Claudiu Cracea - Pesedistii continua campania bazata pe minciuni.

23 Mai 2016, 12:53 | 2757 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea - Pesedistii continua campania bazata pe minciuni.

Zilele trecute am continuat campania in forta. Joi in cartierul Odaia pe strazile: Crinului, Oltului, Teleorman si Dorobanti. Vineri pe strazile: Memoriile 2 Mai, Mircea-Voda si Grivitei. Sambata dimineata: P-ta Municipala, Praporgescu si zona centrala. Sambata dupa-amiaza in cartierul Magurele pe strazile: Rampa Garii, Horia, Closca, Crisan si Panselelor.

Duminica in Cartierul Catanga la blocurile: V3, V4, V5, Z2, Z9, F1, F2 si F3 . Adversarii mei continua cu amenintarile (cu taierea ajutorului social), au inceput sa raspunda obraznic, nervos, cetatenilor nemultumiti si continua cu calomniile ( ca sunt falit, evazionist, etc.). E semn ca mai avem putin si reusim! Reusim pentru acest oras si cetatenii sai! Doamne ajuta!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
... pe 24 Mai 2016, 19:51
#5
...
De noi toti, depinde schimbarea.....

Vrem SCHIMBARE....
Gogu Sclipici pe 24 Mai 2016, 07:21
#4
a fost odata....
Votati Gogu !!!
no name pe 23 Mai 2016, 16:28
#3
stima si consideratie pentru magurean
Prin tine vad ca ceva se schimba in acest oras pus la jug de 20 de ani! Inca o data stima si respect pentru cineva care, desi nu are o pregatire temeinica in ale scrisului posteaza aproape zilnic impotriva celor ce ne conduc. Incearca sa convingi si pe cei din preajma ta ca schimbarea trebuie facuta acum!!!!

Mai multi ca tine inseamna victorie in alegeri! Voi trebuie sa va treziti si sa nu mai credeti in minciuna!
Turnean get beget pe 23 Mai 2016, 15:05
#2
Treziți-vă turneni pană nu e prea tarziu!
De comportamentul și caracterul celor din PSD stie toată lumea și mulți s-au săturat.Poate cineva să-mi spună o singură realizare a grupării PSD Teleorman și Tr.Măgurele în orașul nostru,din 1990 și pană astăzi.PS.Aștept un răspuns corect și civilizat.
un magurean pe 23 Mai 2016, 13:04
#1
atîtea stiu să amenițe si să înjure
badărania este la ea acasă la psd simnt că pierd alegerile în turnu magurele si ce zic ai pe ei,oameni buni dacă vă jicnesc făceți-le plîngere penală snake
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.