Claudiu Cracea - explicatii pertinente pe marginea infiintarii parcului industrial.

25 Aprilie 2016, 09:51 | 4365 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea.

Vineri seara (22 aprilie), Claudiu Crăcea, candidat la funcția de primar al municipiului Turnu Măgurele din partea PNL, a avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din localitate într-un cadru larg, la care au participat cetățeni interesați de găsirea unor formule pentru demararea unui business. Pentru a veni în ajutorul celor prezenți, liberalul l-a invitat pe Petru Luhan, fost europarlamentar și specialist în obținerea de fonduri europene.

La eveniment ar fi trebuit să participe și Cătălin Predoiu, dar, din motive obiective, (desemnarea pe ultima sută de metri candidat pentru fotoliul de primar al Capitalei), nu a putut onora invitația. Domnia sa a înregistrat un spich pentru întrunirea respectivă.

„Investim în Turnu cu investitori din Turnu!”

Claudiu Crăcea și-a expus ideile, intențiile și proiectele pentru un mediu de afaceri sănătos în Turnu Măgurele. Viziunea sa asupra acestui lucru este una de deschidere și realistă. Cu siguranță, ar rezolva multe din problemele cucare se confruntă urbea. În primul rând, instaurarea transparenței, deschiderii, coerenței și stabilității la nivelul administrației publice locale. Eliminarea birocrației prin înființarea „biroului unic”. Eliberarea în regim de urgență a certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construcții. Tratamentul egal al tuturor societăților ce își desfășoară activitatea în Turnu Măgurele. Reintroducerea zonelor în stabilirea impozitelor pe curți, construcții aflate în proprietatea persoanelor juridice din intravilanul localității. Înființarea unui „Consiliu Economic Local”, actualizat din doi în doi ani, din care să facă parte primii zece investitori din Turnu Măgurele. Dezvoltarea parteneriatelor de tip „public-privat”. Realizarea unei monitorizări a investițiilor private și a oportunităților de afaceri, urmată de realizarea hărții investițiilor locale. Aplicarea unor principii de tip „cetate”: „Investim în Turnu cu investitori din Turnu!”.

Explicații pertinente pe marginea înființării parcului industrial

O importanță aparte a fost acordată construirii parcului industrial pe amplasamentul fostului UVCP. Parcul industrial are o lege aparte care dă posibilitatea administrației publice locale să acorde ajutoare „minimis” societățile care investesc în acest tip de afacere, de până la 200.000 de euro pentru fiecare societate în parte, până în anul 2020, prin scutiri de la plata impozitului pe teren și clădiri.

„De ce la UVCP? Pentru că aici există o suprafața îndestulătaore, de 35 de hectare, rețea de canalizare, posibilitatea alimentării cu apă și energie electrică și nu, în ultimul rând, drumul ce leagă Șoseaua portului (DN 51) de șoseua Turnu Măgurele-Ciuperceni (DN 52) și trece pe la UVCP este proprietatea UVCP. Drumul este interesant, deoarece poate fi modernizat fie prin Consiliu Județean cu fonduri europene, fie de Primăria Turnu Măgurele, tot pe fonduri europene, prin programul de cooperare teritorială România-Bulgaria. Prețul de achizție este unul minor, 100.000 de euro, lus TVA. Nu înțeleg cum a pierdut Turnu Măgurele oportunitatea de a avea un parc industrial, atâta timp cât în exercițiul financiar 2007-2013 au fost fonduri nerambursabile pentru înființarea parcurilor industriale și atâta timp cât investitorii puteau beneficia de ajutoare de stat și de ajutoare de „minimis” încă din 2013. Dezinteres, indolență, lipsă de viziune? Nu știu… Investiția se poate face de Primăria Turnu Măgurele, fie în parteneriat „public-privat” sau privat, cu suport din partea Consiliului Local, prin acordarea ajutorului de „minimis”. Vreau să gândiți că sunt 350.000 de metri pătrați care se pot concesiona pe o perioadă de 15 ani, cu un cost din partea celor ce vor să achiziționeze pentru dezvoltarea unei afaceri în parc de 2 euro m.p. pe an, adică îl cumpără în 15 ani cu 30 de euro pe m.p. La ocuparea integrală a parcului, excluzând căile de acces, înseamnă venituri de 10.000.000 de euro, la o investiție inițială evaluată la 2.000.000 de euro. Acum noi suntem obigați să o facem pe riscul nostru și, obligatoriu, cel târziu în anul 2017, întrucât perioada de acordare a ajutorului de „minimis” este, deocamdată, până în anul 2020 și cei care doresc să acceseze fonduri europene. În momentul de față, Consiliul Local are două societăți: SC Urbana SRL și SC Salubritate SRL. Ele sunt finanțate în principal de Consiliul Local. Doresc ca acestea să înceapă să producă. De ce să cumpărăm băncuțe, gărdulețe, coșuri pentru gunoi, borduri de pe piață, când le putem produce și chiar comercializa? Avem dulgheri, tâmplari, sudori, lăcătuși”a ținut să puncteze liberalul.

