Lista de candidati PNL pentru CL Turnu-Magurele.

26 Aprilie 2016, 09:40 | 9327 vizualizări | 61 comentarii
Car Universal
Lista de candidati PNL pentru CL Turnu-Magurele.

Lista de candidati PNL pentru alegerea Consiliului Local al Municipiului Turnu Magurele, judetul Teleorman, din data de 5 iunie 2016.

1. Cracea Claudiu Daniel  - inginer 

2. Biciu Constantin - inginer

3. Neagu Liviu Anghel - inginer

4. Paunescu Georgica - profesor

5. Ene Marin - psiholog

6. Mohora Steluta - economist

7. Ragabeja Eugen - jurist

8. Bulac Valentina - tehnician auto

9. Chirita Florin Adrian - medic veterinar

10. Raicu Florin Gabriel - silvicultor

11. Petcu Florea - tehnician veterinar

12. Lapadatu Marcela - confectioner

13. Zamfir Adrian Iulian - lucrator comercial

14. Popa Anusa - electrician

15. Minastireanu Camelia Vasilica - inginer

16. Catana Dumitru - inginer

17. Burcin Anca Georgiana - jurist

18. Leocovici Mircea - inginer

19. Serban Alexandra - profesor invatamant prescolar

20. Dinca Maria - economist

21. Coltan Flavia Ana - psiholog

22. Stuparu Petrica - ofiter MAI

23. Ion Petre - inginer

24. Atanasiu Aurica - economist

Citeşte şi
Comentarii (61) Adaugă comentariu
șanț dezamagitu pe 03 Mai 2016, 18:48
#61
Turnu un oraș distrus
Toți vin promit ca nu- i doare in p..a,primesc conducerea de la prostime si timp de patru ani uită de noi...bai să-i mai scuipam in ochi când nu - si respecta angajament ul
Fane Babanu pe 03 Mai 2016, 18:15
#60
Aceluisi turnean
Ba prostul p...lii, ala de-l injuri tu a postat cu numele lui pentru ca are ceva in pantaloni. Nu ca tine. Si a semnat si un editorial pe acest site, tot cu numele lui. Daca erai atat de sigur de faptul ca e el de ce nu i-ai dat un raspuns atunci? Ce te retine sa-i dai acum raspunsul tau amenintator? Stiu eu ce. Nu esti sigur de rezultatul acestor alegeri. Exact cum am banuit. Stiu 100% cine esti.
fane babanu pe 03 Mai 2016, 18:08
#59
turneanului
Esti sigur? Si daca presupunand prin absurd ca as fi acela ce? Ia zi ma, ce se va intampla? Vezi sa nu primesti si tu un raspuns asemanator. Ai grija ca si eu stiu cine esti. Ai mare grija!!!!
Un turnean pe 03 Mai 2016, 15:56
#58
Pt. 57
Te numesti t.g. si s-ar putea in c*rand sa primesti un raspuns.Ai publicat anterior cu numele adevarat si ai fost usor de identificat.Ramai un nimeni.
fane babanu pe 03 Mai 2016, 12:04
#57
turneanului
Ba, tu ori esti prost din fabricatie ori ai facut c*rsuri la seral sa devii prost. Biciu a fost si ramane o nulitate perpetua. Zici ca a mers bine Bio Fuel cat a fost director? Si mai ales UVCP? Ba, tu esti chiar idiot. El a fost parasutat politic la UVCP. Doar previne din esalonul II al PCR. A fost activist de partid, si acum a devenit liberal ca alta odrasla de komiternist (Petre Neulander Roman). Tu ne iei de prosti? Nu stim noi cine a fost Biciu? Ba stim fraiere, este un mare zero. Cu Bio Fuel a fost alta gasca in alta traista. A mers bine cat Nicolae n-a platit nici gazul nici c*rentul. Hai ca mai stim si noi ce si cum. Nu-l mai laudati voi pe Biciu. N-a contribuit cu nimic la PNL.
Un turnean pe 03 Mai 2016, 11:24
#56
Pt.IULICA VALCEA
Daca nu esti autorul postarilor comentate imi cer scuze!Ai

fost indicat ca sursa,de un binevoitor.
Marius pe 03 Mai 2016, 11:09
#55
LMAO
Vilcea Iulian...habar nu am cine esti dar se vede ca in cei cinci ani de naveta cu siguranta gramatica si punerea cratimelor nu au fost obiectul invataturii tale smile

Cat despre restul consilierilor in frunte cu Cracea cocalaru' cu c*reaua de la Armani...smecheri baietii !

