VIDEO Pe mosia lui Dragnea si batranii s-au saturat de minciuni!

20 Mai 2016, 12:21 | 4172 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Pe mosia lui Dragnea si batranii s-au saturat de minciuni!

Cartierul Odaia, Turnu Magurele, 19.05.2016

Fara comentarii: Pe mosia lui Dragnea si batranii s-au saturat de minciuni! 

Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 25 Mai 2016, 07:45
#20
@ Aceluiași Hopa Mitică
Băi gămălie, și o maimuță bine dresată poate merge pe bicicletă, dar niciodată acea maimuță nu va fi un Lance Armstrong. Așa și tu. Ești stupid ce dracu', atunci când vorbești de inteligență.
Ilie de la scularie pe 25 Mai 2016, 07:35
#19
@Eu
Eu cred că matale te bagi singur în seamă. Sincer. Mai mult nu pot spune, că-mi pierd timpul cu tine absolut inutil.
Eu pe 24 Mai 2016, 18:04
#18
Eu
Ilie, mergi la psihiatru, baiete. Tu ai obsesii-clar : zoofilie, scatofagie. Tot timpul folosesti cuvinte de genul asta. Esti gretos. Sa stii ca exista si alte cuvinte cu care poti combate un adversar intr-o discutie. Gata, inceteaza ca esti inspaimantator! Eu nu voteaz cu nimeni pentru ca nu vad salvarea in nimeni, asa ca, te rog, nu incerca sa ma faci omul lui cuclea sau al oricui altcuiva pentru ca nu tine.
yo mitica pe 24 Mai 2016, 17:52
#17
scula rie
nai simtit umoru nu? Nu tia sarit in ochi deloc nu? gramatica mea e la acelasi nivel cu inteligenta ta numai ca eu mai am o sansa sa invat smile))))) tu inteligenta nai de unde so mai iei ca cu aia te nasti smile))))

umoru e o trasatura a oamenilor inteligenti chiar si afanalbeti wink



Ilie de la scularie pe 24 Mai 2016, 14:41
#16
@ Aceluiași Hopa Mitică
Apropo, că uitasem, mămica ta a avut cumva excese zoofilice? Sau măcar antecedente de așa ceva în ereditate? Că numai așa se poate explica gângăveala ta fără noimă pe care ai postat-o aici.
Ilie de la scularie pe 24 Mai 2016, 14:35
#15
@Hopa Mitică
Mitică, Mitică.... dacă feciorul tău a luat mențiune e cazul să-ți faci griji în ceea ce privește paternitatea lui. După modul în care scremi ideile și mai ales la modul cum violezi gramatica limbii române, sigur responsabil pentru inteligența copilului rămâne tot vecinul tău fraiere.
Hopa mitica pe 24 Mai 2016, 13:42
#14
Dau cu sama si io


Ba am trecut si io pacilea si nu putui sa nu observ pe ilie asta. ca are niste vorbe de ma mir cum nu i"a crapat capu idea. aloooo tu pe ce lume traiesti nea scularie? Vezi ca nu citesti doar tu ce debitezi si e deranjant la ochi atata prostie frati meleu. Mai ales astea cu garda si ce mai indrugi tu zau nici pe fimio nu il sperie daca citeste astea si vezi ca e destept ia mentiune din clasa 1
Doinel pe 23 Mai 2016, 19:15
#13
pentru Doina
Doinooooo !!! Mai las-o dracului de treba ! Tu,ca si PSD-istii tai,aveti ceva impotriva lui Cracea. Pe mine nu ma intereseaza adacerile lui. De ce nu spui tu,cate imprumuturi are la banci Primaria Turnu Magurele, condusa de Cuclea ? Aici e buba : ca noi platim taxe, iar Cuclea si gasca de hoti PSD-isti, fac ce vor cu banii nostri. Vad ca tu nu ai decat o grija : grija lui Cracea. Esti chiar ca proasta aia,care moare de grija altuia. Pe turnenii de rand,cu bun simt, ii doare faptul ca orasul a fost saracit si inoata in mizerie din cauza mafiei PSD-iste.
ilie de la scularie pe 23 Mai 2016, 18:08
#12
@Doina
Uite ca mi-a scapat! Pfuiiiii, se pare ca ma paste scleroza! Imbatranesc!Doinitzo mama draga, daca stii, sau ai date despre interlopii aia, si mai ales daca acei interlopi i-au dat bani cu camata lui Cracea, si matale ai tacut, te-ai ars. Infractiunea asta se numeste camatarie, iar fiindca matale n-ai spus organelor in drept despre aceste dovezi, intri si talica la tainuire si favorizarea infractorului. Vezi ce inseamna sa scuipi contra vantului? Cand mai postezi pe aici ia si creierul cu matale, si mai ales baga-l in functiune, altfel iti tai singura craca de sub picioare ca proasta. Si nu mai manca rahat aiurea in incercarea de a discredita pe Cracea, pentru ca-i cresti cota. Una este sa-l critice cineva mai breaz si alta e sa-l injuri matale, care esti doar o pesedista disperata ca Muc cel Mic o s-o cam ia in barba.
eu pe 23 Mai 2016, 17:48
#11
# 8
Dovezi aveti? Aveti legaturi cu interlopii? Detineti cumva date despre situatia debitorilor?
eu pe 23 Mai 2016, 17:42
#10
Parol?! Doamna Doina, doamna Doina, ce patetic-dispepsica sunteti! Ceva de greata...

