"Turnu Magurele - prezent si viitor". Claudiu Cracea, Catalin Predoiu si oameni de afaceri, dezbatere cu cetatenii interesati de crearea de locuri de munca.

20 Aprilie 2016, 13:41 | 3703 vizualizări | 31 comentarii
Car Universal
"Turnu Magurele - prezent si viitor"

În Turnu Măgurele, nivelul de colaborare dintre factorii decizionali și mediul privat este relativ scăzut. În acest context, Organizația PNL Turnu Măgurele organizează dezbaterea pe teme economice ”Turnu Măgurele - prezent și viitor”, în care îl vom avea ca invitat special pe ministrul Cătălin Predoiu.

Ca atare, invităm reprezentanții mass-media să ni se alăture vineri, 22.04.2016, începând cu ora 18.00, la Restaurantul Unicom (la Nenea Iancu) din Turnu Măgurele, pentru a desluși împreună dilemele economice ale zonei. La întâlnire vor participa principalii investitori ai locului, alte personalități care au legături cu acest mediu si cetateni interesati de crearea de locuri de munca.

În cadrul întâlnirii, vor lua cuvântul vicepreședintele Cătălin Predoiu, președintele PNL Turnu Măgurele Claudiu - Daniel Crăcea, dar și oameni de afaceri cunoscuți.
Dezbaterile se vor axa, în principal, pe problemele întâmpinate de toți aceia care au investit în mediul privat, dar și pe proiecte de viitor, în care sunt incluse discuții referitoare la parteneriatele publice-private, accesarea de fonduri europene, necesitatea unui parc industrial. 

 

