Flagrant DGA în Teleorman. Două persoane cercetate pentru trafic de influență.

26 Aprilie 2016, 18:47 | 2960 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Flagrant.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, împreună cu ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) - Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A) Teleorman au organizat și realizat, astăzi, o acțiune de prindere în flagrant a două persoane care au primit de la un denunțător suma de 1000 lei.

Acestea au lăsat să se creadă că au influență asupra unui funcționar din cadrul Casei de Pensii Teleorman și ar putea facilita denunțătorului pensionarea.
În fapt, un cetățean a formulat un denunț la D.G.A. - S.J.A. Teleorman în care a sesizat că una dintre persoanele prinse în flagrant a pretins și primit anterior, în scopul menționat, suma de 1150 lei.
Cele două persoane au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
cetatean pe 27 Aprilie 2016, 06:53
#2
turmentat
In afara de majuri din politie si pensionari traficanti de influenta dga teleorman nu e in stare sa prinda nimic. Probabil coruotia din teleorman se manifesta doar la aceste niveluri. Probabil doar pana la acest nivel au primit aprobare sa lucreze de la sefii politici. Dragilor dgisti incercati sa ve implicati si in marea marea coruptue din teleorman. Lasati plevustile. Va trebuie putin c*raj si simt de raspundere. Succes.
Simionescu Adrian pe 26 Aprilie 2016, 21:45
#1
Sa facem dreptate
Comunica-ti numele persoanelor implicate in aceste magarii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.