Sa le dea Dumnezeu santate si maicutza Domnului impreuna cu el, ca sa nu il lase singurel la greu !
Vilcea Iulian pe 03 Mai 2016, 10:31
#54
Domnilor care mai sunteți. .....
Nu am scris nici un comentariu pina acum dar sunt nevoit să intervin. Scuzați-mă domnule dar nu a-ti fost cu mine cinci ani de facultate la Buc*rești. Întreabă șoferii lui Geantă cu care am făcut naveta. Cit privește candidatura mea pot spune că nu am dorit să mai fiu pe lista de consilieri întreabă pe Eugen Ragabeja și pe d-l Cracea.Cit privește relația mea cu Biciul nu am nimic ai reproșa. Îmi este un bun coleg.Daca au alți ceva cu el este treaba lor. Înainte de a spune ceva verifica. Eu sunt Vilcea I.Verifica I.D.daca știi. Iartam-i duritatea. Cu stima și respect.
Vilcea Iulian pe 03 Mai 2016, 10:31
#53
Domnilor care mai sunteți. .....
Nu am scris nici un comentariu pina acum dar sunt nevoit să intervin. Scuzați-mă domnule dar nu a-ti fost cu mine cinci ani de facultate la Buc*rești. Întreabă șoferii lui Geantă cu care am făcut naveta. Cit privește candidatura mea pot spune că nu am dorit să mai fiu pe lista de consilieri întreabă pe Eugen Ragabeja și pe d-l Cracea.Cit privește relația mea cu Biciul nu am nimic ai reproșa. Îmi este un bun coleg.Daca au alți ceva cu el este treaba lor. Înainte de a spune ceva verifica. Eu sunt Vilcea I.Verifica I.D.daca știi. Iartam-i duritatea. Cu stima și respect.
Un turnean pe 03 Mai 2016, 00:12
#52
Pt.IULICA VALCEA autorul postarilor de la nr.12;26;34;37;38;41;42;45.
Faptul ca numai esti pe lista consilierilor PNL ti-a creat o mare suparare!

Ai fost scos de pe lista consilierilor PNL pt.ca de cate ori deschideai gura,indiferent de locul unde te aflai(sediul pnl,consiliul local)debitai numai prostii;prostii mari de tot!

Iti faceai de ras colegii prin ineptiile debitate,ii puneai in situatii penibile,le era jena acestora cu tine!

Il ataci pe Biciu ca sa te bagi in seama.

A ruinat Biciu combinatul(unde n-a fost niciodata director),a ruinat Bio Fuel Zimnicea(care merge bine mersi),sunt doar doua din ineptiile debitate de mintea ta

redusa.

Nu-i de capul tau sa pricepi activitatea unui om ca Biciu.

