Exclusiv: Lansare de carte la Turnu Magurele: "Ultimul cioban" - de Valeriu Ion Gagiulescu. Cartea in format PDF.

08 Mai 2016, 23:36 | 3305 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
"Ultimul Cioban", de Valeriu Ion Gagiulescu.

Vineri, 06.05.2016, la Terasa Unicom ( “Nenea Iancu“) a avut loc, in prezenta multor oameni de cultura din Turnu Magurele, lansarea cartii “Ultimul cioban“ a scriitorului Valeriu Ion Gagiulescu.

Lansarea a fost posibila cu sprijinul domnului Claudiu-Daniel Crăcea. Cartea nu o veti gasi, deocamdata, in librarii. Cele 500 de exemplare tiparite vor fi date de autor, gratuit, cunoscutilor in marea lor majoritate din Turnu Magurele.

Cuvintele de multumire ale autorului, preluate dintr-o postare pe Facebook, exprima emotia si totodata recunostinta fata de cel care a facut posibila aceasta lansare :

“Sunt sincer emoţionat de felul în care a organizat domnul inginer Claudiu Crăcea acest eveniment. Pe lângă faptul că m-a readus în oraşul meu de adopţie, tot Domnia sa l-a "înviat" şi pe MECENA despre care eram convins că murise din antichitate! Spun acest lucru motivat de faptul că nimeni nu s-a gândit la vreo metodă de sponsorizare în cei 10 ani anteriori şi nici una dintre anterioarele mele cinci cărţi nu a avut parte să poată fi lansată aici, nemai vorbind că nu s-a scris nici măcar un rânduleţ în presa locală pentru ca Turnenii mei să ştie că dintre ei s-a ridicat un om preocupat de carte!“

Intrati aici pentru a citi "Ultimul cioban".

