Ne scriu cititorii - Caracatita de la ITM Teleorman.

06 Aprilie 2016, 08:57 | 4267 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Caracatita de la ITM Teleorman.

Domnule Popescu Gheorghe cata parsivenie aveti. Sotia dumneavoastra a inchis firma care se ocupa de protectia muncii iar fiul dumneavoastra a deschis un SRL care a preluat contractele mamei sale.
Baietii care trebuie vegheaza !!!!!!!

La ITM Teleorman caracatita din cadrul serviciilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca este la ea acasa. Domnul inspector sef in domeniul SSM are la domiciul sau din Poroschia o serie de firme care presteaza servicii in domeniul pe care domnul Popescu le controleaza. Pana in luna februarie anul acesta sotia dansului avea firma in domeniul SSM, iar din aceiasi luna are si fiul dansului firma care se ocupa cu acelasi lucru pe care tatal sau si mama sa le controleaza - securitatea si sanatatea in munca sau cum ii place lui Popescu Gheorhe -protectia muncii. Este de apreciat acest lucru dar nu este agreat de cei care urmaraesc acest lucru. Firma fiului sau se numeste TR S.C. PCG SSM
CONSULT S.R.L. 35340480/
J34/500/
18.12.2015

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Lute pe 05 Mai 2016, 16:44
#18
Protectia protecrtilor
Atentie! Stanciu Florian este fratele unui inspector de la ITM. Daca aveti contrac cu firma lui nu aveti probleme cu cei de la ITM. Probleme ve-ti avea cu DNA-ul !!!
Ploscanu pe 04 Mai 2016, 06:56
#17
Gasca de mafioti
Cei de la ITM -protectia muncii-se ocupa ci tot felul de prostii.In fruntea grupului este POPESCU GH
GOGU pe 29 Aprilie 2016, 18:48
#16
Slujitor la stat?!
Usor,usor afacerile celor de la ITM ies la suprafata.Si toti ne intrebam de ce un om cu o asa,,capacitate intelectuala,, ca Popescu Gheorghe zis George,,lucreaza pentru stat,, pe un salariul asa de mic la ITM?
Petrica pe 19 Aprilie 2016, 06:12
#15
Un pensionar care va raspunde
In sfarsit! Domnul Popescu Gh. si-a depus dosarul in vederea pensionarii. Acest lucru nu are nimic comun cu raspunderea pe care o are fata de cea ce a facut in privinta incompatibilitatii.
GETA lui TULBURICA pe 13 Aprilie 2016, 20:59
#14
Ursu pacalit de VULPEA TURBATA
Domnul Ciobanu Emil chiar a spus intr-un cerc restrans ca sa saturat de Popepescu Gh. care este sef pe baza unei hotarari judecatoresti fiind sprijinit de domnul Almajanu Marin si Tabacitu Stefan ambii fiind consateni din Peretu cu,,Vulpea,, asa cum i place lui Popescu al lui..... sa i se spuna.

Cat de c*rand barca in care a-ti navigat dus de valurile vantului se va scufunda asa ca domnule Popescu drumul dumneavoastra trece prin Plosca.

ilie de la banda pe 13 Aprilie 2016, 08:08
#13
Tot inainte!
La ITM Teleorman inspectorul sef adjunct in domeniul sec*ritatii si sanatatii in munca Popescu Gheorghe si inspectorul de munca Beda Daniel au pe numele sotiilor lor firme de prestari servicii in domeniul sec*ritatii si sanatatii in munca. Mai nou ca sa nu bata la ochi Popepesu Gh. a deschis pe numele fiului sau Popescu Catalin un SRL care se ocupa de protectia muncii pentru a-si pierde urma.

Concret, aceste firme se ocupa de protectia muncii la firnele pe care Popescu si Beda le controleaza. Unde este incompatibilitatea, avand in vedere ca cei doi sunt functionari publici.

Toate acestea se pot verifica pe pagina de de internet a ITM Teleorman la rubricile – declaratii de avere Popescu Gheorghe, Beda Daniel.

Tot pe pagina respectiva gasiti firmele care presteaza servicii in domeniul sec*ritatii si sanatatii in munca a caror nume le gasiti in declaratiile de avere a celor doi. Sotiile au venituri anuale de cate 1 miliard.



Titi Poroschianu pe 12 Aprilie 2016, 22:14
#12
La pensie domnule Popescu Gh.
Am inteles ca Popescu Gheorghe -avand probleme cu ANI-se va pensiona cat de c*rand la indicatiile directorului ITM Ciobanu Emil care are un om de la CEZ pe care vrea sa il aduca in locul lui Popescu.
Rica pe 11 Aprilie 2016, 08:00
#11
Sa terminam cu prostiile!
Peste tot(DSP-sanepid,Mediul,Protectia muncii,Fisc,etc)esti indrumat la rudele functionarilor care te controleaza sa se ocupe de problemele tale!

Hai sa aplicam legea care se refera la incopatibilitate si lucrurile se rezolva.