Claudiu Crăcea, în expunerea sa, pe lângă „Turnu Măgurele – oraș atractiv pentru investitori”, a mai făcut referire și la alte capitole: „Turnu Măgurele – oraș modern” și „Turnu Măgurele – centru cultural, social și sportiv”.

Iată că locuitorii orașului de pe Dunăre au ocazia să voteze un OM care a demonstrat, care are în spatele lui o istorie plină de realizări. Un OM care și-a dezvoltat o afacere începută de la zero, fără să aibă vreun sprijin din altă parte sau contracte cu statul. Un OM cu simț de răspundere, care deține soluții pentru rezolvarea problemelor. Un bărbat energic, serios, căruia îi este efectiv drag să ajute, să scoată un municipiu din anonimatul economic și social.

Petru Luhan a explicat tehnic celor prezenți cum se pot obține fonduri europene nerambursabile, aducându-le la cunoștință unele reglementări care au intrat de curând în vigoare. Și cei care își înființează acum societăți comerciale beneficiază de respectivele fonduri, inclusiv instituțiile publice.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
Ivan Turbincă pe 30 Aprilie 2016, 20:14
#29
Cai verzi pe pereți
Să fie nominalizarea nulității de Bîciu legată de aiureala asta cu UVCP-ul? Pffff, chiar că ne iau de proști cu aiurelile astea.
Ilie de la scularie pe 30 Aprilie 2016, 16:50
#28
Rhat cu apă rece II
Dacă se vrea un parc industrial trebuie găsit un teren care să fie al Primăriei, ceea ce nu ar fi o problemă. Apoi concesionat investitorului pe termen lung. Apoi să atragi tu fonduri europene sau bugetare pentru infrastructura necesară acestui parc industrial (drumuri, gaz, apă, electricitate). Abia atunci poți spune că ai toate atuurile scoți orașul din rahat. Ce am văzut postat aici este rahat cu apă rece. Utopii de campanie, și multă încrâncenare de ambele părți. Dar nimic concret, care să corespundă unui realism de bun simț. Cu așa ceva se atrage electoratul, nu cu utopii.
Ilie de la scularie pe 30 Aprilie 2016, 16:39
#27
Rahat cu apă rece
S-o luăm metodic:

1. Terenul pe care se află fostul UVCP este în litigiu, fiind deja în posesia ANAF, care se chinuie să-l vândă pentru a recupera niște creanțe ale fostei UVCP.

2. Ca să vedeți cât de priceput este acel imbecil de Bîciu la bătut câmpii, știați cât de contaminat este terenul de acolo cu metale grele și radioactive? Numai un imbecil ca Bîciu poate crede că se poate obține o autorizație de mediu în actualele condiții de poluare, cu toate că a știe foare bine situația nivelului poluării la UVCP.

3. D-l Crăcea știe cât este de mare costul unei ecologizări și decontaminări a întregii zone poluate?

4. Știe care este situația infrastructurii necesare acestei investiții?

5. Cu ce mijoace va ecologiza terenul? Sau asta va cade în sarcina investitorului? Dacă da, atunci...pa! Nimeni n-o să se bage în așa ceva.