Ing. Claudiu - Daniel Crăcea
Președinte PNL Turnu Măgurele

Citeşte şi
Comentarii (31) Adaugă comentariu
franchestain pe 24 Aprilie 2016, 20:32
#31
în seamna ca chiar am ajuns hîndel în gura lumi frate
daca Cojan rîsu rîsilor dupa saitu asta bestial ma conpara cu Ilie dela scalurie.Cîta prostie ai lasat Doamne pe pamîntu asta.Multumesc.Amin!
cetatean pe 24 Aprilie 2016, 18:19
#30
lui Ion Cojan
Care sunt,mai Cojane cetatenii aia,care intreaba ? Da-le numele ! Nu cumva,te-ai transformat tu,peste noapte intr-un grup ? Daca asa sta treaba,atunci,esti un grup de........prosti.
unul pe 24 Aprilie 2016, 15:02
#29
tot pentru Cojan
Cred că ai aşa........ o nebunie în sânge. Îţi place să te cerţi mereu cu cineva. Şi mai cred că,mă confunzi cu vreuna dintre persoanele cărora le tot dai replici pe acest site. Ideea este următoarea : te înşeli amarnic asupra "andrisantului". Eu nu doresc să duc niciun fel de război cu tine,însă înainte de a te apuca să-ţi verşi veninul pe aici,învaţă să scrii corect. Sunt convins că nu ai scris "BLIND" din greşeală,ci din prostie. Cât priveşte rahatul (din toaletă)despre care spuneai că-l vei pune în blid,îţi urez : poftă bună !
Ion Cojan. pe 24 Aprilie 2016, 06:49
#28
lui ilie franchestain=unul.
Un prost veritabil-ca tine- nu are niciodata c*rajul, bunul simt si demnitatea sa-si recunoasca greselie( de ex. 11000 salariati la Combinat!!!). Eu, uite ca nu-mi cade nasul, recunosc ca am gresit cand am scris "blind" in loc de "blid"(si, pentru aceasta, nu am fost nevoit sa ma uit in DEX). Explicatia este ca ori de cate ori vad comentarii semnate cu "brandul" idiot ilie de la scularie, nu ma mai controlez, vad in fata ochilor rosul marxist-leninist al unor vremi de trista amintire, dar care reinvie prin limbajul tau de papagal comunist si scriu multe prostii. Mi-e foarte greu sa admit cum a fost posibil ca mama Natura sa nasca un asemenea cretin ca tine!.[ fac o paranteza mai mare: poate era mai nimerit sa scriu "blid cu cacat"- lintea, oricum, este destul de pretioasa!] SI-ACUM O INTREBARE SERIOASA PENTRU REDACIE: A FOST SAU NU A FOST DL CATALIN PREDOIU? DACA A FOST, MAI MULTI CETATENI VA ROAGA SA PREZENTATI O SINTEZA A DISCUTIILOR PURTATE. DACA NU A FOST- DE CE NU A FOST?
unul pe 23 Aprilie 2016, 13:50
#27
intrebare pentru Ion Cojan
Ce e ăla "BLIND ",Cojane ? Mai pune mâna pe carte şi vezi că este corect "BLID", prostovane ! Te-ai supărat că l-a jignit cineva pe Filip ? Cine este Filip ? Un frustrat care-şi tot caută vocaţia politică alături de un neica nimeni,numit Manea şi alte nulităţi care nici măcar umbră pământului nu au putut face.
Ion Cojan. pe 22 Aprilie 2016, 17:32
#26
Lui ilie franchestain
-Esti atat de prost incat nu pricepi ca nu-ti doresc moartea, din cel putin doua motive: - Sunt crestin ortodox si nu doresc moartea nimanui.Daca ai avea ceva-n cap si-ai intelege limba romana ai vedea ca eu am zis ca astept ca sa mori tu intai, ori cine are cateva grame de creier in dovleac trage concluzia normala ca interesul meu este ca TU SA TRAIESTI CAT MAI MULT!;- De ce sa mori tu= PROSTUL SATULUI, de cine sa mai rada amaratii de turneni? ESTI TU PROST, DAR ESTI PROSTUL NOSTRU SI NU TE-AM DA NICI PE-UN BLIND CU LINTE. Despre Combinat si alte probleme, ti-au raspuns altii. Vad ca te legi de Mircea Filip: bai,pulica, tu nu valorezi nici cat o basina de-a lui!
franchestain pe 22 Aprilie 2016, 10:39
#25
cacus îi clara ca Cojan îi comunist dala greu frate
Comunniste Cojan,afar de dusmanie,ura si crima nai auzit de adversar si respet anteule care tia bagat comunistin sfecla aia seaca ca *Cine sapa groapa altuia departe ajunge* în loc de ca *cade singur în ea*?

Chiar esti asa de tolomac de nu bagi cu sama ca fratele Ilie are placere sa comenteze cu tine ca esti destul de prost ca sa te ian balon original si pui botu la vrajala?Doar petru atîta vrei sa moara un om care se plictiseste fara un fraer pe care sal faca ca pe nimic din buric cum te face pe tine sin trezire sin sculare?Înca crezi bre ca comunistis Dumnezei si poa sa ia vietile la tuturor cînd vrea muschi lor?

Sacus unde vrei sa sen tîlneasca Catalin Predoiu cu liberali lui,la sediu PSD cumva or la hotelu lu Bonbonica ca sai scoata vorbe jupinu ca traeste cu ea? Nu tiar strica comuniste sa treci putin pe la biserica cai pacate destule sor sa se distreze aian iad cu tine mai ceva ca fratele Ilie pe saitu asta bestial.