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
15 mai 2016. pe 15 Mai 2016, 18:09
#22
Lui //ilie de la scularie//( neamtul)
Iar tu esti un c*r care bese toata ziua. In viitorul roman al lui Valerica, tu vei fi eroul principal. Cartea va fi tiparita pe harie igienica. Se zice ca cracea te-a trecut pe lista de consilieri la alegerile de la Poroschia. Succes!.
ilie de la scularie pe 13 Mai 2016, 10:11
#21
@.
Esti o putza cu urechi, atat. Practica arata ca deobicei prostul daca nu-i si fudul nu e prost destul. Hai flit!
. pe 13 Mai 2016, 09:21
#20
.
Ilie, copil bolnav, as fi naiv sa intru intr-o polemica pe site cu tine. Te-as baga in seama, te-as face sa contezi,ceea ce te-ar face fericit...Mai bine te bag in alta parte, desi vei intra mai greu. Fii atent, poti scrie ce vrei, nu iti voi raspunde.Esti afectat la cap, cu bolnavii trebuie sa nu ai de-a face.O|bserva ca, spre deosebire de majoritatea celor ce scriu pe aici, sunt si scolit si sinpatic, iar tu, gunoiule, esti, pana la capat, o javra. Adio.
ilie de la scularie pe 12 Mai 2016, 13:05
#19
Macar tu ai fost sincer nu cum se dau astialalti de aparatorii moralei. Dar tot o secatura esti la fel ca ei, mai sincera dar tot cu aceleasi apucaturi.
. pe 12 Mai 2016, 09:23
#18
.
Carte in format PNL-adica PDL. Nea Vakerica, nu mai ai minte nici cat o halba d-aia de o bei zilnic. Vagabond batran si ramolit, asa zis scriitor, betiv si balbait.
Ilie de la scularie pe 12 Mai 2016, 07:20
#17
@Nelu Gr.
Așa spuneți cu toții, că-l stimați și-l iubiți pe dl. Găgiulescu, dar numai la modul declarativ. În realitate voi sunteți cei care-l bârfiți. Știu o grămadă dintre ipocriții care fac pe lupii moraliști, așa că nu mai fă tu pe șmecherul, pentru că mai degrabă tu ești unul dintre acele mizerii morale care face pe deontologul. Cât despre imbecilitate, tu te-ai uitat în oglindă inainte de a califica tu pe alții drept idioți? Nu vezi că te bagi singur în seamă ca proasta-n zi de bâlci? Îmi displace faptul că folosesc un limbaj mai contondent în acest context, dar este necesar pentru a astupa gura unor javre scatofage, care nu s-au putut abține să-și verse ironia (a se citi veninul) asupra unui om care-i depășește net în toate direcțiile. Băi gămălie, asta se numește frustrare, iar frustrarea indică niște personalități și caractere mici, mici, mici, exact ca prețurile de la Catena. Pricepi sau trebuie să vă fac schema, atât ție cât și celorlalți mâncători de c...t care fac pe deontologii?
Nelu Gr. pe 11 Mai 2016, 14:00
#16
unui imbecil=ilie de la scularie.
Nu stiu cum dracului nimeresti tu ca prostul cu oiste-n gard, ca betivul in privata, ca chioru-n gura de canal!?. Eu nu l-am vorbit niciodata de rau pe Valerica, nici in spate, nici in fata, nici la stanga, nici la dreapta. Stii de ce? Pentru ca nu mi-a dat ocazia. Suntem simple cunostiinte care ne stimam reciproc si atat. Nu ne-am certat nici pe fotbal, nici pe politica, nici pe gagici, nici pe americani, nici pe rusi, nici pe branza, etc.TU, DACA STII CA S-AU VORBIT LUCRURI URATE DESPRE EL, INSEAMNA CA AI LUAT PARTE LA ACESTE DISCUTII SI-I CUNOSTI PE CEI CARE L-AU BARFIT. SPUNE-I!
Ilie de la scularie pe 11 Mai 2016, 10:55
#15
@Nelu Gr.
Porc este fiul doamnei ma-ta (sper ca ai remarcat faptul ca ma-ta e o doamna in comparatie cu progenitura sa). Turnura urata spui? Pai bine mai deontologule care esti tu un deontolog, frumos este sa bati apropouri asupra d-lui Gagiulescu si apoi s-o dai cotita ca asta este umor? Chiar daca ar fi asa, cu ce drept il ironizati voi mai infectilor? Ati lasat in urma voastra ceva in afara unui inconfundabil damf de prost? Va dati toti de aparatorii bunului simt dar voi sunteti cele mai mari deseuri morale. Cati dintre voi nu l-ati barfit in spate, dar in fata erati lapte si miere si-l periati? Va spun eu, toti, pentru ca sunteti toti niste mizerii. Am ajuns sa va miros de la ani-lumina fiindca va da de gol totul. Vedeti-va intai caracterul vostru infect, apoi criticati-i pe altii. Nu va mai dati voi drept aparatorii moralitatii, ca nu sunteti. Aaa, va deranjeaza adevarul. Sigur, adevarul nu place celor falsi ca voi. De aia-l si spun, sa va vedeti in adevarata voastra imagine de falsi.
