Liviu Dragnea vorbeste despre divortul de Bombonica: ”Ea nu a mai suportat toate aceste atacuri și am înțeles”.

25 Aprilie 2016, 09:24 | 2847 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Bombonica si Liviu.

Invitat la o emisiune a postului de televiziune Antena 3, Liviu Dragnea a vorbit în premieră despre divorțul de fosta sa soție, Bombonia Dragnea. Potrivit celor spus de liderul PSD, Bombonica ar fi fost cea care a luat decizia separării după prima condamnare în dosarul ”Fraudă la referendum”.

”Despărțirea a venit după decizia în primă instanță (...) Ea nu a mai suportat toate aceste atacuri și am înțeles”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3. Dragnea a mai afirmat că menține comunicarea cu soția ”mai ales când este vorba despre copii”.

Divorțul lui Dragnea a fost făcut public de DNA, când Bombonica Prodana, fostă Dragnea, a fost trimisă în judecată sub acuzația de abuz în serviciu.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
franchestain pe 25 Aprilie 2016, 23:40
#3
vam tot auzit frate ca socru la penal lea dat o caciula de bani
mereu ca sa traiasca ca oameni de vaza ces,da socru cu gradina si solaru a declarat toti bani aia ca sa poa sa se scoata penalu la DNA or DICOT? daca cumva nu ia declarat atuncea tata socrui si el penal frate si ce face autoritatile de stat? face pe prosti frate si penali sen bogateste si fraerimea sufera ca fraeri.Îi bine asa,nu frate?Amin!
Nicu Bălan pe 25 Aprilie 2016, 10:00
#2
Tupeul lui Dragnea a depășit orice măsură
Domnule Liviu,așa cum îți spuneau ție ospătărițele de la MODERN,ne crezi proști și spălați pe creieri chiar pe toți cetățenii acestor loc*ri?Spune-ne și nouă cum a suportat Bombonica atunci s-a construit palatul din Alexandria?Întins pe două străzi,în buricul orașului,și plin cu mașini de sute de mii de euro.Să nu ne puneți,iar,placa cu banii sunt de la socru grădinar,Petrache.Pentru că dacă veți continua în acest fel,va trebui să ieșin cu batele și topoarele ca să aflăm adevărul.Doamne,în ce țară trăim,mai suntem în UE sau am trecut de Africa?
foxy pe 25 Aprilie 2016, 09:31
#1
Nesimtire
Un proverb romanesc spune ca,,frica pazeste via". Nu au facut altceva decat sa-si conserve averea. Nesimtirea nu are limite la un asa specimen de om!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.