Pesedisti cu probleme penale l-au inconjurat pe Dragnea.

23 Aprilie 2016, 08:09 | 2567 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Pesedisti cu probleme penale l-au inconjurat pe Dragnea.

Trei dintre liderii PSD care l-au inconjurat pe Liviu Dragnea la conferinta de presa organizata dupa pronuntarea hotararii ICCJ in dosarul "Referendumul" au la randul lor problemele penale.

In urma cu doua luni, deputatul PSD Marian Neacsu (vezi foto 1, stanga), asemenea presedintelui Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare judecatorii ICCJ. Lia Olguta Vasilescu, edilul Craiovei, (vezi foto 1, stanga) a aflat si ea in urma cu doua saptamani ca este urmarita penal de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. In stanga liderului PSD se afla candidatul social-democrat la primaria sectorul 6, Gabriel Mutu, (vezi foto 2) urmarit penal de DIICOT, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si folosirea cu rea credinta a bunurilor societatii.

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
ILIE DE LA SCULARIE. pe 25 Aprilie 2016, 06:26
#9
#5-turneanului suparat.
Ai dreptate, fratioare, si degetul cu care bati pe taste, de la mana cu care te stergi la c*r si la gura, adevar scrie! Sa ne uitam la P.N.L.-ai carui membri si simpatizanti sunt niste ingerasi c*rati ca lacrima!(?) Se zice ca don' prezident va propune Parlamentului sa voteze o lege pentru infiintarea unor puscarii partinice, cum ar fi "penitenciarul P.S.D.", "penitenciarul P.N.L.", "penitenciarul P.C.", " penitenciarul independentilor","penitenciarul fotbalului" etc
ix pe 24 Aprilie 2016, 20:17
#8
smecherie
cine este dragnea să le ceară oamenilor să vină la vot?fiecare face după cum îl duce capul său constiinta,iar votul nu este obligatoriu prin constituție

Justitiarul' pe 24 Aprilie 2016, 17:20
#7
Daca.....
.....as fi scris acum 11 luni ca STIAM CARE VA FI SENTINTA( CARE, DE FAPT, NU ESTE NIMIC!) M-ATI FI INJURAT CA LA USA CORTULUI. ALTE PREVIZIUNI NU FAC, DE TEAMA CA O SA VA CACATI PE VOI DE FRICA.> raspberry tongue laugh tongue rolleye tongue wink
Trica pe 24 Aprilie 2016, 17:01
#6
Dragnea trebuia achitat!
Ce a facut Dragnea? Sa adresat electoratului solicitand sa iasa la vot si sa-si exprime vointa de al mentine sau al demite pe Basescu! A luptat pentru un drept al cetatenilor cosfintit de constitutie.

Pedeapasa primita este nedreapta. Rebuia achitat!
turnean supărat pe 23 Aprilie 2016, 23:51
#5
sper ca e clar tuturor
PSD este partidul infractorilor, dacă un condamnat e președinte... sper ca e clar tuturor
un maguran pe 23 Aprilie 2016, 20:17
#4
să votăm cu cap
votați oameni buni cu răspundere, votați schimbarea să ne fie bine nu cum vor cei din adimistrația actuală îsi aduc aminte la 4ani de noi, restul este o gluma proastă a actualei adimistratie care rîde de noi pop**ația orasului cool cheese
BURETE pe 23 Aprilie 2016, 14:06
#3
SA VOTAM SCHIMBAREA PSD-ISTILOR
SI DACA NU VOM PUTEA NOI CU VOTUL,O SA-I MAI RAREASCA DNA-UL.
vot pe 23 Aprilie 2016, 12:56
#2
peste botul PSD-iştilor
Măi fraţilor,aţi văzut poza de grup a PENALILOR SOCIAL DEMOCRAŢI,care erau ieri în spatele lui Dragnea ? Marian Neacşu, Olguţa Vasilescu,toţi condamnaţii de la PSD,veniseră să-l înc*rajeze pe PRIMUL PUŞCĂRIAŞ AL ŢĂRII. Cine a insistat cel mai mult,pentru introducerea criteriilor de integritate în PSD,nu cumva tocmai Dragnea? Iată cum Livică penalul,se face că nu-şi mai aminteşte despre aşa ceva.....După sentinţa de ieri,P.S.D.-ul trebuia să-l demită in secunda doi pe condamnatul Dragnea. Dar cum să facă ei asta,când sunt cu toţii penali ? Se apără de cătuşe unii pe alţii,hoţii P.S.D.-işti.
Dănuţ cuclea pe 23 Aprilie 2016, 09:15
#1
Brutarie
Ce tara de brutari avem ! Pesedistii ăștia sunt în stare să se ducă toți la pușcă rie și să ne spună că sunt cei mai cinstiți. Cum pana mea să-i votezi pe ăștia?

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.