Nelu Gr. pe 11 Mai 2016, 06:30
#14
Draga Valerica.
Sincer regret turnura murdara pe care s-au indreptat lucrurile!. Un eveniment deosebit pentru tine- si pentru amaratul nostru de targ- s-a transformat intr-o mocirla din care nu putea sa lipseasca unicul si raiosul porc ilie de la scularie. Nu pot sa va inteleg pe voi, cei din redactia acestui site, cum puteti accepta drept colaborator un asemenea dement?! Din punct de vedere politic, domnul CRACEA are idee cati posibili simpatizanti pierde? (" spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti") Dati-l la dracu' de pramatie si nu-l mai publicati- nu va mai taiati singuri creanga de sub picioare!
#10 pe 10 Mai 2016, 13:34
#13
lui#11
Ai perfecta dreptate, idiotul ramane idiot, indiferent de imprejurari, si-n p***da muma-si si dupa nastere. Cel mai bun exemplu esti tu!. O alta mica dovada de prostie este "deductia" ta ca daca am baut un sprit cu dl Valeriu trebuie sa fiu de aceeasi varsta cu el. Desi acest lucru nu are nici o semnificatie, iti spun ca, totusi, sunt un...pic mai tanar, cu vreo...29 de ani.
Ilie de la scularie pe 10 Mai 2016, 09:33
#12
@Altuia
Fara doar si poate tu esti doar un amarit de autobagator in seama, care crede ca numai prin faptul ca au ciocnit un pahar cu Maestrul Gagiulescu s-a si contaminat de eruditia d-sale. Nu Mein Liebe Idioten Kamerad, idiotul ramane idiot chiar daca imprejurarea l-a pus la masa cu un om de valoare. Apropo, este cert faptul ca din betie te trezesti mereu, din idiotenie nu. Si nu uita ca varsta nu te face respectat, batranetea este un proces de degradare a organismului. Problema este cum imatranesti: ori frumos ca d-l Gagiulescu, ori fara rost, exact asa ca tine, adica ramanand tot la stadiul de idiot.
Altul si...multi altii. pe 10 Mai 2016, 06:38
#11
Domnule Valerica Gagiulescu.
Sincer iti declar ca imi pare extrem de rau ca un eveniment frumos pentru tine a luat o turnura regretabila din cauza unui "idioten" irecuperabil ca acest "brand al prostiei" = cretinul mahalalei cu gunoaie-numitul si in veci tampitul ilie de la scularie. Fara doar si poate ca nu tu l-ai rugat sa-ti fie avocat. Un om de spirit ca tine si-a dat seama cu usurinta ca si "eu" si Ilie Nistor AU FACUT GLUME(care nu pot fi numite nesarate) care nu te-au suparat, ci te-au amuzat un pic. In tineretea noastra ne-am mai..... ciocnit in pahare la "raposatul" restaurant Modern, de fata fiind si un simpatic "sugaci"- raposatul intru Domnul, Victor D. In incheiere, imi exprim dorinta sincera de a-ti citi cartea.(dupa ce o citesc, ti-o restitui, daca este nevoie) Iar pe ilie de la scularie, iarta-l ca nu stie ce face, paranoia si sifilisul n-au tratament!
Ilie de la scularie pe 09 Mai 2016, 18:10
#10
@Ilie Nistor
Mein Idioten Kamerad, un pet dispare fiind asimilat de natura abia dupa 800 ani. In schimb idiotii congenitali ca tine nu dispar niciodata desi sunt biodegradabili. Mai ca si eu te-as baga acolo unde ai stat 9 luni fara chirie dar mi-e tare teama ca mai vii cu un idiot dupa tine de acolo, ca practica ne arata ca mama idiotilor e gravida perpetuu. Vorba d-lui Gagiulescu, cine se simte al mai c*rat sa arunce cu piatra primul. Bai prostule, cand te-ai referit la mine in termenii aia ai citat din autobiografia depusa la partid? Numai aia de la PCR mai colectionau cretinoizi ca tine. Ce dreptate avea dom'le Pastorel cand a scris celebrul catren!
Valeriu Ion Găgiulescu pe 09 Mai 2016, 14:01
#9
