Autoturism furat din Spania, depistat la frontieră.

06 Mai 2016, 13:17 | 2834 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Autoturism furat din Spania, depistat la frontieră.

Polițiștii de frontieră de la P.T.F. Nădlac — Csanadpalota au depistat un autoturism Audi A6 furat din Spania.

În data de 5.05.2016, ora 10,00, la Punctul de Trecere a Frontierei

Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român Marius B., în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul pe raza județului Teleorman, conducând un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Spania.

La control, șoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare și un certificat de inspecție tehnică eliberate de autoritățile spaniole.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca vehicul furat, alertă introdusă de autoritățile spaniole.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetățean român, de la care a primit o cheie și documentele mașinii, și nu avea cunoștință despre faptul că acesta este furat.

Autoturismul în valoare de aproximativ 5.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză polițiștii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.