Tu ramai exact asa cum iti spune lumea:un simplu macelar.
Gheorghe pe 30 Aprilie 2016, 00:53
#51
Lista consilieri
Va felicit domnule Cracea ! Pe multi dintre ei ii cunosc ! Sunt oameni onesti, respectati de colegii lor de munca sau de cei cu care au lucrat . Succes !
Gogu de la spatii verzi pe 29 Aprilie 2016, 12:08
#50
Tusea si junghiu'
Ha! Ce vazu ochiu'meu pe lista in capul trebii? Tusea (Biciu) si junghiul (Neagu). Brava! Impecabil ai dat Cracea cu oistea de gard! Nici ca putea altul mai bine ca tine sa-ti bati cuie in talpa! Cuclea poate acum dormi linistit inca patru ani. Ai facut tu treaba aia murdara in locul lui, dar direct in poteca. Si cand te gandesti ca voiam sa votez PNL. Nu mai e cazul, mi-a trecut cand vazui lista asta (se poate spune ca e leita cu a PSD, numai muc si sfarc).
Un alt veci pe 28 Aprilie 2016, 22:17
#49
Vecine de la # 47
Dar matale stii cine i-o trage nevestei tale? Daca nu, treci pe la mine si te lamureste baiatul, sa nu te mai crezi tu smecherul p...lii. Vezi ca stai la coada la nevasta-ta fraiere, dar vorbesti pe altii. Uita-te intai la tine in c*rte.
ei pe 28 Aprilie 2016, 16:34
#48
,,internationala''de laTurnu Magurele
,,Cantina''bate doctrina,zic cantina deoarece CL nu poate fi restaurant de lux.De altfel nici aspirantii de pe lista marelui PNL nu tin la doctrina:Cracea-PC,Biciu-PRM,Paunescu-fripturist,Ene-PPDD,Catana-PNT si cu voia dvs penultimul pe lista IonPetre-PSD.Dar,,viata e ca obucatarie;miroase urit si,ca sa maninci bine,trebuie sa te murdaresti pe miini'''la turneni si pe gura si pe mansete.Cred ca vor avea succesuri multe.
vecinul tau pe 28 Aprilie 2016, 12:21
#47
auzi mâ prostule ca nu-ti dau numele #39
Daca tot scrii pe aici ca ai cunosti toata echipa lui Claudiu nu mai fi invidios ca nevastata a spus la lume ca tu ai scris ....si deja se stie cu cine tea inselat si pe tine javra ce esti ar trebui sati fie rusine sa mai scrii pe aici mai bine teai gandii cu ce femei dormi tu in pat...vai de capul tau ...ha ha ha tu ai sti pe aia de jigodii dar de nevastata ce vrei sa mai stii ..prostul casei ...ai vrea sa stii aici si cine ia tras-o?????? Taci dracu ca te faci de ras
Marcu pe 28 Aprilie 2016, 12:16
#46
Aluia cu arcul
Mananci cacat, eu sunt unul dintre decedatii luí Dragnea, nemultumit ca nu mai e lasat sa voteze pe motiv de DNA.
Marcu pe 28 Aprilie 2016, 12:13
#45
Pentru EU
Daca l-ai cunoaste asa cum il cunosc eu si altii n-ai mai manca atata cacat. Asta e o nulitate, si va ramane nulitate, de aceea declar deschis ca anulez votul. Imi pare rau pentru altii de pe acea lista dar Biciu este ghiuleaua atarnata de piciorullor. Consolati-va de pe acum cu locul doi si diploma de participare, dar altii vor lua caimacul cu ajutorul unor catastrofe precum Biciu varate mot in capul listei. Lumea deja stramba din nas. E treaba voastra, eu nu-l votez. Cracea a pierdut votul meu, asa cum va pierde nenumarate altele.
Cu arcul pe 28 Aprilie 2016, 11:27
#44
Lui Marcu
Lasa vrajeala Marcule, alias Catalin Mohora ! Tu votezi cu Cuclea ! Te crezi important ? Esti rasplatit pentru tradare ca tu esti o nulitate !
EU pe 28 Aprilie 2016, 11:00
#43
PENTRU NESIMTITU DE MARCU
Opreste-te omule de a face acuzatii fara temei, daca urmaresti parc*rsul politic al d-lui Biciu in totdeauna a fost anti PSD,cat timp a fost la UVCP cum necum uvcp-ul functiona cum a plecat si UVCP a incaput pe mina PSD-distilor au facut ce stiau ei mai bine sa distruga cum au disrus toata tara de la revolutie si pana astazi asa ca Marcule ori esti PSD-dist ori esti unul care ai ceva personel cu Biciu stai linistit toata lista de sc*rsuri a lui Cuclea nu se ridica la nivelul si la moralitatea lui Biciu.
Marcu pe 28 Aprilie 2016, 08:01
#42
Lista PNL??? II
Consolați-l pentru viitoarea înfrângere. Tocmai și-a tras un glonț în picior cu asemenea ipochimene pe listă. Cu dinozaurii din listă tocmai și-a diminuat drastic șansa de a câștiga. Păcat de unii tineri de pe listă, care alături de niște oameni serioși de pe aceeași listă puteau fi cheia succesului pentru Crăcea. așa, adio Primărie! PA! PNL va rămâne într-o eternă și fascinantă opoziție în Turnu Măgurele. Păcat, era o bună șansă de a scăpa de mafia PSD.
Marcu pe 28 Aprilie 2016, 07:53
#41
Lista PNL???
Inițial voiam să merg să votez PNL. Nu că ar fi mai breji decât PSd, dar voiam o schimbare, însă văzut lista și mi-a trecut brusc. Ce caută Bîciu pe locul doi? Mâncătorilor de căcat pro Bîciu le spun doar atât: cu unul ca ăsta nu veți mai vede voi pe Crăcea primar niciodată. Luați-vă gândul fraților, cu ăsta pe listă veți sta în opoziție perpetuă în oraș. Ce realizări majore a avut Bîciu? În Parlament a strălucit printr-un anonimat absolut. N-a făcut nimic concret, nimic care l-ar fi impus în ochii oamenilor. Dintr-un activist PCR a ajuns la PRM, apoi a mai schimbat partide. Un lătrău de partid și atât. Care este aportul lui în PNL? Vreți răspunsul corect? Un mare și absolut zero. Așa cum este el de fapt, o nulitate. Dar cum păduchele iese moț în frunte, așa și nemernicul ăsta este în fruntea listei. Așa, voi merge la vot și-l voi anula, să nu-mi fure cineva votul. Și vă invit să faceți la fel. Nu mai votați nulități. Opriți-l pe Crăcea pe stradă și consolați-l de pe acum.
Florica pe 28 Aprilie 2016, 07:16
#40
Consilieriu
Bravo, domnulr Cracea ! Vad pe lista doar 5 pensionari i ! Vad tineri, doamne si oameni noi !

