Autoutilitară marca Peugeot, furată din Spania, depistată la frontieră.

16 Mai 2016, 13:15 | 2408 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Autoutilitară marca Peugeot, furată din Spania, depistată la frontieră.

Polițiștii de frontieră de la P.T.F. Nădlac — Nagylak au depistat o autoutilitară marca Peugeot Boxer Combi, care figura ca fiind furată din Spania.

În data de 15.05.2016, ora 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român Marian P., în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul pe raza județului Teleorman, conducând o autoutilitară marca Peugeot Boxer Combi, înmatriculată în Spania.

La control, șoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare eliberat de autoritățile spaniole. În urma verificărilor specifice s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Spania din 28.04.2016.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autovehiculul din Spania, contra sumei de 900 euro, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște și nu avea cunoștință despre faptul că acesta este furat.

Autoturismul a fost indisponibilizat la S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză polițiștii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Praetor pe 17 Mai 2016, 11:26
#1
Ha!
Mda.. si lui nu i s-a parut deloc dubios cand a dat 900EUR pe o masina care are pretul de pornire SH de la cateva mii ? Ia sa-l anchetam noi putin pe nea Marian P. acesta..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.