În concret singura intervenție de interes cred că a fost cea a lui Luhan, care a informat destul de limpede pentru niveul auditoriului despre fondurile europene.
Un Turnean pe 30 Aprilie 2016, 14:54
#26
Pt Cracea!!!
Este o minciuna foarte mare cu UVCP-ul:Mintiti cu nerusinare-sa va aleaga lumea....Terenul este in proprietate si deocamdata este o suma foarte mare de recuperat...Nici vorba de asa ceva...executorul este in Constanta si consiliul de adm nu aproba nimic pina nu se recupereaza prejudiciul in totalitate!!!Nu mai mintiti lumea...voi nu ati vopsit macar o banca din parc,.Nu ati facut nimic pt Turnu Magurele...acum vreti la primarie...vise taica...vise de noapte!!!!
EU pe 29 Aprilie 2016, 18:57
#25
E SINGURUL CANDIDAT CARE POATE SCHIMBA ORASUL IN BINE !
MULT SUCCES DOMNULE CRACEA ! O SA VA SUSTINEM DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE ! VA TINEM PUMNII !!!



Turneanu Valeriu. pe 28 Aprilie 2016, 17:21
#24
Dle Cracea.
Dintre apropiatii dtale din partid( p.d.l.-ca din p.n.l. nu te vrea nimeni) sau din familie nu-ti spune nimeni ca CEL MAI MARE DESERVICIU TI-L FAC CEI CARE SE DAU DREPT SUSTINATORI? EI NU VIN CU ARGUMENTE SOLIDE SI CONCRETE CU CARE SA CONVINGA CAT MAI MULTI ALEGATORI SA TE VOTEZE, CI NUMAI CU INSULTE SI JIGNIRI LA ADRESA CELOR CE CUTEAZA SA-SI SPUNA PARERILE.DUPA CUM VEZI II INSULTA SI PE CEI PE CARE TI I-AI ALES IN ECHIPA DE POSIBILI CONSILIERI.( vezi 2-3-4-5-7-8-20-21-23= niste handicapati)
CITITOR pe 27 Aprilie 2016, 22:22
#23
PENTRU Turneanu Valeriu
BAI,TURNENE ! BINE ZICEA UNUL : TU CHIAR ESTI BEAT ! ESTI INCOERENT,FRATE ! PARCA ESTI IN TRANSA,TE DROGHEZI,CUMVA ? NICI TU NU MAI INTELEGI CE AI VRUT SA SCRII. TE LAUZI CA ESTI UN SOCIOLOG,CARE SONDEAZA PIATA POLITICA.... CRED MAI DEGRABA CA ESTI UN PROST CARE ARE CEVA PERSONAL CU CRACEA.
Turneanu Valeriu. pe 27 Aprilie 2016, 17:25
#22
Pentru " turneanu" cu minuscule.
Bai, pulica franaru', nu sunt nici beat si nici nu vorbesc in somn! Sunt un simplu sociolog care sondez "piata politica" a acestei amarate de urbe; nu lucrez singur, ci formam o echipa. Daca ai fi citit si alte comentarii ale colegilor mei, ai fi vazut ca atunci cand s-a pus problema ca DL ING. BICIU CONSTANTIN SA FIE PRIMAR, IMEDIAT NISTE JAVRE DINTRE AGITATORII LUI cracea AU INCEPUT SA SCHELALAIE CA APUCATI DE STRECHE. UITE ALTA VARIANTA: DACA IESE cracea PRIMAR, SA FIE MAI MULT ONORIFIC SI SA-SI FACA AFACERILE LA BUCURESTI, IAR DL ING BICIU SA FIE VICEPRIMAR, CARUIA SA I SE DELEGE INTREAGA ADMINISTRATIE A MUNICIPIULUI. IA SA VEZI ACUM CUM FAC SPUME LA GURA CAINII TURBATI!.IAR PENTRU PLATFORMA FOSTULUI UVCP, ESTE MAI NIMERIT UN CIMITIR PENTRU BORBASI DIN P.D.L. SI P.S.D.O SIMPLA COANA VETA ZICEA IERI CA MULT MAI SIMPLU AR FI SA REPORNEASCA COMBINATUL, SA SE INVESTEASCA INTR-O MODERNA FABRICA DE CONSERVE, SERA, SISTEM DE IRIGATII SI FERME LEGUMICOLE SI ZOOTEHNICE.
un turnean pe 26 Aprilie 2016, 20:02
#21
pentru nr. 18
Mai întâi învaţă să scrii,prostănacule ! Ajunseşi tu să-i ceri socoteală lui Crăcea,care a făcut ditamai parcul de fotovoltaice... La Crăcea, ce e al lui, e al lui,le are cu afacerile,ştie să facă bani,spre deosebire de Cuclea,care toacă banii din taxele şi impozitele turnenilor. Ce ai mai vrea tu,să fii în locul lui Crăcea,dar dacă nici să scrii nu ştii,ce pretenţie să avem ? Toţi proştii ca tine,care n-au ce face,se cred înţelepţi peste noapte.
un turnean pe 26 Aprilie 2016, 15:33
#20
pentru Turneanu Valeriu