Sunt turneni si conteaza sa nu tradeze ca astia dipa ce vor pierde puterea o sa incerce sa va obstructioneze, sa va cumpere consilierii ( cum au facut cu Catalin Mohora, un tanar in care ati avut incredere ) . Ar trebui sa fiti alertat daca aveti consilieri despre care nu se spune nimic de adversari ! Avem incredere in dumneavoastra si consilierii propusi ! Succes !
tot eu sunt pe 27 Aprilie 2016, 22:09
#39
varza
asta este echipa? o batjocora! nu as putea sa votez asa ceva. mai ales cand il vad pe dl.Cracea ca vine pe strada pe la noi si zice el ca face parc industrial si da el drumul la combinat si face el centura pe la UVCP.....alea sunt povest de 2 lei. ca sa administrezi un parc industrial ai nevoie de maxim 5 gestionari, 3 stivuitoristi si 3 paznici,asta e toate loc*rile de munca ce le poate oferi el. Iar cu combinatul.....slaaaaab...deja au inceput de 1 luna la taierea lui iar unele sectii cad se deterioreaza rapid.Iar partea care este cea mai amuzanta este cu centura lui pe la UVCP.....aste e prea de tot,ras! si nu ma apuc sa ma iau de faimoasa lui echipa.....ca e jale! din toata adunatura aceea doar cateva persoane stiu ce este aia respect,demnitate si onestitate.si pot da si exemple: Burcin Anca,Marcela Lepadatu, Zamfir Adrian Iulian, Ragabeja Eugen restu sunt numai jigodii de oameni, in frunte cu penalul ala de Liviu Neagu.
Votant pe 27 Aprilie 2016, 21:55
#38
pt. 36
Stimabile, ai rezolvat problemele de la Zimnicea si ai trecut la Turnu?

