Plangerea lui Cracea a dat roade: Cuclea respecta legea.

11 Aprilie 2016, 11:44 | 2942 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Plangerea lui Cracea a dat roade: Cuclea respecta legea.

In urma plangerii penale facute de Claudiu Cracea, Danut Cuclea s-a miscat foarte repede si a dat banii  asistentilor personali ai persoanelor cu handicap si persoanelor cu handicap.

Daca Liviu Dragnea este urmarit penal pentru ca a furat din banii copiilor, de ce sa nu fie si Cuclea pentru o fapta asemanatoare. S-a ajuns prea departe. Iata ce scrie pe pagina de facebook a lui Claudiu Cracea:

Cateodata e buna si o plangere !

Vineri , 08.04.2016 , asistentii personali ai persoanelor cu handicap si persoanele cu handicap , AU PRIMIT SALARIILE , RESPECTIV INDEMNIZATIILE, MARITE CU 25 % si DIFERENTELE INCEPAND CU LUNA DECEMBRIE 2015 , conform legii pe care domnul primar nu a vrut sa o aplice. Aaaaaa , se poate ! Mai aveti banii pe concedii , din 2006 si pana in prezent . Sper sa nu dati din lac in put pentru ca , din cate stiu , sumele nu au fost bugetate!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
EU pe 21 Aprilie 2016, 19:42
#6
Se merge pe burta !
Doar e an electoral !
Marin Culcica. pe 15 Aprilie 2016, 06:16
#5
O sugestie.
Dl Cracea sa faca o plangere si in legatura cu Combinatul: cine stie, poate da Dumnezeu si reporneste pana la alegeri si atunci va avea peste 90% din voturi! Succes si c*raj!( iar daca reporneste, cel mai indicat director ar fi dl ing. Biciu C-tin).
adi pe 13 Aprilie 2016, 21:13
#4
pt zdrentele din primarie
o sa ii dau si eu in judecata in legatura cu locuintele ANL sa imi arate si mie care sunt criteriile de alocare ale acestor locuinte,am un dosar de 3 ani si alti primesc cu dosare de o luna locuinta.Zdrentele dreacu o sa ma tin de capul lor sa vad macar unul la puscarie.
gigel pe 11 Aprilie 2016, 17:20
#3
Cancerul numit PSD
...va da roade numai atunci când l-om vedea legat.Pe el si pe Dragnea.
un magurean pe 11 Aprilie 2016, 15:25
#2
primarul cuclea o slugă obedientă a stalin zis dreagnea
UN PUNCT DE MECI în jocul dintre viitorul si strateg primar crăcea si d-le vataf de primarie cuclea care de frica beciului domnesc începe să fie frică, dareu magureanu îi propun să predea cu tot cu primarie de si Zice că cîstigă cu 40% primul tur este în cădere liberă

question
franchestain pe 11 Aprilie 2016, 15:13
#1
goniti frate piticu porno si jefuitori din banda PENALI SOCIALI DEMONOCRATI
în frunte cu PENALU sef DRAGNEA.Pastia frate trebe nu doar sai dati afara,trebe sai goniti frate din judet ca cancerui minciuna pe lînga canalile astia,ca canalile PESEDISTE îs mai periculoase si ca virusi E-nola,E-bola,E-colea si Ziku frate la un loc si ca sa scape tara de ei trebe arsi gigodile sa saleaga cenusa de ei si nici asa nu suntem siguri cam scapat de tot de saraciile astea de comunisti.

Traiasca Telermanu liber.Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.