Fără titlu !
Mulţumesc tuturor acelora care, cu bună credinţă, au spus câte ceva despre mine ! Vă asigur că eu, absolut niciodată, nu am scris pe acest site sub vreun nume de împrumut ! Cu toate păcatele mele omeneşti, mă consider un om care şi-a asumat mereu răspunderea corespunzătoare oricăror situaţii. Iar despre o anume " vinovăţie ", ce să zic ? Să arunce cu piatra doar acel care se simte imaculat ! Pentru toţi concetăţenii mei trimit gânduri bune şi " Hristos a Înviat ! "
eu & Ilie Nistor. pe 09 Mai 2016, 13:45
#8
Draga Valerica.
Intr-un viitor roman te rugam din suflet sa-i dedici un capitol lui ilie de la scularie si sa-l bagi in p***da masii....ciobaneste!. Si te rugam sa ne ierti ca mult timp am crezut ca tu esti...el. Acum ne dam seama ca este ceva imposibil, el este unic si incomparabil- cel mai cretin dintre pamanteni!Scuze ca din cauza unui tembel, ceva frumos pentru tine a luat o asemenea turnura. Roaga-l pe dl Cracea sa scoata acest articol.
VicePreot pe 09 Mai 2016, 12:15
#7
Am pierdut lansarea
Domnule Găgiulescu,titlul cărții face cumva referire la Dragnea?Nu vreau să ofesnsez sau,Doamne ferește,să defăimez pe cineva,dar mi se pare potrivit titlul pentru actualitatea din Teleorman și nu numai.Hai c-am glumit,dar,întrucat nu am citit cartea,mi s-a părut un titlu care caracterizează persoane din aceste loc*ri pline cu oi.
Ilie de la scularie pe 09 Mai 2016, 09:50
#6
@Ilie Nistor
Nistore, faci tu ce faci, și dai cu oiștea-n gard taman ca parimarul cu mașina Primăriei. Posibil ca VINovat de acestea să fie tot sângele domnului, pe care ca niște bețivani, pardon (vampiri de cramă) l-ați supt cu nesaț. Și acum revenind la oile noastre, te întreb care presă mai există la Turnu Măgurele în afara Tompetei Primăriei (a se citi Ecouri Dunărene)? Acum dacă o să vii și cu pretenția că ești iubitor de cultură, ne-ai lăsat crăcănați pe trei rânduri ca la parada de 10 Mai. Apropo, știi ce se sărbătorea la acea dată? Și cu ce drept ironizezi tu pe cineva care până la urmă contribuie cu ceva la cultura locală? Tu poți screme ceva care cât de cât să semene cu un act de cultură (poate la alt gen de cultură ești neîntrecut, probă că așa zisa ta ironie este de tot ...maroul, ca și caracterul tău dealtfel)? Amărâtule, tu crezi că poți căpăta notorietate luând la mișto pe cineva care este, cu toate păcatele lui lumești la ani lumină de mediocritatea ta pretins,,telectuală "?
Ilie de la sculărie pe 09 Mai 2016, 09:14
#5
@Eu
Pe lângă vinul de care pomenești cu atât dispreț tu ești doar o acritură de oțet.
Ilie Nistor. pe 09 Mai 2016, 06:41
#4
Domnule Valerica Gagiulescu.
Ti-am citit o singura carte- AMURG- pe care mi-ai daruit-o pe strada si pot sa spun ca mi-a placut. Faci insa o afirmatie nefondata despre faptul ca in presa locala nu s-a gasit nimeni care sa-ti dedice cateva randuri- nefondata in sensul ca nu spui adevarul despre cel care poarta vina acestui fapt. VINOVATUL ESTI DUMNEATA SI NU VREAU SA SPUN MAI MULTE! Despre presa locala nu trebuie sa spui nimic rau, nu "presa locala" te-a ignorat, ci mata ai parasit-o!.Ultima poezie pe care ti-am citit-o era inchinata sotiei care decedase si la care se vede ca tineai mult. Ca o dovada ca esti pretuit, te rog lasa cateva exemplare din roman la redactia revistei Ecouri Dunarene si vei vedea CA MAI AI AMICI. Nota: mi-a placut si m-a amuzat spiritul lui "eu"! In lipsa vinului alb, demisec, mergea si wiskhy (scuza greselile!) cu gheata. Daca anuntai evenimentul din timp pe acest site, te asigur ca VINeau atat de multi incat dl Cracea renunta la......mecenat!HRISTOS A INVIAT!
noi pe 09 Mai 2016, 00:46
#3
am uitat
Cu scuzele de rigoare ... am uitat !

eu pe 08 Mai 2016, 23:45
#2
am uitat
Dar nici nu mi-a amintit cineva să vin - alb, demisec.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.