Daca sti ca au fost 97, cati au fost psd-isti? Pe cine a ajutat in acest caz? Cum a fost angajat de nicolae un psd-ist declarat? In ce baza nimicule, consideri ca nu am caracter? Deranjeaza intrebarile mele numai in cazul in care esti biciu! Daca tu esti demonstreaza ca nu am dreptate si imi cer scuze public cu identitatea la vedere. Iei apararea unui traseist politic si se vede ca ca nu te poti adapta vremurilor noi! Pentru tine e valabil sloganul,,la vremuri noi, tot noi,,! In rest ocupa-te de Zimnicea, ca de Turnu are cine! Cu, sau fara biciu, sper si vreau ca PNL sa castige primaria!
Votant pe 27 Aprilie 2016, 19:17
#37
pentru turnean
Frate, nu am spus ca nu votez pnl, am spus ca biciu nu merita sa fie consilier deloc, nemaivorbind ca este pe locul doi! Imi spui ca astia de acum nu fac nimic! Stiu si de aceea nu i-am votat de 26 de ani si nu o fac nici acum! Prejudiciul de imagine creat de biciu nu va face bine! Nu mi-ai argumentat de ce trebuia sa fie pe lista de consilieri! CE A FACUT EL PENTRU PNL???? Am dreptul la opinie si mi-l exercit atunci cand am ceva de spus! biciu nu atrage pe nimeni la vot ! Dimpotriva! Argumentul ca trebuie sa votez si pe biciu pentru ca psd-ul nu face nimic nu tine! Ti-am spus si o repet VOTEZ PNL si nu este vorba de mine! biciu e oaia neagra si sa dea Dumnezeu sa nu pierdeti din cauza lui!
unul din Zimnicea pe 27 Aprilie 2016, 18:00
#36
Pt. 34
97 de persoane din Turnu Magurele au fost angajate la Bio Fuel Zimnicea cand era Biciu director acolo.
\nIn rest,ai grija, din cauza veninului te poti otravi
\nsingur.
\nOamenii fara caracter procedeaza la fel ca tine d-le g.m.
\n
turnean pe 27 Aprilie 2016, 16:28
#35
pentru cel de la nr. 34
Măi frăţiorul meu,eu credeam că tu eşti mai preocupat de dezastrul făcut de Dragnea şi PSD-işti,decât de consilierii lui Crăcea.Cu atât mai mult,cu cât spui că eşti votant PNL.Păi,sunt două chestii care se bat cap în cap.Ori eşti,ori nu eşti,aici nu e loc de interpretări.Eu aş zice să vedem întâi,ce a făcut actuala echipă de la primărie,în frunte cu Cuclea.Cum şi-au bătut joc de noi, cum ne-au majorat impozitele şi au făcut cu banii noştri ce-a vrut muşchiul lor.Cum ne-au minţit că vor crea loc*ri de muncă şi cum au dat contracte găştii de hoţi PSD-işti. Asta trebuie să ne intereseze pe noi,pentru că de 20 de ani,javrele care sunt în fruntea oraşului,au distrus tot.Ne-au plecat copiii slugi la străini,cetăţenii trăiesc la pragul sărăciei.... Peste tot s-a vrut schimbare. E timpul schimbării şi pentru Turnu Măgurele. Am văzut ce distrugere a provocat caracatiţa PSD-istă. Ajunge !
Cetatean votant pnl pe 27 Aprilie 2016, 14:10
#34
Intrebare
Cum ati ajuns sa il propuneti pe biciu consilier? Ce il recomanda in afara de,,vocea si talentele,, pe care le emana din toata fiinta sa? Ce a facut ca senator si pe urma consilier al prefectului pentru oras? Cati oameni a angajat la Zimnicea in conditiile in care era director? NIMIC !! A schimbat partidele pentru functii si bani si a reusit sa ii prosteasca pe toti. Cand veniti in campanie vedeti sa nu fie tenis si luati-l cu voi sa vedeti parerea oamenilor (mai ales a celor de pe magurele) despre,,iminenta cenusie".Pierdeti votanti din cauza lui si implicit primaria!!!! Daca pierdeti sa ii multumiti arogantului, ingamfatului si fara de principii biciu!!!! Locul doi pe lista se atribuie de obicei viceprimarului daca se castiga. Mergeti cu bataia de joc pana la capat!!!!!
r pe 27 Aprilie 2016, 12:30
#33
Consiliu de l
Frumoasă fotografia. Am înţeles, mirele este Claudiu Crăcea, dar care este mireasa că nu pot să-mi dau seama. Şi îl văd pe Raicu Florin Gabriel (silvicultor) în foto, o fi el mireasa?
Claudiu Mihalcea si Necea Nelu pe 27 Aprilie 2016, 09:25
#32
opinie
Candidatii PNL sunt foarte slabi in comparatie cu candidatii PSD. Eu si Petculescu vom fi consilieri judeteni.

