Daniel Sorin Băcanu, primarul comunei Lisa, este suspectat de conflict de interese penal.

29 Aprilie 2016, 09:23 | 3440 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum și posibila săvârșire a infracțiunilor de conflict de interese și a celor asimilate faptelor de corupție în cazul a 28 aleși locali (5 primari, 10 viceprimari, 12 consilieri locali și 1 consilier județean). Pe lista ANI se află și Daniel Sorin Băcanu (PNL), primarul comunei Lisa.

”În perioada exercitării mandatului, a semnat în calitate de primar un contract de concensiune cu Asociația Crescătorilor de Animale Lisa, asociație în cadrul căreia a deținut calitatea de membru asociat și Președinte. Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către BĂCANU DANIEL SORIN a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României”, se arată în comunicatul ANI.

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
. pe 09 Mai 2016, 10:29
#3
..
Probabil, pentru ca are suficienti bani,pentru ca un avocat sa intervina pentru solutionarea problemelor...
cetatean pe 08 Mai 2016, 13:59
#2
intrebare pt prefectura
De ce nu este demis ? Pentru ce mai este tinut in functie cand stie ca mai are si alte dosare oe tru abuzuri dosare sce sant in c*rs de solutionare. Are afaceri cu dragnea si noi nu stim ? Probabil deaia mai sta laprimarie. Un parvenit si unincult.
Manole pe 03 Mai 2016, 07:57
#1
Contracte la apia si fonduri europene
controlati si veti avea surprize
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.