\
Ilie de la scularie pe 23 Mai 2016, 15:28
#9
@Doina
Doinito draga, daca eu ar trebui sa urlu, singurul lucru care m-ar determina sa fac gestul asta este ca respiram aerul aceluiasi orasel. Daca ar fi asa cum spui tu, Claudiu Cracea ar fi trebuit sa fie falit. Ori, dupa cum sta treaba, realitatea este taman pe dos de cum o prezinti matale, proba ca scatofagia se practica la greu in PSD local zilele astea. Si stii de ce? DE FRICA. Daca cel pe care-l injuri tu n-ar fi un pericol real, atunci crede-ma ca nu l-ati fi improscat cu noroi, ci mai degraba ati fi mimat fair play-ul. Iar la afirmatia ca i-ai speriat atat de mult pe administatorii acestui site sa-ti publice comentariile se poate raspunde plastic: ti-ai vazut-o azi? Nu limbajul tau era de vina ci probabil onomatopeele tale,,telectuale". Si-or fi zis bietii administratori ai site-ului ca posteaza cei de la Balaceanca, mai stii? Singura concluzie din tot delirul tau verbal este faptul ca te cam bagi singura in seama. Si stii cine face lucrul acesta, nu? Sau nu?
Doina pe 23 Mai 2016, 10:45
#8
Draga "ilie"
Daca prostia ar durea te-as auzi din combinat urland ! Imi poti raspunde si mie in calitate de ce te bagi in seama pe aici ? Eu am salariu unde lucrez si nu trebuie sa mananc rahat despre nimeni dar tu iei bani ca sa mananci rahat . Si ca sa te lamuresc vis a vis de cele doua probleme te rog citeste si inchide gura :

1 comentariul despre datorii nu era despre anaf minte stralucita care incerci sa o cotesti dar nu iese ! De datorii la banci, camatari, apropiati ai auzit ? Lasa fleanca aia mai moale ca nu intimidezi draga pe nimeni

2. Cele doua comentarii mi-au fost publicate DOAR IN URMA faptului ca am precizat ca langa mine sunt persoane care vor urmari cu interes corectitudinea acestui site ! Dar nu este nimic, voi pune pe facebook tooooate celelalte comentarii nepostate alaturi de linkurile fiecarei stiri unde se va vedea foarte CLAR CA NU MI-ATI POSTAT NIMIC DESI LIMBAJUL IMI ERA DECENT!