Toti oamenii din combinat voteaza cu noi.
adi pe 27 Aprilie 2016, 09:12
#31
pentru cosarul
Eu sunt un cetatean al orasului Turnu Magurele idiotule si astept sa vad cu cine o sa votez.Nu pot sa intelet politica asta,daca nu sti cine este sef de sectie la IMPERIAL si jurist la Nazareno insemna ca esti dusmanul nostru,,,dute la CUCLEA,,,SUNTETI NISTE IDIOTI ASA VA ATRAGETI VOTANTII.BRAVO...Iti dai seama valoare pai cum sa nu stie lumea ca cele doaua lucreaza una la Imperial si alta la Nazareno PAI SA LE FIE RUSINE pai cate valori avem in orasul asta?
Cosarul pe 27 Aprilie 2016, 07:38
#30
Lui Adi
Vreau draga Adi sa-ti prezint "Maimutele" alea . Una se numeste Steluta Mohora este economista si sef sectie la SC Imperial SA, cealalta se numeste Burcin Anca si este jurist la societatea domnului Nazzareno . Tu cine dracu esti si ce ai facut pentru Turnu Magurele ? Mars la Cuclea !
Andrei pe 27 Aprilie 2016, 06:58
#29
pt. numerele 25 si 26
Prostovaneeeeeee ! Te-ai dat de gol. Esti una si aceeasi persoana ( 25 si 26),dovada si faptul ca postarile tale,temporal vorbind,sunt la o distanta de de doar cateva minute. Nu uita ca actualul primar Cuclea,a plecat din pozitia de membru al partidului lui Vadim Tudor. Eu unul,as fi mai multumit sa spun ca am idolatrizat o persoana cu mult creier,asa cum a fost Vadim,decat sa procedez ca tine, sa-l pup in c u r pe Cuclea. Si nu uita : Cuclea a fost promovat datorita lui Biciu,deci l-a cam pupat bine in c u r si mai incearca si acum, dar nu prea ii merge.... STRICT PENTRU PROSTUL DE PROCO : INVATA DRACULUI SA SCRII ! DACA NU ESTI IN STARE, PATREAZA-TI PROSTIA PENTRU TINE,CA NOI STIM CUM ESTI,NU TREBUIE SA NE TOT AMINTESTI CA N-AI MATERIE CENUSIE.
Turneanu Valeriu. pe 27 Aprilie 2016, 06:37
#28
Flori de muci-gai!
Asa sunt toti acesti "catindati". VAI DE MAMA VOASTRA!
Unul pe 26 Aprilie 2016, 23:46
#27
Parere
Vreti sa vedeti parerea oamenilor despre Cracea si echipa lui !? Intrati pe pagina lui de facebook . O sa vedeti aproate 500 de like-uri, peste 100 de coment-uri si aproape 50 de distribuiri . La fel puteti vedea pe site-ul lui Simionescu ( stirideturnu) parerea oamenilor despre Cuclea si echipa lui ........ dezastru total !
Ciuca pe 26 Aprilie 2016, 21:53
#26
Biciu dezastru Pamantului
Proco are perfecta dreptate. Biciu este un analfabet .Se da mare scula dar uita cum il spala la c.r pe Vadim Tudor.
Proco pe 26 Aprilie 2016, 21:50
#25
Pentru SICA
Sica tot ala fara creier ai ramas. Esti un baiat facut cu patrea finala a maimii drepte. Intelegi ce spun.
O fosta pedelista pe 26 Aprilie 2016, 21:34
#24
bravo
Ma buc*r cand lucrurile merg bine pentru noul partid,PNL,si cand vad ca domnul CRACEA,a facut o mutare buna pe tabla de sah.Ma refer la scoatere lui madam nevrotica MIHAELA care a adus prejudicii de imagine de foarte mult timp.Tipa la noi si ne jigneasi asi aroga toate drepturile,dupa munca noastrasi ea si barbatuso.
Un turnean pe 26 Aprilie 2016, 20:44
#23
Ajunge
Opriti-va hahalelelor, sa aruncati cu noroi in oameni onesti ! Opriti-va haimanalelor, disperate ca va pierdeti locul de "munca"! Opriti-va derbedeilor, sa bagati batul prin gard !Va ajunge si ne ajunge !

