PSD a ajuns o organizație criminală care trebuie desființată.

18 Mai 2016, 13:51 | 2603 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
PSD a ajuns o organizație criminală care trebuie desființată

Acum vreun an-doi în urmă, un prieten ziarist îmi spunea că PSD-ul trebuie desființat, dizolvat, terminat. Mi se părea că e un punct de vedere exagerat.

Acum mă uit la spectacolul cu Dragnea și Ponta și realizez că PSD a ajuns adevărata Academie a Infractorilor; altfel e imposibil de explicat de ce Dragnea și Ponta sunt văzuți în partid ca eroi și salvatori.

E stupefiant să vezi cum un partid politic, care ar trebui să fie prin excelență o organizație care reprezintă un segment al populației, a ajuns de fapt o organizație criminală anti-națională, care luptă împotriva tuturor, mai puțin a propriilor complici. Ce vedem zilele astea în PSD e tocmai solidaritatea membrilor unui grup criminal împotriva oricui le amenință monopolul criminal. Da, sunt de acord, PSD ar trebui terminat.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
eu pe 27 Mai 2016, 20:13
#12
#IDLS
Te salut maestre. Vad ca ii necajesti cu succes in continuare. Tine-o tot asa ca la mari chinuri intelecuale ii supui!
eu pe 27 Mai 2016, 20:11
#11
salut frate franchestain
Nu prea am mai avut timp de postari dar imi fac timp sa te salut amice. Tot asa de mult "iubesti" psd-ul? Imi place consecventa ta.
ilie de la scularie. pe 24 Mai 2016, 17:39
#10
O, ce veste minunata!
S-A REINFIINTAT TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA NURENBERG, PENTRU JUDECAREA CRIMELOR IMPOTRIVA UMANITATII. PRESEDINTE- MARELE JURIST FRANCHESTAIN. ASTEPTAM PLANGERILE CELOR UCISI DE PSD. N-AVEM NEVOIE DE MARTORI SI DOVEZI, II CONDAMNAM LA MOARTE PRIN TRAGERE IN TEAPA.
franchestain pe 20 Mai 2016, 01:12
#9
ma bazez pe tine si te respet enorm de mult frate *vjk*
si petru mine ar fi o mare onoare sa lupt alaturi de duneata contra la mafioni PSDisto-comunisti ca sa redam la Tara mea sia duneata maretia ei de altadat.

Traiasca Tara mea libera!Traiasca Români mei liberi!

Jos PSD-isto-comunisti distrugatori de neam si tara,penali cu acte si condamnari,care nu lasa Tara mea si Români mei sa traiasca demn si decent cum traeste alte popoare din lumea asta frate!

Jos Draqnea si toti infractori declarati penal de la comunistu PSD carea saracit saraca Tara mea bogata si sarmani mei Români!

Traiasca Telermanu liber si saitu asta bestial frate care mia scimbat total viata cînd dadui far sa vreau de el acus cam circa 5 ani!

Salutarile mele la toti Români chinuiti pe carei asigur can iunie sa terminat cu exterminatori la Tara mea si cauzatori la viata lor de sclavie PSD-isto-comunista.Dumnezeu cu duneavoastra.Amin!
eu pe 19 Mai 2016, 18:40
#8
eiiiiiiiiii
Petrache a cultivat zarzavat, ginerica infractori.

\
vjk pe 19 Mai 2016, 17:48
#7
pt franke
Bravo franky. Un adevarat patriot . Nu ca cei ce se dau mari intelepti iar pe tine te fac agramat. Te respect.
Oprean pe 19 Mai 2016, 15:08
#6
Voi stiti ce scrieti?
Daca stiti ce scrieti veniti si cu argumente palpabile nu cu gogosi.
franchestain pe 19 Mai 2016, 10:19
#5
îi greu frate sa le scimbi troaca comunista
Cas prea prosti uni ca sa vaza ca comunisti de la Penali Sociali Demonocrati ia mintit si mia distrus sarmana tara mea bogata sio sa se repeada ca orbi frate la primele ore dimineata sa voteze penali PSDisti satît si dupaia venim noi pinan seara si dam cu canalile comuniste criminale de pamînt ca nu sa mai pomenit fraten lumea buna can trun partid sa fie atîtia penali inclusiv tartoru lor si sa nusi dea demisile ca sa punem alti corecti si cinstiti sa nu mai gecmaneasca nici sarmana tara mea nici pa marîti mei români.

Români mei, trimiteti Penali Sociali Demonocrati frate dupa seminte si gratii si dati ocazia la Tara mea sa junga iar grînaru la Europa si respetata de toata lumea!

Jos canalile comuniste si Traiasca România mea libera frate! Amin!
vkj pe 18 Mai 2016, 21:35
#4
pt hmmmm care gandeste cu sira spinarii
Pai hai sa explicam. Organizatie criminala e aia mafiota. Oare nici pana in prezent nu ti ai dat seama de mafia psdista? Sa inteleg faptul ca tu nu realizezi distrugerea continua a tarii inceputa de fsn pdsr si continuata apoi de actualul psd? Te multumesc frimiturile pe care le primesti sau te tragi din stramosi sclavi la boierii de altadata? Trezestete prietene si fa o schimbare in bine. Spune gata mafiei psdiste care a adus j detul pe cele mai inalte culmi ale saraciei.
Hmmm pe 18 Mai 2016, 15:45
#3
Cuvinte grele
Eu ma intreb, oare voi, cei care scrieti asemenea articole, stiti si ce scrieti? Stiti ce i aia "organizatie criminala"??? Mai oameni buni, am crezut ca acest site are alt scop, si anume de informare a cetatenilor. Vad ca se rezuma la campanie electorala ieftina si aruncatul cu noroi in altiigrin)
UN FOST SIMPATIZAT PSD pe 18 Mai 2016, 15:20
#2
MI ESTE RUSIN-
CA FOST SIMPANTIZAT MI-E RUSINE CA AM VOTAT TIMP DE 20 ANI IMPOSTORI PSD CARE AUY ADUS ORASUL LA RUINĂ,MAI ALES ACUMA NUMAI AVEM SERVICI VEDEM REZULTATUL

snake
Noi,și suntem multi pe 18 Mai 2016, 14:52
#1
Da,si nu e nimic exagerat
Cam mult timp ne-a luat ca să ne dăm seama.Dar,se pare că niciodată nu e prea tîrziu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.