Claudiu Crăcea faţă în faţă cu turnenii.

09 Mai 2016, 13:08 | 4928 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea fata in fata cu turnenii.

Claudiu Cracea publica pe pagina de Facebook 

Ieri dimineata( n.r. sambata, 07.05.2016) am vizitat Piata Municipala, unde am avut discutii cu crescatorii de animale din Turnu Magurele si imprejurimi.

Nu sunt deranjati de cuntumul taxelor practicate de administratia pietei cat de spatiul insuficient amenajat pentru vanzarea produselor lactate si lipsa unei camere de sangerare pentru sacrificarea animalelor. Acest lucru se perpetueaza de mult timp fara ca administratia publica locala sa gaseasca solutii de rezolvare. Cu siguranta in calitate de primar voi moderniza Piata Municipala astfel incat acesta sa faca fata acestor cerinte si sa avem conditii civilizate de comercializare. In momentul de fata acestia sunt goniti de primarie si politie ca si cum ei ar fi vinovati ca cel ce este platit sa rezolve astfel de probleme nu si-a facut datoria. ATI AVUT TREI ANI DOMNULE PRIMAR SA REZOLVATI ACEASTA PROBLEMA! DACA NU V-ATI FACUT DATORIA LASATI OAMENII IN PACE !

Click aici pentru pagina de Facebook a lui Claudiu Daniel Cracea. 

Joi, 05.05.2016, am fost in cartierul Catanga si am vorbit cu cetateni din blocurile: L7 , F4 , H6 , F3 , F2 si F1 .

Isi doresc ca primar un om bun, care sa fie aproape de oameni. Isi doresc un primar care sa atraga investitori si sa creeze locuri de munca. Cu exceptia amenajarii unor parcari in aceasta zona nu s-a facut nimic. Aceleasi blocuri "gri", subsoluri de bloc, adevarate crescatorii de tantari, insalubre, bancute deteriorate, caini comunitari in numar mare, mizerie. M-am bucurat ca au incredere in mine.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Varul lui Ady pe 13 Mai 2016, 20:06
#16
Mi se pare normal.
Bravo mai Ady!Pop**atia lumii migreaza spre orasele mari.Orasele mici raman mici si linistite. Asta ne trebuie,liniste!!
GOGU SCLIPICI pe 12 Mai 2016, 20:54
#15
ASTAZI GOGU A FOST IN CAMPANIE !!!!
Votati Goguta Sclipici primar la Ciolanesti !!!!votati Gogu !!!! smile smile smile
Ilie de la scularie pe 12 Mai 2016, 14:20
#14
@Conducere Militară
Mein Liebe Idoten Kamerad, și Onțanu și-a adus cadrele militare în rezervă la Primăria de sector. Și? Ce-a făcut Onțanu bun pentru buc*reștenii pe care-i păstorește? Băi defectule acolo sus, armata nu mai are izmene-n kur, dar să conducă o țară! Marș înapoi la ospiciul de unde ai evadat defectule, și nu mai polua cu aberațiile tale acest site!
Ionela pe 11 Mai 2016, 10:05
#13
Pentru R D
EU NU PORT CHILOTI.
R.D. pe 11 Mai 2016, 05:59
#12
Lui Adi Iulian
Băi prostovaneeeeeee ! Se vede şi din avion că eşti PSD-ist cu carnet. Ce te freacă pe tine grija maşinii lui Crăcea? Bravo lui ! A cumpărat-o din banii proprii,a muncit,a ştiut să ţină o afacere rentabilă,n-are contracte cu statul,nu îl are nimeni cu nimic la mână.... E mai bine cum face Cuclea,că se plimbă cu maşina primăriei,plătind benzina din banii noştri de taxe şi impozite ? Din cauza unor idioţi cu gândire ca a ta,a ajuns oraşul ăsta atât de jos. Să vină Crăcea primar, să mai vadă şi turnenii un om care ştie să facă treabă,nu unul care să stea cu ochii în chiloţii Ionelei. SCHIMBAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!
lica pe 10 Mai 2016, 19:30
#11
pt mihaela
vreau si eu la NEW YORK cu tine MIAELA
Vasile pe 10 Mai 2016, 17:29
#10
Lui Adi Iulian
Ciudat rău stilul tău de a gândi. Ce dacă are Claudiu Crăcea un BMW6? Și l-a câștigat la barbut cumva, sau pe munca lui? Iar Cuclea n-a făcut decât să pună în practică proiectele mumiei de Mohanu, așa cum îl socotești tu. Nu le-a făcut că-l duce pe el capul. Ideea este alta:trebuie să votăm schimbarea, altfel totul se va duce de râpă. Nu stă în picioare teza că toți sunt la fel fiindcă timp de 20 ani n-am avut alternanță la Primărie să putem face comparația. Deocamdată etalonul este PSD, așa că nu mai face valuri.
Adi Iulian pe 10 Mai 2016, 13:05
#9
pentru salariul de primar
Dle Cracea, degeaba pierdeti banii de pe urma hectarelor de pamant vandute, ca sa faceti politica intr-un loc unde a crescut buruiana PSD care nu mai se usuca nici cu cel mai al dracu erbicid a lu' Dragnea. Insa atunci cand mergi cu BMW X6 prin Turnu, parca inspiri o imagine de ti**n gen Bozianu si aici nu prea cautam oameni de genul acesta. Danut Cuclea stiu ca a facut mult mai multe decat mumia de Mohanu care nu a plombat nici o groapa in Turnu asta pustiu... dar Cuclea macar a asfaltat niste strazi si a cimentuit parcarile din Catanga. Sigur ca niciodata acest oras nu va mai evolua, trebuie sa fimi realisti sa recunoastem asta, indiferent cine vine la salariul primariei Turnu Magurele
Conducere militara pe 10 Mai 2016, 09:57
#8
Nu votez pt binele politicienilor!
Intalnirea dintre bogatii si saracii care vand branza pe caldaram, acoperita de praful din trafic. Costumul de sute de euro versus imbracamintea saracacioasa a vanzatoarelor de branza.