PS Vezi Cucleo ca te asteapta ti**nii din Broscarie . Le-ai promis ceva si te astepta. Cum de altfel te asteptam si noi! SUNTEM CU OCHII PE VOI!
unu pe 26 Aprilie 2016, 20:35
#22
hocus pocus
si uite ca a aparut si listra PSD ului

Sa apara si la restul sa stie turnenul cu cine voteaza. Oare cu Cucclea, oare cu Cracea,oare cu Manea,oare cu UNPR,sau oare cu altul. NU MERGEM LA VOT ba ca suntem satui de voi mincinosilor.
unu pe 26 Aprilie 2016, 20:13
#21
pentru 15 altuli 17 toni
Atunci cand un formator de opinie(asa cum se vrea tcus) are obligatia LEGALA sa prezinte toate candidaturile. In ce masura aloca spatiu s timp pentru ele este treaba tcus. Asa ca nea TONI BONBONI tu nu stii legea. Poate sa scrie despre 1% despre Manea,1% despre Cuclea,1% despre UNPR,1% despre alti candidati si desigur 96% despre Cracea LOL. NU MERG LA VOT dar cand vad ca aici se face ce vrea doar unu care se considera salvatorul orasului cand ei TOTI sunt o apa si un pamant, imi vine sa vars. Cat pentru 15 -altul, acelasi lucru si la primarie. Sa afiseze TOTI candidatii la toate functiile.