Judecati putin macar si nu mai raspundeti ca inraiti lumea peste masura !
Ilie de la scularie pe 23 Mai 2016, 09:17
#7
@Doina
Stimată doamnă, aveți o aplecare către scatofagie, ceva de speriat. Până acum nimic concret n-ați spus, ci repetați mecanic placa electorală a PSD. Fiul colegei dvs este cel puțin idiot, dacă afirmă că există datorii față de ANAF din partea lui Crăcea. Acesta și-a făcut publică situația financiară a firmelor sale. Dacă imbecilul ăla mai ridică semne de întrebare cum că bilanțul este pe anul 2015, să-i amintiți dvs că așa se face. La anul va fi prezentat cel pe anul 2016. Pe de altă parte, faptul că iar mâncați fecale despre cenzură aici, simplul fapt că vi s-a postat comentariul indică faptul că meniul zilei dvs conține numai deșeuri biologice. Faptul că tenta comentariilor sunt preponderent negative la adresa PSD este explicabil. Aici se adună cei care nu mai vor mafia PSD. Dacă v-ați duce pe site-ul Știri de Turnu veți vedea contrariul. Nu vă convine aici, ok. Nimeni nu vă obligă să intrați. Aveți alternative unde puteți să-i lustruiți fundul lui Cuclea. Nu se supără nimeni.
Doina pe 22 Mai 2016, 23:24
#6
Pentru "unul" postacul
Ei, ce sa vezi? Cine nu zice ca tine e cu cuclea ! Hai ca e penibilitatea intruchipata aici ! Chiar nu are nimeni dreptul la o parere ce e cu nesimtirea asta ? Nu vi se pare dubios ca desi sunt sute sau mii de vizualizari la stirile voastre, comentarii sunt 1,2,3,5 maxim ?????? Si toate facute in acelasi stil ! Voi scrieti voi comentati ! E pueril si ieftin totul ! Am atatea mesaje scrise si salvate NEPUBLICATE de voi ! Chiar voi lua in considerare sa trimit altor siteuri aceste imagini salvate, ca sa vada tot orasul ce mizerie se intampla aici !

Fiul colegei mele de munca a postat un comentariu despre datoriile domnului cracea si nu a fost publicat !!!!! E foarte recenta treaba ! Dar nu este nimic ! Voi posta zilnic aici si voi salva tot si voi trimite peste tot si voi pune pe facebook ca sa inteleaga TOT TURNU MAGURELE CINE VREA SA FIE PRIMAR IN ORASUL NOSTRU ! NU NE MAI LUATI DE PROSTI !
unul pe 22 Mai 2016, 20:48
#5
pentru Doina
Draga Doina PSD-ista,nu cumva ai cazut si ti-ai rupt.... mintea ? Scrii de parca ar fi Cuclea langa tine sa-ti dicteze. Hai las-o moale !!! Se vede ca esti din gasca rosie.Te-ai gasit tocmai tu sa spui ca ai fost cenzurata......Si eu am postat pe acest site si pro si contra,dar mi-au aparut toate articolele. Nu mai minti,stiu ca iti place mai mult siteul ala platit de Cuclea ca sa-l promoveze,dar asculta aici la mine : turnenii nu mai sunt asa de prosti cum ii cred PSD-istii vostri. S-au saturat de minciuni.
Doina pe 22 Mai 2016, 15:37
#4
Dezgust total, oameni buni ferti-va !
Niciodata in viata mea nu va voi acorda domnule cracea VOTUL MEU sau al familiei mele. Stiti de ce? Pentru ca imi este frica de cat de perfid santeti ! Santeti periculos domnule cracea, am stat si v-am urmarit mult timp. nu postati aici nimic din ce nu va avantajeaza, oare de ce credeti ca suntem asa prosti ? De ce ne desconsiderati ? Credeti ca turnenii nu au observat ca platiti sa fiti ridicat in slavi aici ? Sa stiti ca realitatea nu este ce incercati sa expuneti aici si noi stim asta . V-am scris de multe ori si tare selectivi va sunt baietii . Poate va indurati de acest comentariu totusi, vecinele mele toate sunt atente sa vada cat de corect e acest site care va reprezinta . Si nu sunt singura persoana care se plange de asta la noi in bloc oamenii spun ca ca sunt apucaturi comuniste numai Ceausescu arata doar ce il avantaja . N-avem nevoie de asa ceva stimabile ramaneti la Buc*resti va rugam
Vica pe 21 Mai 2016, 12:16
#3
Să nu luam lucrurile în ras !
Nu știu cată nevoie este să-ți spună cineva că te iubește,dar e mare nevoie și c*raj să-ți spună că te urăște și că trebuie să pleci cat mai rapid.Aviz celor care,cu atata slugărnicie,fac o campanie murdară și ilegală PSD.
toti sunt hoti pe 21 Mai 2016, 08:21
#2
vai de tara asta...
acum toti parlamentari baga oameni in seama .........dupa alegeri se fac caa nu te mai cunosc .... din cauza lor pleaca lumea in strainatate sa lucreze ... sunt niste hoti si nu mai putem scapa de ei deoarece sunt ca râia

Ala prostu pe 20 Mai 2016, 17:10
#1
Vai de noi!
Vai de capul vostru.....asa se face campanie?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.