu semeni din ce in ce mai mult cu Ilie de la Sculatoare.Te trezesti si in zi libera pe la 7 cu aceleasi obsesii bolnave ca ale lui si,ironic le vomiti peste fraierii care inca mai inghit povestile lui Ponta,Dragnea si ale tuturor penalilor din PSD.Inventezi,minti si dezinformezi ca un sec*rist batran si nostalgic dupa vremurile cand oamenii erau tratati ca necuvantatoarele.Intradevar,tu nu ai nicio calitate,in schimb te-ai caracterizat foarte bine prin cele 4 ultime cuvinte pe care le-ai adresat cu atata naduf unei persoane,pe care nu o cunosti, si care are c*rajul sa ne mai spuna adevarul despre nulitatile si hotii care fac politica in PSD.
unul din Turnu pe 04 Mai 2014, 10:56
#4
pozitia Dancilei
Madam Dancila,o afisa si in parlamentul de la Bruxelles,aceeasi pozitie,ca in fotografia alaturata? Se vede treaba, ca promoveaza transparenta totala, pana la.......chiloti. Atata doar ca nu prea are ce sa arate.O doamna adevarata,nu se expune niciodata in asemenea hal. Ma apuca lehamitea cand o privesc.
teleormaneanul mintit de PSD-isti pe 04 Mai 2014, 10:51
#3
Daciana si taticul
La Parlamentul Europen,mai nou,la moda este expresia " tata Sîrbu ", adica taticul Dacianei Ponta. Am scapat de "tata Basescu", dar Victoras Ponta gireaza grija taticilor pentru odraslele lor .Eba lui Basescu,a fost o singura data pe listele de la europarlamentare. Tata Sirbu si sotul Ponta,au trecut-o pe Daciana pentru a doua oara pe liste. Cata nesimtire !!! Cat tupeu !!! Tupeu de PSD-isti.
Vilica pe 04 Mai 2014, 09:52
#2
datul in barci
A propos de tatici : taticul Sirbu,nu a avut grija de fetita lui, Daciana, sotia lui Victor Ponta? Nu a fost ea mereu pe listele de la europarlamentare? Daca suntem impartiali,haide sa fim pentru toti,ca se stie,cei mai corupti sunt PSD-istii. Jumatate din ministrii lor,privesc printre gratii. In ceea ce priveste saltul Elenei Udrea cu parasuta, trebuie sa recunosc,este nevoie de mult c*raj. Nu stiu cati dintre cei care se dau barbati, ar face asta. Nu uitati : Dragnea si Ponta, nu au avut c*raj sa coboare din barca,in apa de 10 centimetri. Si se mai dau mari barbati in stat..... Halal barbati !!!
Antonius Mudarinos. pe 04 Mai 2014, 07:05
#1
Nedumeriri..
-Nu stiu cine este Viorica Dancila, poate din cauza ca nu a sarit cu parasuta, sau nu si-a dus copilul in Parlamentul european, sa-i dea sa suga democratie. Un lucru pe care il stiu sigur esta acela ca de la grupurile parlamentare europene se trimit caracterizari confidentiale la partidele din tarile care au deputati si pentru cei fara nici o contributie se recomanda sa nu mai candideze, asa cum s-a intamplat cu Elena Basescu.-Bunul simt si civilizatia nu admit cuvinte precum //tata//. Eu care nu am calitatile mentionate imi permit sa-i zic autorului articolului bou cacacios, nesimtit si prost!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.