Salutarile mele la redactia asta bestiala frate.Amin!
Ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2016, 07:19
#24
@Ion Cojan
Cojane, Cojane ce ți-am făcut bre de-mi vrei moartea? Că te iau la mișto? Păi ce vrei fratele meu alb, dacă modul tău de gândire este puțin peste nivelul unei maimuțe mai destupate la cap? Proiecte sunt, capete luminate sunt, investitori ar fi, dar cine nu vrea? Nu cumva ayatollahul vostru? Apropo, vezi ca azi are sentința. Cine a gonit toți investitorii serioși în frunte cu Pirelli? Și de ce Predoiu ar trebui să se întâlnească cu liberalii în Primărie? Faci tu cumva agenda lui Predoiu? Or poate să-l invite și pe Cuclea și Dragnea acolo? Și eventual să le pupe și papucul, cum făceau domnitorii noștri când veneau la sultan? Nu mai bine-l invită Dragnea la hotel la una mică? Acum pe bune gibonule, am impresia că tu chiar ai început să-ți crezi inepțiile debitate aici cu titlu de dogmă. Degeaba băi kur pictat, de data asta pierdeți. Probabil și de asta se sesizează stridența cu care vă manifestați aici. Degeaba. Kanieț filma.
Ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2016, 06:53
#23
@Măgureanului
Diferența între combinatele în cauză este că acolo s-a investit serios pentru că acolo se vrea treabă serioasă, pe când aici s-a cam furat la greu. Nici o investiție serioasă nu s-a făcut.
Ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2016, 06:46
#22
@Mircea Filip
Bă puță, sigur prostul ăla la care te referi nu l-ai văzut în oglindă?
franchestain pe 21 Aprilie 2016, 20:35
#21
duneavoastra vati plinbat prin tara mea frate?
ca vaz ca vorbiti de industria veche care trebe spriginita cu parai multi si nu produce neam cascaval la buget.Industria asta bosoroaga trebe darmata frate nu bagat bani în ea cai putrezita ca comunismu si trebe ngropata ca comunismu carea distrus tara mea si mintile la taranu meu carei voteazan truna a disperare si duneavoastra ca copii ai lor nati fost în stare sa le explicati ca va distruge ei ca parinti vitoru frate prin trun vot dat la comunisti PESEDISTI,nati fost în stare sa judecati cu propile minti ci cu colonu sacus nu numa ca va ajuns cutitu la os,da nu vedeti nicio luminita prin fata ochilor frate si multi dintre duneavoastra nati suferit doar de foame dupa urma la iliesco comunisti ci vati despartit si de famili multi si alti a murit de inima rea,ca sa nu mai zic caproape toti tineri a plecat prin tari streine frate si asta doar din cauza duneavoastra.Îs c*rios sa vaz anu asta dacati înteles ceva din toata prostia de pinacus care va ros creeri.Dumnezeu cu mila frate.Amin!
EU pe 21 Aprilie 2016, 19:30
#20
Asteptam sa ii zburati pe Dragnea si Cuclea din scaunele lor !
Suntem satui de minciuni si saracie!