Băi,tu eşti beat,sau vorbeşti în somn? Cum adică,Manea să fie primar şi Bîciu,vice,te-ai tâmpit la cap ? Păi ce a demonstrat Manea până acum,ca să merite încrederea oamenilor? Nimic. Bîciu în schimb,a condus câteva mii de oameni,a fost director peste o mare intreprindere,are experienţă în funcţii de conducere şi politice. Nulitatea numită Manea,este un profitor al tuturor vremurilor. S-a dat cu toate partidele,ca să capete şi el un os. Acum,când nimeni nu-l mai bagă în seamă,s-a vârât repede la PMP,partidul lui Băsescu şi Udrea.Ce a făcut Manea ăsta până acum ? A creat vreun loc de muncă,s-a evidenţiat prin ceva ? Nimic. Un pârlit care nici pe plan profesional nu stă bine,unul care nu ştie cum să-şi mai ascută coatele,să iasă şi el în faţă.Băi Turneanu Valeriu,trezeţte-te !Să nu mai visezi în viaţa ta că Manea va deveni primar,sau că directorul Bîciu ar putea fi sub el.Manea a fost totdeauna omul fără umbră,iar numărul 1,nu va fi niciodată.Să-ţi intre bine asta în cap !
profesoara pe 26 Aprilie 2016, 14:44
#19
pentru Turneanu Valeriu
Profesorii ăia,despre care zici că făceau parte din Consiliu,nu ţi-au spus şi cum bea Manea,prin spatele liceului,atunci când era director,pus pe criteriu politic ?
Claudiu Primarul pe 26 Aprilie 2016, 14:11
#18
Sunt bun
Dl Crăcea Claudiu dece MINTITI alegători din Turnu Măgurele ca faceți parc industrial la fostul UVCP ? Mai întîi interesativa cit costa ecologizarea zonei,cine este proprietarul terenului etc,dar dumneavoastră știți unde de află UVCPUL??? MINCINOSULE
Turneanu Valeriu. pe 26 Aprilie 2016, 12:01
#17
Stimate domnule Cracea.
Asa cum am promis, completez comentariul precedent cu argumente in favoarea dlui prof. Manea Tudor: desi nu-l cunosc personal, am auzit de la cadre didactice de la liceul Marin Preda, ca pe vremea cand era directorul scolii, ori de cate ori nu cunoastea problemele ridicate in Consiliu, adopta hotararile majoritatii( din Consiliu facand parte PROFESORI COMPETENTI). Cu alte cuvinte, STIE SA-SI ALEAGA CONSILIERI COMPETENTI, NU SIMPLI "RIDICATORI DE MAINI" SI APLAUDACI!Asta inseamna ca am avea o certitudine, ca fiind Primar, sefii de comparimente si de servicii subordonate Consiliului Local, vor fi oameni bine pregatiti profesional.Daca l-ar avea viceprimar pe dl ing.Biciu Constantin, cred ca s-ar depune eforturi si dragoste pentru renasterea urbei si "VOM FI IARASI CE- AM FOST SI MAI MULT DE-ATAT"( Petru Rares).
Flori pe 26 Aprilie 2016, 10:41
#16
domnului/doamnei tonti
manea,pentru că așa l-ai prezentat pe veșnicul candidat la primărie,va obține între 15 și 20 de voturi,multe de la familie și rude,puține de la prieteni și cunoștințe.Am avut deja experiența unui profesor de sport,acum vrei să urmeze o întreagă dinastie a gimnasticii în politică.Noi suntem chinuiți de prostie și incompetență,nu de lipsă de miscare fizică.
Turneanu. pe 26 Aprilie 2016, 07:04
#15
Stimate domnule Cracea.
Sunt unul dintre alegatorii CARE VOR PARTICIPA LA VOT, DAR CARE NU S-AU HOTARAT DACA ISI VOR ANULA BULETINUL PRIN STAMPILARE INCORECTA, SAU IL VOR VOTA PE PROF. MANEA TUDOR(voi argumenta a doua optiune alta data). Si eu am discutat ( ACUM CATIVA ANI CU DL ING BICIU!) POSIBILITATEA CA PE FOSTA PLATFORMA UVCP SA SE CONSTRUIASCA CEVA-ATUNCI INCA SE MAI PUTEA, NU ARATA CA DUPA HIROSIMA SI NAGASAKI! Iti spun eu doua solutii mult mai viabile: FOSTA INTREPRINDERE DE UTILAJ CHIMIC, IN CARE POT LUCRA 800-900 OAMENI SI FABRICA DE TOMATE(nu-i cunosc starea actuala, dar din constructii se mai pastreaza destule), PE LANGA CARE POT FI REINVIATE FERMELE DE LEGUME SI ZARZAVATURI SI SERELE, IN CARE POT LUCRA CHIAR SI 1000 DE SALARIATI PERMANENTI SI SEZONIERI.Singurele intrebari ar fi DE UNDE II IEI, pentru ca vagabonzii, bisnitarii si ti**nii de pe strada nu sunt amatori?! DESPRE CAUZELE FORFAIT-ului dlui Catalin Predoiu, NU TREBUIE SA MAI DAI EXPLICATII PUIERILE, LE STIM DIN MASSMEDIA!.
gimi pe 25 Aprilie 2016, 21:06
#14
Lapte si miere
din 4 in 4 ani veniti numai cu promisiuni care sunt niste miciuni rusine sa va fie

