Consilierii PNL cer retragerea titlului de cetatean de onoare al municipiului Turnu Magurele lui Liviu Dragnea.

16 Mai 2016, 11:37 | 2775 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

În anul 2002, lui Liviu Nicolae Dragnea i se acorda titlul de cetățean de onoare al municipiului Turnu Măgurele.O acțiune pur politică, pentru că omul nu era o personalitate marcantă și nici nu se evidențiase cu ceva în viața urbei.

Vineri, 13.05.2016, CRĂCEA CLAUDIU DANIEL, BÎCIU CONSTANTIN, VÎLCEA IULIAN, PĂUNESCU GEORGICĂ și NEAGU LIVIU ANGHEL, consilieriPNL în Consiliul Local Turnu Măgurele, au depus o cerere de inițiere a unui proiect de hotărâre pentru retragerea titlului.

Liberalii consideră pe bună dreptate că Titlul de CETĂȚEAN DE ONOARE este cea mai înaltă distincție acordată de municipalitate unei persoane și că este o rușine pentru cetățenii din Turnu Magurele ca un condamnat penal să dețină această distincție.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Mitică pe 19 Mai 2016, 11:13
#11
Turnu Măgurele orașul conducătorilor mafioți
În Turnu Măgurele nu au făcut nimic în folosul comunității doar și-au angajat soțiile și neamurile în funcțiile statului fără să facă ceva să evolueze acest oraș.

Sunteți o rușine a societății românești, personulități fără valoare în fruntea urbei.

Sunteți o adunătură, un clan mafiot ce trebuie destructurat din temelie prin evaluarea voastră și a averilor voastre nejustificate și ilicite.
pispirica pe 17 Mai 2016, 19:02
#10
zic si eu,
Eu zic sa i se preschimbe titlul in cetatean de onoare cu suspendare !
Social-liberal. pe 17 Mai 2016, 06:25
#9
Subscriu, cu amendamente...
Sunt un social-liberal neinregimentat politic. SUNT PERFECT DE ACORD CU RETRAGERA ACESTUI TITLU PENTRU DRAGNEA, DAR SA LE FIE RETRASE TITLURILE DE CETATENI SI LUI CRACEA SI LA TOTI CEI PROPUSI DE EL PENTRU CONSILIERI( ei nu pot fi numiti decat locatari ai cocinii cu porci!). Motivul: NU AU FACUT NIMIC PENTRU ACEST ORAS, DIN CONTRA FURA CA-N CODRU!. EI SUNT CHINTESENTA PROSTIEI OMENESTI! NOTA IMPORTANTA: VALABIL SI PENTRU FRATII LOR DE LA PSD!. Lui ilie franchestain sa i se acorde titlul de " javra de dezonoare".
moromete pe 16 Mai 2016, 21:45
#8
dezonorant pentru noi
Individul asta e un cetatean de dezonoare al tarii nu numai al orasului. Toti oamenii cu bun simt ar trebui sa ceara retragerea titlului acestui borfas penal.
Vasile Mocanu pe 16 Mai 2016, 16:33
#7
sa traiesti cuscre C.C.!
Sa sti ca nu te votez,am vorbit si cu Nelutu .
Bombonel pe 16 Mai 2016, 15:07
#6
Cetățean HOTOMAN,poate !
Eu propun să fie făcut cetățean de baza la Rahova sau Jilava.
anghel pe 16 Mai 2016, 14:34
#5
o
e o rusine ptr.oras mult rau ne-a facut.huoo
UN ORĂSEAN pe 16 Mai 2016, 13:46
#4
să -i retragă cetățenia de onoare la puscarias
SA nu vină sp crezi cuclea si agarici lui au dat demnitate unui oras unui puscarias care a distrus orasul si teleormanul

franchestain pe 16 Mai 2016, 13:43
#3
gata frate cu canalile iliesco comuniste de la Penali Sociali Demonocrati
sacus sasteptam trankili frate carcera cu cofiscare de averi petru PSDisti carea gecmanit si distrus saraca tara mea bogata.Amin!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.