CEZ Distributie - Intreruperi programate - Judetul Teleorman.

18 Aprilie 2016, 09:55 | 3533 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
CEZ Distributie - Intreruperi programate - Judetul Teleorman.

CEZ Distribuţie execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.
CEZ Distribuţie anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici.

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Intrati aici pentru graficul lucrarilor din Teleorman. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Pt 9 pe 21 Aprilie 2016, 08:41
#15
AGRINVEST
Daca s a semanat lucerna pe vale,desteapto,am avut aprobare de la Zimnicea,dar la cat esti tu de proasta,Irino,de unde sa stii tu.Gandul tau este cum sa sustragi iebicidele direct din magazii.Dna Jeni mai gaseste de lucru ca are studii,dar sa vedem cine te mai angajeaza pe tine,analfabeto!
Pt 6 pe 21 Aprilie 2016, 08:36
#14
AGRINVEST
Ca sa le puna otrava in cafea ar trebui sa stea cu ei la cafea dar nu se preteaza dna Jeni sa stea cu ei la cafea,cred ca ati inc*rcat o cu inginera Irina.si aveti grija sa nu va otraviti singuri cu ierbicidele alea care le ati furat
Gigi pe 19 Aprilie 2016, 17:18
#13
19aprilie
Si astazi a fost programata intreruperea c*rentului de 30secunde?Vai de noi!Mai rau decat pe vremea lui Ceausescu!
Ion Cojan. pe 19 Aprilie 2016, 17:00
#12
Dle administrator al site-ului.
Ce are arenda cu intreruperile in furnizarea energiei electrice?????!!!!In popor este o vorba pentru legaturi absurde intre probleme total diferite: ce-are vaca cu primarul, sau ce-are sula cu subprefectura??!!? Acele comentarii merg la rubricile "turnati aici" sau "nemultumirile localnicilor"
cetatean pe 19 Aprilie 2016, 10:03
#11
Mameluci
Bine mai desteptilor ca ati publicat si voi programul de intreruperi dupa ce s-a terminat. Bunilor ce sunteti! Stergeti dracu' postarea!
ARENDATOR pe 19 Aprilie 2016, 10:01
#10
BATAIE DE JOC
O ASOCIATIE DE TOT RAHATUL,BANIIPENTRU ARENDA DIN 2015 I-AM LUAT TOCMAI IN FEBRUARIE 2016
ANONIM pe 19 Aprilie 2016, 09:55
#9
PENTRU JENI CONTABILA
AM SEMANAT 2,5 HA DE LUCERNA PE VALE GRATIS DACA NU-MI SEMANA I-MI RETRAGEAM PAMANTUL DIN ASOCIATIA AGROINVEST TURNU MAGURELE .
ION pe 19 Aprilie 2016, 09:49
#8
NU DA ARENDA LA TIMP
PENTRU CA NU DA ARENDA LA TIMP M-AM DUS LA BIROU LA CONTABILA LUPU IOANA (JENI)SA-MI RETRAG PAMANTUL .CONTABILA M-A INTREBAT DACA PUTEM SA NE INTELEGEM .IAM SPUS CA DACA NU I-MI ARA SI SEAMANA PE VALE GRATIS SA PUN LUCERNA(2,5 HA\nEU MI-AM RETRAS PAMANTUL DE LA AGROINVEST 11 HA\n
AM TEREN IN ARENDA pe 19 Aprilie 2016, 09:34
#7
ESTE O NEBUNA
AM FOST ANUL TRECUT LA BIROU LA AGROINVEST TR.MAGURELE IN CATANGA SA INTREB CAND POT SA IAU ARENDA .AM INTRAT IN BIROU SI CONTABILA JENI VORBEA LA TELEFON,NICI NU AM APUCAT SA SPUN DE CE AM VENIT SI EA M-A LUAT LA TURE CA O DERANJEZ,SA VIN ALTA DATA PE UN TON,A INCEPUT SA ZBIERE SI AM PLECAT .
EUGEN pe 19 Aprilie 2016, 08:55
#6
BATAE DE JOC
PE CONTABILA LUPU IOANA (JENI)

DE LA AGROINVEST TURNU MAGURELE O CUNOASTETI ? ZBIRA SI AMENINTA CU MOARTEA (A SPUS CA LE PUNE OTRAVA IN CAFEA )I-I JIGNESTE PE ANGAJATI SE CREDE PATROANA ESTE OMUL DE INCREDERE AL D-nei TONCEA NICOLETA AMANTA LUI NICOLAE I-I TINE PESTE PROGRAM DACA NU STAU I-I AMENINTA CA-I DA AFARA,O NENOROCITA DE FEMEIE .
Ion Cojan. pe 19 Aprilie 2016, 06:02
#5
O remarca.
#1 are perfecta dreptate, o intrerupere programata, pe langa cele spuse de el, ESTE ANUNTATA DIN TIMP, CEL PUTIN PE ACEST SITE. Toti ne suparam cand APA-SERV face opriri programate in plina vara, dar macar FACEM O REZERVA DE APA, pe cand la CEZ, cel putin, scoatem stecherele din priza pe perioada opririi. Interesant mod de a trata in mod diferit probleme de acelasi fel!
eu pe 18 Aprilie 2016, 21:55
#4
Gaozari
S-a dus draq clocitoarea...
Gigi pe 18 Aprilie 2016, 17:17
#3
Curent electric
Pana nu ard toate electrocasnicele nu se lasa.Ce intreruperi sunt astea?In mod repetat opresc c*rentul(de 5-6 ori),ii da drumul o secunda doua si iar il opreste.Nu este normal asa ceva.Inteleg,se opreste c*rentul,se schimba sau se repara iar apoi ii da drumul.Dar aici cred ca este vorba si de incompetenta!
Ionica pe 18 Aprilie 2016, 13:21
#2
Suntem tratați ca niște animale
Nicăieri în lumea civilizată nu se întîmpla așa ceva.Toți prestatorii de servicii ne privesc ca pe niște slugi,uitind ca după urma noastră trăiesc,și trăiesc mult mai bine decit noi.
Cracea Daniel. pe 18 Aprilie 2016, 12:05
#1
Batae de joc.
O intrerupere programa inseamna ceva precis: pe data de....intre orele X si Y.Dupa "graficul" lor, inseamna ca pot intrerupe oricand "vrea muschii lor".
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.