Soreata pe 10 Aprilie 2016, 19:47
#10
Psd-ul nu are nimic comun cu Popescu Gh.


COMENTARIUL NR. 1 . PSD-ul nu are nici o legatura cu Popescu Gh. Domnul Popescu este de fel din Peretu, prieten si coleg de partid cu Almajanu si un apropiat a lui Titirisca!
Pereteanu pe 10 Aprilie 2016, 17:04
#9
Pentru domnul Picu Dumitru
Da ginerele lui Popescu Mihaela si al lui Popescu Gheorghe este Jurubita fostul salariat de la Banca Romextera care a facut o serie de prostii care au dus la cercetarea lui penala si din cate am inteles va fi condamnat.
Ginerele si fica lui Popescu pe 10 Aprilie 2016, 15:46
#8
Picu Dumitru
Cunva ginerele lui Popescu Gh se numeste Jurubita si a lucrat la Banca Romextera din Alexandria?

Sunculita pe 10 Aprilie 2016, 13:01
#7
Caracter de .....Poroschia
Popescu Gheorghe este condus de Popepescu Mihaela,sotia sa, in tot vea ce face.Pana cum ceva timp era mare directoare de personal la Cicalex, firma lui INTERAGRO, prilej cu care il apara pe Ioan Nicolae de nereguli pe protectia muncii si probleme de personal. Acum cand lucrurile nu mai merg la Cicalex, doamna Popescu Mihaiela(uitand de ginerele si fata sa) vorbeste peste tot de rau grupul Interagro, uitand cati bani a castigat de la Cicalex si ce relatii si-a facut prin firmele unde era angajata ca specialist in probleme de personal(firme ale lui Interagro)
Orbesteanu pe 09 Aprilie 2016, 06:58
#6
Curatenia incepe de la cap
Atata timp cat institutiile publice sunt conduse de oameni care isi urmaresc numai interesele personale situatia este asa cum este.

Concrec,la ITM in domeniul protectiei muncii primeaza interesele personale-Popescu Gh.,Beda Daniel,Stanciu Ion coordonazeaza firme ale rudelor-sotii,copii,frati care sunt verificate de acestia.Oare conducatorul unitatii directorul general Ciobanu Emil Viorel de ce nu ia masusuri si este nevoie de cei de la ANI,DNA si DICOT pentru a stopa aceste lucruri.
Lintescu pe 08 Aprilie 2016, 12:51
#5
mafie pe fata
Anul trecut pe toamna am deschis o firma avand activitatea m fost la ITM sa-mi clarific lucrurile pentru cele 2 fete pe care le-am angajat(parola REVISAL). Pe holul de la et. 3 am intrebat de biroul de relatii -eu urcand in cladire prin fata pe la Directia Muncii)-iar un domn ma intrebat ce caut.I-am spus pentreu ce am venit iar dansul mi-a recomandat firma fiului dansului sa-mi rezolve problemele inclusiv sa-mi tina protextia muncii.Atunci am aflat cine este iar citand articolul imi dau seama ca este Popescu Gheorghe,(am vazut in ce birou a intrat si ce scrie pe usa)In urma discutiei am vorbit cu fiul dansului dar am refuzat datorita pretului iar lucrurile le-am rezolvat cu o doamna din Rosiori.
datcu pe 07 Aprilie 2016, 18:09
#4
Monopol
la ITM este mafie adevarata. Popescu Gheorghe si Beda Daniel-ispector protectia muncii -au pe numele sotiilor firme care monopolizeaza tot ce misca.

Vrei sa ai protectia muncii facuta,platesti si totul este cu ...protectie. Am consultat declaratiile de avere si te ingrozesti cum asa asa ceva se poate.
Dumitru pe 07 Aprilie 2016, 11:23
#3
Nu poate fi asa
Cea ce scrie in articol nu este adevarat. Cum poate un sef care se ocupa de control, ca fiul si sotia sa aiba firma de prestari servicii in domeniul pe care tatal sau il controleaza. Sa ne gandim ca firma a fost autorizata i si cei din comisie ar fi stiut asta si nu erau nebuni sa o autorizeze. Ar fi bine ca cei din sefii de la ITM,respectiv directorul general sa dea un comunicat de presa in acest sens al dezmintirii celor din articol.
agrivad pe 07 Aprilie 2016, 07:31
#2
de necrezut ce se petrece
Este explicabil de ce in luna feb. 2016 DNA a fost in vizita la ITM Teleorman.

Popescu Gh. este ruda de gradul 1 cu Popescu Catalin asa ca principiul incompatibilitatii ar trebuii sa functioneaze.Probabil ca cei care sunt in drept sa constate asta si sa ia masuri isi vor face datoria.
EIB pe 06 Aprilie 2016, 10:11
#1
Viata in Teleorman
De ce ne miram pentru ceea ce se-ntimpla pe paminturile pastorite de jupinul Dragnea? Pe acolo reusesc in viata numai cei ce ling si sint buni ascultatori de PSD.TR este o feuda unde soarele rasare degeaba iar noaptea domina mintile multora dintre cetateni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.