Domnu’ Dragnea, ca dentist vă sfătuiesc: nu mai mâncați atâta rahat.

20 Mai 2016, 08:57 | 3364 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Good old stuff! În imaginile de mai jos, putem observa cu ochiul liber reminiscențe comuniste de creveți cubanezi coroborate cu tartru bolșevic-nostalgic foarte urât mirositor. Domnu’ Dragnea, vezi, bre, că au apărut unelte din astea occidentale, gen detartraj cu ultrasunete, coroane ceramice pe zirconiu sau o chestie și mai nouă, se numește pastă de dinți. E albă și se poate folosi și ca pastă corectoare pentru lucrările de doctorat.

Ca dentist vă spun că nu e bun nici consumul ăla exagerat, cu poftă, de kkt. Dacă veniți la mine la cabinet cu 10.000 de euro, vă pun dinți pentru încă două guvernări. Și vă împac și cu Bombonica. Că acum înțeleg și de ce a fugit de acasă. Pentru că v-a văzut noaptea la neon, și nu ca să vă securizați averea, cum zice lumea.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Norman pe 21 Mai 2016, 09:30
#2
Fără Ciuma Roșie
PSD nu este un partid politic,este doar un grup de corupți lacomi și o gașcă de hoți care au prosperat numai prin FURT DIN BANUL PUBLIC.
un maguran pe 20 Mai 2016, 16:53
#1
votînd psd
votînd psd votam saracia înapoierea si umilința,psd partid auto intitulat aproape de oameni un partid înpotriva oamenilor si un partid de mafioții

cool grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.