Vrem oameni competenti care sa faca ceva constructiv ptr oras si judet! Destul de mult a fost distrus ! Punct si de la capat cu PNL - ul !
Gogu milogu pe 21 Aprilie 2016, 17:57
#19
Dolarului
Lasa Dolare, ca vine Cuclea si Dragnea si ne dau pielea inapoi.
Mircea Filip. pe 21 Aprilie 2016, 16:54
#18
Pentru Ion Cojan.
Bre, nea Nelule, te cobori la mintea unui dement ca ilie de la scularie?!. Te stiu de om serios, si mai stiu ca esti si mare mistocar si-ti place sa-ti bati joc de prosti, dar cu acest cretin degeaba-ti pierzi timpul, el tot nu pricepe!.
un magurean pe 21 Aprilie 2016, 13:41
#17
pt ilie
vorbesti în necunostință de cauză,combinatul este profitabil din punct de vedere economic dar faptul că sa investit putin de către patronul nicolaie,nu este problema muncitorilor, normal ca si omul combinatul mai trebuie investit,de omul la20ani face ceva la 40 este alceva asa si combinatul,sa investit la klogg uree2 si statiapentru ape uzate si cogenerare dar trebuiesc bani multi investiti diferenta dintre ins ureede la noi produce 900 tone iar la azo mures 1200 tone după investiti combinatul nu este un morman de fiare vechi cum spui tu prin neconostinta de cauză question
Ion Cojan pe 21 Aprilie 2016, 12:22
#16
Pentru Ilie Scula
Dar Azomures cum merge ? Aceleasi fabrici si aceleasi tehnologii.Habar nu ai.
Ion Cojan. pe 21 Aprilie 2016, 12:01
#15
Continuare...
Sigur ca mai traiesc, dupa ce decedeaza avortonul de ilie de la scularie mai vad eu ce fac. Acum, in mod serios, intreb:- cine-l opreste pe telectualul nostru multilateral dezvoltat( cu exceptia cerebelului) sa intocmeasca si sa depuna proiecte viabile?- de ce intalnirea cu dl Catalin Predoiu trebuie musai sa aiba loc la carciuma lui Codrea si nu in sala Consiliului local, care este al TUTUROR CETATENILOR?- de ce dl Catalin Predoiu nu citeste comentariile de pe acest site ca sa vada cu ce simpatizanti are de a face?- de ce nu-l pun candidat la Primarie pe ilie de la scularie, pentru care sa se construiasca un spital de nebuni-puscari?Precizare: in comentariul precedent AM ZIS SI PROFESORI SI DOCTORI SI JURISTI-nu stiu de ce nu s-a inregistrat?!
ilie de la scularie pe 21 Aprilie 2016, 09:25
#14
@Ion Cojan
Cojane, mai traiesti mai? Chiar ti-am dus lipsa. Si zi asa moncher, numai economisti si ingineri. Nu doctori, nu profesori, nu investitori, nimic. Ingineru' e ca fieru' el tine tot santieru'. Cunosc lozinca. Multi mancatori de rahat dar cu functie la partid o latrau zilnic. Probabil e o sechela de la lectiile de marxism si educatie politica din facultate. In schimb ai tu ce ai cu combinatul. Acest combinat este uzat atat fizic cat si moral, este energofag, si astfel devine o gaura neagra daca nu este ajutat de stat prin diferite manarii. Si-a depasit cu mult limita de rentabilitate a procesului tehnologic. Peste aceasta limita produsul devine prea scump datorita costului mare de productie. E un morman de fiare vechi. Ca sa dezvolti un oras in faliment trebuie exact invers de ceea ce debitezi tu. Proiecte viabile, gandite pe termen lung de capete competente, care stiu sa dezvolte afaceri. E nevoie si de ingineri, dar ingineri buni nu fosilele care dau sfaturi pe aici.
Dolaru pe 21 Aprilie 2016, 07:54
#13
Creste valuta
Probabil ca Predoiu nu va mai veni la Turnu datorita candidaturii sale la Primaria Buc*resti.

Sa vina Titirisca ca tot deschide un birou de schimb valutar in Turnu Magurele!
Ion Cojan. pe 21 Aprilie 2016, 06:03
#12
Care oameni de afaceri si investitori?
Singurii oameni de afaceri si investitori sunt carciumarii!. In ceea ce priveste locatia consfatuirii, de ce la carciuma si nu LA COMBINAT( vin si manelisti?)?De ce nu sunt admisi si cetateni cu pregatire profesionala superioara?( ingineri, economisti).CINE PLATESTE CONSUMATIA?( ca doar nu se va discuta cu gura uscata si cu burta goala!?)
Ghebaura Alin pe 20 Aprilie 2016, 21:33
#11
Degeaba
Degeaba ne chinuim sa scapam de aceste capuse Dragnea etc nu cred ca osa reusim. La tara se manipuleaza masele acolo pt o galeata dau votul
costi pe 20 Aprilie 2016, 21:02
#10
nema
Cracea nema Predoiu - adsica nu mai vine iar te faci de ras ! snake
Sergiu pe 20 Aprilie 2016, 20:53
#9
inițiativă
Este o inițiativă lăudabilă, sperăm să fie și materializată. De la PSD am înțeles ce sa așteptăm, doar sărăcie și minciuni.
marinel pe 20 Aprilie 2016, 20:00
#8
crăcea claudiu
avem speranța în domnul crăcea ca viitor primar în încercarea de-a scoate acest oras din marasmul în care se află de făurire de loc*ri de muncă prin invitarea investitorilor ăn turnu maguele si refacerea cartierlor magurele si odaia care sunt lasate de actuala adimistrație pe locul 2 si atragem atenția actualului edil că si noi plătim taxe si impozite salariul si -l cîstigă din bani nostri,nu numai centrul si taberiei trebuie să arate lună si noi periferia merităm acel tratament că o să vrei voturi de la noi si noi nu o să ți le dam excaim
icsulescu pe 20 Aprilie 2016, 19:52
#7
pentru proco
doua ore de la pârnaie de la Găești si doua întors nici nu coboară din duba.iar ce spui dumneata nu este ca învoirea de la scoala