Astea sunt gainarii specifice politicienilor romani.
Adi pe 26 Aprilie 2016, 19:26
#20
Echipă slabă rau
Eu unul aş fi vrut să vă votez dar nu pot să votez aşa oameni slab pregătiți ca să nu ii jignesc mai mult.Cu aşa echipă sunteți sortiți eşecului,ați pus şi maimutele aleain fata una in stânga si alta in dreapta.CINE DREACU SUNT ASTEA CE AU FACUT ELE PETRU TURNU MĂGURELE?
unul de la Zimnicea pe 26 Aprilie 2016, 19:24
#19
pentru PROCO,NAŞUL LUI CUCLEA
BĂI MINCINOSULE ! BIOFUEL ZIMNICEA FUNCŢIONEAZĂ ŞI ACUM. AVEM MICROBUZ CARE NE DUCE ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ. VREI TU, PROSTULE SĂ-I GĂSEŞTI VINĂ LUI BÎCIU, PENTRU CĂ EŞTI UN NIMENI. CÂT A LUCRAT LA BIOFUEL,BÎCIU A FOST UN MARE DOMN,DAR A PLECAT,PENTRU CĂ SE PENSIONASE ŞI NU MAI VOIA SĂ FACĂ NAVETA. VEZI CĂ I-A FOST ŞEF LA U.V.C.P. ŞI LUI CUCLEA, IUBITUL TĂU FIN,CARE ÎŢI DĂ DE CONTRACTE, CĂ ALTFEL, TE-AR BĂGA D R A C U L PE TINE ÎN SEAMĂ,MĂI PROCO.TU EŞTI UN ZERO BARAT,NIMENI N-A AUZIT DE TINE, ÎN AFARĂ DE GAŞCA DE HOŢI P.S.D. - IŞTI.
Sica pe 26 Aprilie 2016, 18:58
#18
pentro Proco (nr.12)
Proco,înviaşi,j a v r ă ? Eşti liber astăzi,nu mai are finul Cuclea niciun contract pentru tine ? Din ce-ţi mai tragi tu şpaga ? Suntem cu ochii pe voi ! Nici în visele voastre cele mai negre nu vi s-a arătat ce va urma ! Păi calci tu,potaie în urma lui Bîciu ?
Toni pe 26 Aprilie 2016, 18:47
#17
pentru nr. 9
Faceţi o gravă confuzie ! Obligativitatea afişării listelor cu candidaţi atât pentru primar,cât şi pentru consilieri,revine Biroului Electoral. Partidele,nu fac decât să-şi prezinte în scris listele cu susţinătorii şi candidaţii pentru fiecare dintre funcţiile prezentate mai sus.Există o perioadă de 24 de ore de la depunere,pentru înregistrarea la judecătorie.Fiţi mai reţinut în afirmaţii,dacă nu stăpâniţi legislaţia specifică !Şi nu mai minţiţi! La primărie nu sunt afişate decât listele PMP şi ale candidatului Manea. Probabil că vă provoacă frisoane numele lui Claudiu Crăcea,din moment ce proferaţi tot felul de minciuni la adresa lui.
cunoscator pe 26 Aprilie 2016, 18:30
#16
Eleonorei Ristea
Despre care Geta Vaduva este vorba,cea cu sotul salariat in primarie? Ce treaba sa aiba ea cu PNL - ul ? E PSD-ista ca si barbatul ei. A mai fost una,Gilda Istrate tot cu barbatul in primarie,care umbla dupa functii pe la PDL,iar acume mare PSD-ista,tot cu functie. Aceasta Gilda,este vinovata morala pentru accidentul suferit de fetitele care mergeau la olimpiada.Nu stiu cum mai are somn noaptea,aceasta profitoare....Probabil ca o incalzeste functia de directoare,dupa care a suspinat toata viata.De aceea a schimbat partidele mai des decat chilotii.
altul pe 26 Aprilie 2016, 18:20
#15
pentru "unu" ( nr. 9 )
Minti cu nerusinare ! La primarie nu este afisata decat lista PMP si PSD. De la care dintre astia esti ?
Ristea George pe 26 Aprilie 2016, 18:14
#14
pentru Eleonora Ristea
Esti in eroare totala ! Vezi ca Filip este pe lista lui Manea,la PMP, urmasii lui Basescu.
Eleonora Ristea. pe 26 Aprilie 2016, 17:57
#13
Cateva observatii si nedumeriri.
-Petcu Florea, tehnician veterinar, care se prezinta si i se spune "don doctor", a mai candidat si pe listele P,S.D. si ca independent, doar, doar, va apuca si el un ciolanas. Este un evazionist fiscal notoriu, lucreaza la negru si spera ca-l vor vota ti**nii de pe Magurele. A fost secretar de P.C.R. si presedinte, sau vicepresedinte la un C.A.P. de unde a furat ca-n codru. Vad ca oameni bine pregatiti profesional si cu studii superioare si corecti au fost lasati pe dinafara pentruca nu "contribuie" baneste masiv la campania electorala: Spiridon, Filip Mircea, Geta Vaduva, Codrea Ion, etc, pe cand dl Ion Petre l-au trecut pe lista in bataie de joc, ca umplutura!(rezerva de rezerva).Impotriva a cel putin 2/3 din cei propusi( inclusiv Cracea) vom depune contestatii la conducerea P.N.L.
Proco pe 26 Aprilie 2016, 17:39
#12
Mortaciune de Biciu
Mortaciunea de Biciu Contantin ce cauta pe locul 2 pe lista?

Dupa ce a distrus Combinatul,a trecut la Zimnicea a distrus Biofuelul acum vrea sa distruga si orasul Turnu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.