Claudiu Cracea a facut plangere penala impotriva lui Danut Cuclea si a prefectei.

06 Aprilie 2016, 08:32 | 4136 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea a facut plangere penala impotriva lui Danut Cuclea si a prefectei.

Claudiu Crăcea, consilier local Turnu Măgurele, a depus o plângere penală împotriva prefectului Dan Carmen Daniela și a primarului Dănuț Cuclea, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Alesul local îi acuză, printre altele, de abuz și neglijență în serviciu. În cazul primarului Dănuț Cuclea se pare că la mijloc ar fi vorba de săvârșirea unor infracțiuni în exercitarea mandatului, cum ar fi plata doar ”pe hârtie” a unor drepturi sau aprobarea unor majorări, fără ca în buget să fie prevăzut acest lucru.

În cazul prefectul Carmen Daniela Dan, plângerea penală face referire la avizul de legalitate dat pentru unele hotărâri de consiliu local care, în opinia lui Crăcea, nu ar respecta legile în vigoare. Cu alte cuvinte, prefectul a trecut cu vederea, fără să atace în contencios administrativ, actele emise de legislativul din Turnu Măgurele.

Contactat telefonic, Claudiu Crăcea a confirmat faptul că a depus la Parchet o plângere penală împotriva celor doi, dar nu a dorit să ofere amănunte din conținutul sesizării adresată procurorilor.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
nu inteleg.. pe 28 August 2016, 12:12
#15
nedumerire...
Vrem sa aflam ce s-a intamplat la final...
Petre pe 14 Aprilie 2016, 06:19
#14
cracea pierde vara!
Cracea sa se apuce de treaba si sa nu mai bata campii.
bravo pe 10 Aprilie 2016, 09:46
#13
asa le trebuie nenorocitilor astora
Care mananca banii statului dgeaba. La puscarie psd.isti nenorociti
Fost proc*ror. pe 07 Aprilie 2016, 17:25
#12
"proc*rorului" #10.
De cand au primit proc*rorii dreptul de a posta imbecilitati pe internet???
eu pe 07 Aprilie 2016, 08:03
#11
De unde nu e nici DUMNEZEU nu cere. In situaţia aceasta cine sunt eu să pretind de la alţii bun simţ, respect și altele asemenea.....
Proc*roru pe 07 Aprilie 2016, 00:48
#10
Domnului Ion Cojan
Nu induceti lumea in eroare. Erati la Parchet nu la o cafea ci sa dati o declaratie de invinuit. Ca sa va aduceti aminte, ii reprosam domnului Cracea ca face plangere unui minor . Nu mai continuati, ca va acuz si de fals in declaratii...publice .
Miron pe 07 Aprilie 2016, 00:38
#9
Lui Marian Paraschiv
Domnule draga esti in in eroare . Din cate stiu Cracea a vandut ferma in 2011 iar ultima campanie electorala a lui Basescu a fost in......2009 . Hai sictir ! Mars la Cuclea ... Sau cu el la puscarie!
sefuletu pe 07 Aprilie 2016, 00:03
#8
tinte gresite
toate zbaterile acestea sunt inutile cuclea gidea etc sunt doar niste interfate niste roboti imberbi care repeta insistent cuvintul sefu sefu daca sefu nu mai este nici ei nu vor mai fii
un magurean pe 06 Aprilie 2016, 21:09
#7
viitorul orasului îl repezinta loc*rile de muncă
degeaba actualul primar dle cucklea si tot psd afirmă că parcul industrial nu este necesar,din contră,este foarte necesar pentru a numai depinde numai de combinat,infrastructura de care facea vorbire tr tv doamna prefectă că nu esixtă,nu sa voit de către ei adică psds să facă infrastructură , neavînd-o investitori nu vin si să se aducă aminte chiar miron mitrea a făcut o încercare pt parcul industrial dar a murit odată cu psd cool grin
Ion Cojan. pe 06 Aprilie 2016, 17:45
#6
Vreau precizari.
Eram si eu prezent la Parchet, la o cafea cu un prieten proc*ror si confirm cele din articol. Dl consilier Cracea a venit plangand la Parchet sa reclame ca este unul Cuclea care nu vrea sa-i dea si lui jucaria aia care se cheama Primarie. A primit toate asigurarile ca o va primi, dar sa aiba putintica rabdare sa mai creasca inca vreo 15 ani, sa devina major si responsabil. Pana atunci i-au fost dati doi tutori: ilie de la scularie si "eu"( nu eu!).
Valeriu Ion Găgiulescu pe 06 Aprilie 2016, 16:42
#5
În toate există un început
Important ar fi ca şi sfârşitul să fie cel normal. Dacă faptele sunt aşa cum sunt prezentate, în firescul lucrurilor ar fi ca să se decidă potrivit legilor.
Marian Paraschiv. pe 06 Aprilie 2016, 14:03
#4
Distracie mare.
Si eu am facut plangere penala la DNA impotriva numitului Cracea Claudiu pentru afacerea sa cu ferma cu Ioan Nicolae, prin care s-au dat bani pentru campania electorala a lui Traian Basescu. Ne existand crime perfecte, nu exista nici excrocherii perfecte!
cetatenii care locuiesc pe strada M. Viteazul pe 06 Aprilie 2016, 13:10
#3
Singura speranta
Viitorul PRIMAR al orasului nostru CLAUDIU CRACEA eate singura noastra speranta pentru finalizarea lucrarilor de asfaltare pe strada Mihai Viteazul. Cu totii il vom vota pe Claudiu Cracea.Cuclea va merge la DNA si apoi .....
tunetul pe 06 Aprilie 2016, 10:52
#2
Dumnezeu nu doarme
Astai pohta ceam pohtit,atunci cand faci rau,creatorul nu ne iarta,parca tras la indigo,doi dintre ei se regasesc in alt proces stiti voi care .
Marian c*riosul pe 06 Aprilie 2016, 09:58
#1
Așteptăm cu mare nerăbdare finalul
Și ar fi de poveste dacă nu ar fi de ras să-l vedem arestat pe Micuțul Edil Șef înaintea lui Dragnea cel Mare și Hoț.Acum chiar nu mai are importanță ordinea,e doar o chestiune de timp.Vorba lui Ponta:”O să-mi iau niște floricele și o să privesc la TV spectacolul ce va urma”.Dacă va fi de ras sau nu,asta vom vedea,important e că a bătut gongul.Deci,start distracției și,pentru unii,insomniilor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.