Perchezitii la contrabandisti de tigari.

12 Mai 2016, 12:28 | 3230 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Perchezitii la contrabandisti de tigari.

REȚINUȚI PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI Polițiștii din Gorj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au ridicat aproape 30.000 de țigarete, 5.000 de grame de tutun mărunțit și 76 de litri de alcool, de la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. 4 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 11 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au surprins în flagrant delict, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, doi bărbați, care transportau cu autoturismul produse accizabile de contrabandă.

În urma percheziției, din autoturism au fost ridicate 15.680 țigarete de diferite mărci, 1.800 de grame de tutun mărunțit și 5 litri de alcool, pe care cei doi le-ar fi introdus în mod fraudulos, pe teritoriul României, pentru a le comercializa.Simultan, polițiștii au efectuat 10 percheziții, pe raza județelor Mehedinți, Gorj și Teleorman, la domiciliile altor persoane care ar fi participat la distribuirea și comercializarea produselor de contrabandă, fiind ridicate în vederea confiscării 13.500 țigarete de diferite mărci, 3.200 de grame de tutun mărunțit și 71 de litri de alcool.

În urma administrării probatoriului, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 60 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Astăzi, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
eu pe 12 Mai 2016, 23:51
#2
praleo, ia vezi mă că aici e vorba de contrabandă!
stii ceva de psdistul care vinde țigări de contrabandă? ti-l zic eu, vinde pe lângă policlinică, la parter. dar e si sifonar, ii da în gât pe alții și scapă mereu
Dudau pe 12 Mai 2016, 20:02
#1
Turnu tacerii PDL-iste
Vad ca nu mai aveti ce scrie din ce se petrece in Teleorman!

Va rog sa scrieti despre realizarile PSD si despre modul putred in care gandesc PNL-isti proveniti din PDL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.