UNUL CARE ŞTIE pe 20 Aprilie 2016, 19:36
#6
LUI PROCO
AUZI BĂI, PROCO, MAI TACI D R A C U L U I DIN GURĂ ! UITAŞI CUM TE FĂCUŞI INGINER LA BĂTRÂNEŢE, LA FĂRĂ FRECVENTĂ, ALERGÂND PE LA TÂRGOVIŞTE ? ÎŢI SPUN ŞI CE COLEGI DE CHIULANGEALĂ AI AVUT : CORNEL CONE, PETCULESCU ŞI NEVASTĂ-SA, URSU, MADAM GHEORGHE DE LA PRIMĂRIE ŞI ALŢII,DAR NU MAI AM CHEF SĂ-I INŞIRUI AICI. ÎN AFARĂ DE FAPTUL CĂ AI CÂŞTIGAT CONTRACTE DE LA FINUL CUCLEA,DIN BANI PUBLICI,CE AI MAI FĂCUT TU,PROCO ? EŞTI UN NIMENI ÎN COMPARAŢIE CU CRĂCEA,CARE ŞI-A FĂCUT O AFACERE SUPERRENTABILĂ. DACĂ FINUL TĂU CUCLEA,PICĂ,TE MAI BAGĂ D R A C U L ÎN SEAMĂ, PORCO..... PARDON, PROCO.
Proco pe 20 Aprilie 2016, 18:20
#5
Cracea,,intelectualul"
Domnul Claudiu Cracea semneaza ing. Claudiu Daniel Cracea!

Intrbare: Cand a lucrat domnul Cracea ca inginer si unde?

Am inteles ca domnul Cracea Claudiu a facut o adresa la Directia Penitenciarelor ca domnul Ioan Nicole sa i se acorde o permisie pentru 4 ore pentru a fi prezent la intalnirea cu dintre cetatenii orasului Turnu Magurele si oamenii de afaceri!!!
Praetor pe 20 Aprilie 2016, 15:58
#4
Haha
Pai normal, ca acum se apropie alegerile, hai sa-i imbatam cu apa rece pe prosti. Oare "ailalti" cu ce gogonate ne mai intampina ? Mor de c*riozitate.
Ionuț Flocea pe 20 Aprilie 2016, 14:46
#3
Am fost sigur de asta
Nici nu mă așteptam la ceva bun din partea PSD.Asta e în firea lucrurilor promise de acești mincinoși și hoți.Ar fi bine să stim și care e cauza acestor eșec*ri și cine răspunde pentru asta.E mai simplu să pui panseluțe și să văruești borduri decat să faci ceva serios și de unde să nu se mai poate fura din astfel de lucrări.
Danut Mucea pe 20 Aprilie 2016, 14:09
#2
stiri adevarate
Informez ca nu se va mai construi stadionul municipal si nici nu se va mai asfalta strada Mihai Viteazul.
Raducanu pe 20 Aprilie 2016, 13:54
#1
BUNA ALEGERE
Asta se va întîmpla chiar în ziua în care justitia îi va da temelie jupînului hot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.