Domnule primar nu va mai bateti joc de persoanele cu handicap grav! Respectati legea!

07 Aprilie 2016, 06:41 | 2976 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Ca nu aveti habar de administratie publica locala ne-am convins , dar aveati ca cetatean obligatia sa cunoasteti legile tarii si sa le respectati si in calitate de primar sa le respectati si sa le aplicati . Daca nu ati citit legea 215/2001 a administratiei publice locale , republicata , cu modificarile si completarile ulteriare , va aducem la cunostinta prevederile ei :

"Primarul asigura respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor , a prevederilor Constitutiei , precum si punerea in aplicare alegilor , a decretelor Presedintelui Romaniei , a hotararilor si ordonantelor Guvernului , a hotararilor consiliului local , dispune masurile necesare si acorda sprijin pentru aplicarea ordinelor si instructiunilor cu caracter normativ ale ministrilor , ale celorlalti conducatori ai autoritatilor administratiei publice centrale , ale prefectului , precum si a hotararilor consiliului judetean , in conditiile legii."
Va enumeram si legile incalcate de dumneavoastra prin neaplicarea lor :
1. Legea 293/ 2015 , care. Prevede marirea salariilor asistentilor sociali ai persoanelor cu handicap grav , si indemnizatiile persoanelor cu handicap grav , cu 25 % , incepand cu 1 decembrie 2015.
2. Legea 448/2006 care spune ca asistentii sociali ai persoanelor cu handicap grav beneficiaza , conform art. 37 , alin (1) pct. c si alin (2) si (3) , incepand cu anul 2006 , de concediu anual de odihna platit iar in cazul in care angajatorul nu poate asigura un inlocuitor al asistentului personal , persoana cu handicap grav beneficiaza de o indemnizatie echivalenta cu salariul net al asistentului personal.
Aveti doua legi pe care le-ati incalcat , cu buna stiinta , si care va aduce in situatia de abuz in serviciu , fapta pedepsita , conform art. 297 din NCP , cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.
La multi ani , domnule primar Cuclea Danut , alaturi de Dragnea!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
. pe 09 Mai 2016, 06:46
#8
.
Legile nu sunt facute pentru a fi respectate de cei din conducere.
Hitler pe 10 Aprilie 2016, 20:15
#7
traiasca naziști
Pacat ca a murit Hitler, ne scapă tara de Handicapați, Retardati, țigani și de toată pleava lasă doar pe cei mai buni! !!!
Bula pe 10 Aprilie 2016, 10:14
#6
De tine si-a batut joc natura.....
c*riosul pe 08 Aprilie 2016, 13:49
#5
pentru nr. 4
Tu,cum ai scăpat de viol,ai fost prea urâtă ? Vezi că ţi-a crescut nasul de atâtea minciuni ! Sau nu cumva,eşti invidioasă ?
OF doamne pe 08 Aprilie 2016, 10:10
#4
NU pot sa inteleg
Va mai repet inca o data nu il mai luati pe burghiu in campanie cu dumneavoastra va faceti de ras,sia batut joc de prea multe copilite la el la bar nu lea platit plus ca a cautat sa le violeze,un bosorog libidinos si dornic de aventuri nocturne cu angajatele.
. pe 07 Aprilie 2016, 17:54
#3
.
Chiar asa, domnule primar, de ce va bateti joc de Cracea si de Paunescu?Nu ii vedeti ce handicapati sunt?

un magurean pe 07 Aprilie 2016, 16:55
#2
pe jlujile psd nu îi interesează de oras
dacă în2012 psd era pe val în 2016 psd se pregăteste să predea cheile primariei,decătre actualul primar d-le cuclea care ar fi afirmat că se predă cu tot cu primarie îninte de alegeri că nu suferă înfrîngerea rusinosă în fața viitorului cîstigător triufal d-le crăcea claudiu. D-LE cuclea acuză oboseală si insuficiență la inima că se retrage dinainte din campanie electorală că oricum se consideră învins,si numai are ce minți pop**ația cartierului mmagurele si ce să le promită că 3ani doarme linistit la primarie coversînd la telefon linistit ca ordonață a lui stalin de teleorman dreagnea si în al 4an cînd vin alegerile se trezeste brusc si aduce aminte sau îi aduce aminte a tot puternicul sau patron că trebuie să mai facă cîte ceva snake
unu mai prost pe 07 Aprilie 2016, 14:26
#1
scutire de impozit
Ce spuneti de faptul ca o persoana cu handicap de gradul 2 dobandit incepind cu 1 martie 2016 nu este scutita de impozit pe anul in c*rs ci incepand cu 1 ian 2017???? Daca moare pina atunci????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.