tonti pe 25 Aprilie 2016, 20:33
#13
aiurea
cine spune ceva impotriva voastra este neaparat bugetar sau psd,sinteti jalnici votam manea pentru viitor nu pentru lingai
Alegător pe 25 Aprilie 2016, 19:48
#12
De Turnu
cu cine vrea dumnealui sa facă treaba, cu cei care au pozat pe scările primăriei la depunerea candidaturii? Îmi pare rău dar cu oameni fără nici o pregătire cum sunt câțiva in acea poza si cu câțiva cocalari pe lângă nu prea cred!!!
GIGEL pe 25 Aprilie 2016, 19:08
#11
UN ALEGATOR
CARE VOTEAZA CU DVS. D-LE CRACEA.

IDEEA ESTE CA NU PREA V-AM VAZUT PRIN TURNU MAGURELE PANA ACUM VREO LUNA....

DE CE OARE?

E MAI FRUMOS LA BUCURESTI?

DAR ORICUM TOT PE DVS. VA VOTEZ..DAR STITI DE CE :

SANTETI CEL MAI FRUMOS, CEL MAI DESTEPT, CEL MAI CORECT, CEL MAI CINSTIT, CEL MAI...CEL MAI.....

BAFTA IN CONTINUARE ( CA PANA ACUM )

CANDIDATUL DE SERVICIU
Leonidas pe 25 Aprilie 2016, 18:58
#10
Parerea mea este..
Ca la locale se aleg oameni si mai putin partide,iar dnu.Cracea are un mare handicap cu partidul care il sustine-PDL-PNL actual.Acest PDL a avut niste masuri antipop**are extreme!.Taieri de salarii -25% real-40%,inchideri de scoli,spitale,desfiintarea politiei rurale,imprumutul a 100 miliarde de $-unde sint banii??,unde s-au dus? catre privat,iar datoria a fost transferata catre datoria publica-adica privatii strani au primit banii astia cadou,iar noi poporul roman trebuie sa-i returnam..!.Ca sa rezum-E ca si cum si-ar lega o piatra la gat-pe care sa scrie PDL-PNL si sa incerce sa treaca inot Oltul sau Dunarea,daca reuseste va castiga alegerile la primarie..Cred ca mai mari sanse ar fi avut ca independent..
cucu pe 25 Aprilie 2016, 16:50
#9
Visuri taica, visuri...
Aberatii si elucubratii, pe terenul fostei platforme U.V.C.P. nu se va putea construi nimic, este teren contaminat chimic si radioactiv.Conducta de alimetare cu apa a fost taiata si dusa la fier vechi(nu-i asa d-le ing. Nastasescu?), reteaua de canalizare este colmatata, statia de alimentare cu energie electrica nu mai exista, ca si multe altele, asa ca nu mai vindeti gogosi marca psd!
Costica,dormi?! pe 25 Aprilie 2016, 16:31
#8
VAI DE VOI!
Cat de prost sa fii, sa pui "botu'" la asemenea tampenii??? Stati linistiti ca astea sunt doar promisiuni, asa cum fac toti candidatii. De cand face si Cuclea treaba, m-am plictisit eu, voi credeti ca vine Cracea si gata, avem bani, oras dezvoltat, fabrici, pe dracu?! Visati in continuare ca visati frumos, dar sa nu va treziti prea tarziu. Personal, o sa plec la Buc*resti, vreau sa fac carieria...nu sa mor aici!
un magurean pe 25 Aprilie 2016, 16:00
#7
pt alegător
d-le alegator omul crăcea spune care în intenție să facă în cazul în care este ales,ce produce sau cu cine lurcrează este o altă problema,pu i niste întrebari stupide,să se construiască si pe urmă se vede eficiența parcului,mai rău că actuala adimistrație nu a facilitat nici un loc de creere de loc*ri de muncă deaceea suntem fruntasi la somaj si tu faci parte din psd,de băut sa dat si la întrunirile psd si în ziua alegerilor se alerga cu saci cu pui la ti**ni pe lînga bîlci

