Claudiu Cracea demonteaza minciunile pesediste.

18 Mai 2016, 14:04 | 3681 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea demonteaza minciunile pesediste.

In tot orasul militantii PSD (si pe unele pagini de facebook ale PSD ) acrediteaza ideea ca societatea pe care o conduc este in faliment, ca urmare, daca nu sunt capabil sa-mi administrez propria firma cum pot sa administrez orasul!?

Click pe imagine pentru vizionare corecta.

Minciuna are picioare scurte domnu' Cuclea! Astazi am cerut de la Registrul Comertului un certificat constatator, unde scrie,negru pe alb, la pagina 4, ca societatea pe care o conduc nu este urmarita penal, nu este dizolvata, nu se afla in insolventa sau lichidare. Am sa demontez cu acte toate minciunile oamenilor domnului Cuclea. Distribuiti sa vada lumea cat de mincinosi sunt!

 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Stan Cochintu. pe 23 Mai 2016, 17:10
#13
Domnilor "pretendenti" la "mana" urbei.
Am citit progrmul de "guvernare" al principalilor doi candidati.(CU MARE ATENTIE). N-AM VAZUT NIMIC CONCRET SI CREDIBIL PE LINIE ECONOMICA- INDUSTRIE SI AGRICULTURA. ACESTEA ADUC SI LOCURI DE MUNCA SI BUNASTARE. PRIMARUL NU CREAZA IN MOD DIRECT LOCURI DE MUNCA, NU MARESTE SALARII SI PENSII, NU VINDECA BOLNAVI, NU-I INVATA CARTE PE NEISPRAVITI. DAR POATE AVEA O MARE CONTRIBUTIE LA TOATE ACESTEA. MACAR ATAT VREM SA STIM: CE DEMERSURI VETI INTREPRINDE PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR COMBINATULUI SI PLATA SALARIILOR AMARATILOR CARE V-AU VOTAT SA VA FIE VOUA BINE( AICI E VORBA, IN EGALA MASURA, SI DE PSD SI DE PD SI DE PNL, SI DE UNPR, ETC). CE CREDETI CA DACA VA POZATI CU BABELE DE GAT SI PROMITETI ASFALTARI, GATA, NE-ATI DAT GATA? HAIDA- DE!( CA SA NU ZIC CA TRAIAN-HA,HA,HA!).
ilie de la scularie. pe 22 Mai 2016, 12:29
#12
Observatie de bun simt.
Stimate dle Cracea. Si postarea si comentariile formeaza un ghiveci de cea mai proasta calitate! Nu ar fi mai simplu SA PUBLICI PE ACEST SITE BILANTUL SIMPLIFICAT PE ANUL 2015??? CA NU S-A DEPASIT TERMENUL DE DEPUNERE LA REGISTRUL COMERTULUI, NU ARE NICI O IMOPORTANTA PENTRU ALEGATORI!. RASPUNSUL UNUI OM CINSTIT SI CIVILIZAT ERA URMATORUL: UITATI, DRAGI TOVARASI SI NAS' FLOREO, DE CE MINT PSD-istii: ASTA-I SITUATIA FINANCIARA A FIRMELOR MELE, CONVINGETI-VA VOI CINE MINTE!!
Frank pe 21 Mai 2016, 23:36
#11
Registrul Comertului
Nu exista inregistrari=nu este nimic de inregistrat

Minciuna are picioare sc*rte=Hai sictir la Cuclea!

Frank in mecla= Sunteti kakati pe voi
Ochiosu pe 21 Mai 2016, 07:09
#10
Orbului de la ANAF
DACA TE UITI PE PENULTIMUL RAND AI SA VEZI DATA ELIBERARI 17.05.2016 . Dat tu esti din gasca lui Dragnea si nu vezi bine !
Fluieras pe 21 Mai 2016, 07:04
#9
Contracandidatii
V-a intrat frica in sange ! Ce a condus Cuclea in viata lui !? Si la dans il conduce Ionele ! Cuclea, un om fara nicio competenta, nu poate decat sa arunce cu laturi in Cracea . Cuclea este un betivan si un cu**ar, un incapabil ! Pana si lucrarea de licenta i-a facut-o un coleg . Pentru cei care stiu, falimentul se constata de instanta, se anunta in toate ziarele...... Aratati dovada ! Nu aveti ce sa-i reprosati omului Claudiu Daniel Cracea si inventati ! Voi in schimb ati falimentat un oras si va e frica de moarte ca va scarma Cracea in acte .
ANAF pe 20 Mai 2016, 15:10
#8
pentru Curtea de Conturi
bai pulica, certificatul constatator (are data eliberarii din data in care s-a eliberat) e una, si declaratia fiscala e alta (se depune in anul in c*rs pentru anul anterior).

sa castige alegerile cine merita, nu ma intereseaza, dar sa ne povesteasca cuclea de firmele lui, dar si cracea de romenergy solar, lary perfect clean, si altele...
Curtea de Conturi pe 20 Mai 2016, 10:26
#7
Pentru ANAF
Ba prostu'satului, tu n-ai aflat nici acum cum se fac bilanturile contabile anuale, si mai ales cand se fac publice? Tu cand depui declaratia fiscala anuala in 2016 pentru ce an fiscal o faci cand o trimiti la ANAF prostu' p...lii? Nu 2015?
eu pe 19 Mai 2016, 23:46
#6
chiar e groaznica
Ba pesedei imbecili, voi aveți idee cu cât a cumpărat Dragnea hotelul? Aveți idee ce datorii are bombonica la hotel? Nu va e rușine?
anaf pe 19 Mai 2016, 19:16
#5
asa da
multumim ca ne aratati adevarul: certificatul constatator scos din Martie 2015. Suntem in Mai 2016, in dec*rs de 1 an se pot intampla multe
eu pe 19 Mai 2016, 18:39
#4
CLAUDIU
Am incredere in tine, te cunosc de mult timp si sunt sigur ca vei fi primarul de care orasul Turnu Magurele are nevoie.
unu bula pe 18 Mai 2016, 19:19
#3
loc*ri de munca...
este cea mai mare problema a orasului,numai ca,usor de zis greu de facut.acest oras va deveni un catun prafuit plin de pensionari.
ORASEANU pe 18 Mai 2016, 15:24
#2
UNOM ADEVARAT
D-LE CRACEA VOTAM UN OM care din spusele sale schimbam orasul si c*rsrul în bine





George pe 18 Mai 2016, 15:02
#1
Minciună la PSD este la rang de virtute.
Nu ar strica să reușiți să demontați si minciuna lui Cine Cornel cu privire la adresa trimisă la firmă Pirelli.Astia sunt în stare să conteste si faptul ca in Turnu Măgurele se trăiește foarte rău și nu sunt perspective pentru crearea de loc*ri de munca.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.