Politica e o activitate rusinoasa in Romania! Prostitutia e mai demna. Atatea furaciuni si talharii, distrugerea unei intregi tari, numai politicienii romani in cardasie cu Occidentul satanist puteau s-o realizeze.

Singura speranta de cinste si corectitudine e Armata Romana! Sa ne conduca Armata! Boicotez alegerile!
L a pe 10 Mai 2016, 09:10
#7
Tare
Hai ca asta a fost tare rau, cum sa renunti la New York pt tr magurele? Si asa e, ca o sa renunti si la ford ca sa te plimbi cu dacia? Mai lasati dracu vrajeala....

Mihaela pe 09 Mai 2016, 17:23
#6
inca mai speram
Claudiu, fa ceva concret . Demonstreaza'ne ca nu esti doar o unealta, un executant .... Da'mi motive sa renunt la New York pentru orasul in care am trait cei mai frumosi ani ai vietii !.....E ...o provocare .Bafta !
primar activ pe 09 Mai 2016, 16:52
#5
balastare sau betonare
Ce harnic este actualul primar si sa vedeti de ce:azi am avut ocazia sa vad ca pe strada Zorilor din Odaia se lucreaza si dabezi un excavator o autobasculanta si citiva oameni invepusera decopertarea:e tirziu primare tot nu te vom vota semnaturile sunt ale noastre nu este initiativa ta ClaudiuDaniel Cracea vom vota;mataluta poti pleca nu mai ai sanse
Grivei pe 09 Mai 2016, 15:26
#4
pentru viitorul primar Cracea
Doresc sa va faceti public modul de rezolvarea a problemei cainilor comunitari.Care este solutia dvs.?
un magurean pe 09 Mai 2016, 14:39
#3
ORASUL MERGE DE LA SINE
ORASUL CARE ODATĂ ERA MUNICIPIU A AJUNS ORAS DATORITĂ ACTUALĂ ADIMISTRAȚIE CARE SA MULȚUMIT SĂ DUCĂ ÎN JOS ORASUL,TREBUIE SĂ ACORDĂM O SANSĂ D-LE CRĂCEA CARE PROMITE SĂ SCOATĂ ORASUL DIN MARASM AKTUAL excaim
costy pe 09 Mai 2016, 14:23
#2
vizite
Ati bagat bani in Catanga la greu. Noi astia din oras ce facem ? Aaa, probabil viitorul primar in urmatoarea campanie electorala va asfalta si pe la noi.
cetatenii din cartierul ODAIA pe 09 Mai 2016, 13:15
#1
in atentia Primarului actual
Strada Oltului este cea mai circulata strada din Turnu Magurele. Cind are de gind actalul primar sa astupe gropile din carosabil ( adevarate pericole ) si sa marcheze trecerile de pietoni . Odaia face parte din municipiul Turnu Magurele .Anul acesta vom vota schimbarea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.