// excaim
Alegatorul. pe 25 Aprilie 2016, 13:33
#6
Stimate domnule Cracea.
As fi unul dintre cei care ar pune umarul la realizarea celor propuse de dvs, neconditionat( adica fara sa cer functii!), dar:- problema parcului industrial pe amplasamentul UVCP este discutata de mult si ideea ii apartine dlui ing BICIU CTIN:- CAND VORBESTI DE O ASEMENEA INVESTITIE, IN AFARA DE COSTURI, TREBUIE SA SPUI CE VREI SA PRODUCI SI DACA AI PERSONALUL NECESAR ASIGURAT( pe langa multe alte probleme pe care nu are rost sa le prezint aici, deoarece putini ar pricepe). [ mai deschid o paranteza: cand iti pui propagandistII sa te laude, da-le date concrete despre realizarile dtale, de care 99% dintre turneni n-au auzit inca. Daca este vorba de un parc in care sa se cace ciorile, mai avem!. Povestea cu dl Catalin PREDOIU este rasuflata: NICI NU A FOST VORBA SA VIE!] In incheiere, te rog spune-ne si noua, CINE AU FOST MARII OAMENI DE AFACERI CARE AU PARTICIPAT LA BAUTURA?(ilie de la scularie a fost?- avea o multime de proiecte viabile)
un magurean pe 25 Aprilie 2016, 12:37
#5
pt velica
dacă tu d-le velica daniel ai un loc de muncă călduț si bine plătit la primarie ce te interesează de alți care au copii si rate la bănci,pe semne ti este frică dacă actuala adimistrție care nu este intresată de oras si prosperitatea lui ci numai de bunăstarea lor si a celor din jur va fi schimbată de vitorl primar care va cîstiga alegerile si voi ce tăiați frunze la cîini plecati acasă, psd în turnu mag va pierde alegerile în 5 iunie ne-am săturat de voi si de incapablitatea voastră în frunte cu cuclea si cristescu care nu fac nimic cool grin
Manuela pe 25 Aprilie 2016, 12:24
#4
CE MĂ,NU VREȚI SCHIMBARE?
Atunci stați așa,săraci și proști,că o să vă angajeze Dragnea la grajduri la DONA,la muls vaci si cărat de bălegar.Că doar atat vă duce mintea.
Adrian pe 25 Aprilie 2016, 11:46
#3
Pentru velica daniela
Eu cred ca nu aveti dumneavoastra ce cauta in Turnu Magurele daca ii sustineti pe coruptii de la PSD cu Dragnea in frunte.cum sa fii liderul unui partid daca acesta are condamnare definitiva si irevocabila

RUSINE !!!!
GOGU pe 25 Aprilie 2016, 10:48
#2
PT VELICA
BA ESTI PROST NU AI CITIT PRETUL ACOLO
Velica Daniel pe 25 Aprilie 2016, 10:34
#1
parcul industrial
Cum o sa faceti parc industrial pe o platforma privata care una peste alta face si obiectul unui secgestru asigurator si nu mai vorbim de costurile imense de descongestionare si c*ratare a ruinelor cu sumele acestea de bani faceti in alta locatie doua asemenea parc*ri industriale ! Aveti probleme grave de inspiratie Domnule Cracea ! Din punctul meu de vedere nu aveti ce cauta la Primaria Turnu Magurele
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.