Senzational!! Pesedistii respecta legea. Turnucustiri a avut dreptate: Parada Europei nu se organizeaza pe timpul campaniei electorale.

13 Mai 2016, 11:27 | 3028 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Parada Europei.

Parada Europei a fost amânată pentru luna viitoare.

Evenimentul programat inițial pentru data de 7 mai, și amânat ulterior pentru ziua de 14 mai, se va desfășura abia luna viitoare, în data de 11 iunie. Oficial, amânarea a fost cauzată de motive organizatorice.

Citeste si: 

Parada politică a lui Dragnea. Parada Europei 2012 a fost una strict politică, în privința premiilor.

L.Dragnea turbează: nu poate organiza "parada" electorală.

Neoficial, motivul pentru care evenimentul așteptat de toți liceeni teleormăneni se amână a doua oară are legătură cu campania electorală. Pentru ca Parada să nu fie asociată cu campania electorală a anumitor candidați care se numără printre organizatori, s-a luat decizia amânării evenimentului până după alegeri. Parada Europei este un eveniment organizat de Consiliul Judeţean Teleorman şi Asociaţia EuroTeleorman, având ca parteneri Consiliul Judeţean Teleorman, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman.

Citeste si: 

Paradă politică la Parada Europei 2014. V.Dancila şi-a făcut campanie electorala, deşi este ilegal.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
moromete pe 14 Mai 2016, 22:06
#5
vai DE EI
parade este o campanie condusa de boarfa grasa cocotata la inspectorat de psd.
Aurel pe 14 Mai 2016, 17:11
#4
lui Marin
Bai Marine,las-o jos,ca macane ! Se vede ca esti PSD-ist sin-n maduva oaselor.Ce ai vrea, sa-l laude Cracea pe Cuclea? Pai ar avea vreu motiv ? Niciun turnean,in afara de hotii din gasca PSD-ista nu mai au un cuvant bun de spus despre Cuclea. A mintit prea mult,ca sa mai fie crezut. Plus de asta,turnenii vor schimbare.Spune tu un motiv pentru care ar mai merita Cuclea sa fie primar. Cred ca esti unul din mafia PSD-ista,de aceea tii cu ei.Cuclea nu a creat niciun loc de munca. Cuclea nu a adus in oras niciun investitor. Cuclea si-a batut joc de banii pe care turnenii ii platesc pentru taxe si impozite. Cuclea aranjeaza toate conc*rsurile pentru ocuparea posturilor. Cuclea a creat caracatita atribuirii contractelor pentru favoritii PSD.Cuclea este protectorul ciorilor (fara aripi), care obtin autorizatii de constructie,cu incalcarea legii. CUCLEA,DRAGNEA,MOHANU SI P.S.D. AU SCUFUNDAT ACEST ORAS IN CEL MAI MISCATOR NOROI.NU MAI MERITA INCREDERE. SCHIMBAREEEEE !
vjk pe 13 Mai 2016, 19:50
#3
pt.marin
Mori in prostia ta. Sa ti fie tarana usoara psdistule. Vine timpul cand vom scapa odata de voi. Votati orice dar nu mai votati psd. Gata.
eu pe 13 Mai 2016, 15:55
#2
pt.Marin!
Se "amesteca campania electorala",cu orice!!!!! Pe aici prin zona!
Marin pe 13 Mai 2016, 11:44
#1
Ipocrizie
Voi, cei care scrieti aceste articole, sunteti niste oameni de cea mai joasa speta! Aruncati cu noroi in PSD, sperand ca acest lucru va conduce la castigarea voturilor de catre ipocritul cracea ( cu "c" mic). Niciodata un om capabil si cu creier, nu si va face campanie denigrandu i pe altii, facand lucrul asta, dovedeste ca nu este cu nimjc mai presus decat ceilalti! La un moment dat si eu am crezut in acest domn, dar este mai rau decat cei de la conducere! De 1000 de ori!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.