Comentariul zilei - "In vino veritas" - "In vin ( este) adevarul" la Primaria Turnu Magurele.

05 Aprilie 2016, 02:05 | 3454 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

La o băută, un angajat al primăriei Turnu a dezvăluit adevărata miză în alegeri. Nu e puterea, așa cum am crede, ci asigurarea că nu se vor descoperi bubele ce pot aduce arestări. Se pare că între ei, in primarie, a izbucnit o ceartă, iar unul a amenințat că dacă va fi anchetat, va trage după el toată primăria. Noi ce sa credem, se sparge haita?

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
, pe 06 Mai 2016, 22:43
#13
,
Daca vor sa aibe un avocat intre ei,inseamna ca au foarte multe probleme.
Ilie de la scularie pe 10 Aprilie 2016, 09:37
#12
@xyz
De unde ai dedus tu asa ceva? Eu lupt impotriva a ceea ce Cojan vrea sa generalizeze. Ca toti sunt la fel. Nu sunt, si de aia ai creier, sa judeci ce alegi. Si ce vrei xyz si nas Floreo, iar dosar de cadre? Pai se poate bre asa ipocrizie? Toti candidatii sunt persoane palpabile si poti afla despre ei ceea doresti, asta daca nu vrei sa astepti pana o vor face ei in campanie. Un bob zabava.
xyz pe 08 Aprilie 2016, 17:15
#11
O intrebare serioasa.
Vreau si eu sa stiu- si,in mod sigur, nu numai eu- ce vi se par anormale cele spuse de #4= cetateanul onest, indiferent ca este ion cojan sau pulica franarul???. Adica, dupa ilie de la sularie, trebuie sa votam pe cine vrea el, FARA SA STIM NIMIC DESPRE PRETENDENTUL LA..... MANA URBEI? Dragi tovarasi si nas Floreo, asta era pe vremea comunismului, pe care acum il injurati de mama focului.
silvana pe 06 Aprilie 2016, 14:11
#10
bara de batut covoare
Domnule Primar va rugam cu respect locatarii bloc*rilor H5 si F4 la scarile din mijlocul bloc*rilor sa ne amplasati si noua o bara de batut covoare ....sincer nu avem si noua femeilor ne este greu sa mergem la alte bloc*ri cu covoarele ne cerem scuze ptr aceasta situatie dar numai dvs ne puteti intelege ca ne este f greu ......cu respect va multumim anticipat.......locatarii bloc*rilor H5 si F4
eu pe 06 Aprilie 2016, 10:32
#9
#idls
Corectă observaţie, pertinentă. Personajul nu il cunosc, stilul și maniera, da.
Ilie de la scularie pe 06 Aprilie 2016, 07:33
#8
@eu
Domnul meu, așa zisul cetățean onorabil este nimeni altul decât acea lichea care mai semnează Ion Cojan. Îl dă de gol maniera în care folosește hastele oblice duble. Este un pesedist ordinar, pus să facă propagandă anti Crăcea. Dacă ați fi urmărit pe Crăcea la Media Sud aseară ați fi realizat că ce spune licheaua asta aici a spus-o Crăcea aseară. Se potrivește la virgulă, este exact același mesaj. Același slogan: Crăcea e un venetic, e dubios, are probleme cu legea, etc. Este clar, PSD e în picaj, și frica de pușcărie proporțională. Iar dacă pe 8 aprilie Dragnea pune berbecul la raft un an-doi... s-a terminat cu PSD Teleorman. De asta se încearcă asemenea petarde, ca lumea să nu se prezinte la vot. Pe asta mizează PSD, ca ei să poată mobiliza electoratul de pensionari și țigani la votare și să se mai salveze câte ceva.
un magurean pe 05 Aprilie 2016, 22:13
#7
nu -am nimic de imparțit cu nimeni
D-EL cetățean onest nu-am de impărțit nimic cu nimeni, dar cum se văd mergind lucrurile,in turnu -magurele,este o ofesă adusă mie ca cetățean acestui oras,care moare pe zi ce trece, să enumerăm cîteva, în oras sa desfințat cantina socială, nu găsesti un loc de muncă ca bărbat, spitalul este slab dotat,toți mergem la județ,nu găsesti un wc public, în cartierul magurele,se fac lucruri de mîntuială vezi trotuarul de pe libertăți, se fură ca în codru, din locuințe si din cîmp . Nu zic că dl crăcea o fi cel mai bun dar trebuie încercat si nu mă intresează ce a făcut în trecut,si numai în viitor pentru acest oras mulțumesc.
eu pe 05 Aprilie 2016, 21:11
#6
Parol stimabile?! Cumva psihologie inversă? Pe cine follosești dumneata material didactic? O dai cu manta cu cine poftești. Nu subestima nivelul intelectual al acelora care postează pe acest sait și care știu că să greșești odată este de inţeles, să greșești 26 de ani la rând trebuie să fii...........
Babica pe 05 Aprilie 2016, 18:44
#5
.
Pai duica nu mai e cu carmen tetici arhitecta sefa ?
Cetateanul onest si cu simt civic. pe 05 Aprilie 2016, 17:17
#4
Stimate //magurean// #3
Te rog sa ma crezi ca nu am nimic cu dl Cracea si nici cocosul meu nu canta pe gardul dlui Cuclea!. Dar, stimabile, si onorati concetateni, care, din cand in cand, spuneti ca dl Cracea ar fi cel mai cel dintre toti cei, DAR NU VENITI CU NIMIC CONCRET SA STIM SI NOI- VORBA ALTUI MAGUREAN, //NOI MAJORITATEA//- CU CINE VOTAM!. ASA CA ZICETI VOI, CATIVA ANONIMI, CA E dl CRACEA EXTRAORDINAR SI NEMAIPOMENIT, PE CE CHESTIE SA VA CREDEM?? NOI NU STIM NICI UN CRAMPEI DIN VIATA LUI, O BUCATICA DIN C.V. CE STUDII, CE PROFESIE, CE MARI REALIZARI A AVUT SI GATA, HAI LA VOT SI NE-O ARDE CRACEA PESTE BOT!. DESI N-AR FI NEVOIE S-O SPUN, DAR ZIC, TOTUSI: PLEACA-AI NOSTRI, VIN AI NOSTRI, NOI RAMANEM TOT CA PROSTII!!MAREA MAJORITATE(PE BUNE!) A TURNENILOR STIU CA DL CRACEA A AVUT NISTE AFACERI DUBIOASE CU IOAN NICULAIE.
un magurean pe 05 Aprilie 2016, 13:35
#3
dacă sunt vinovați la puscărie
problema mare a orasului este loc*rile de muncă care duc la depop**area orasului,nu este nevoie de un primar politic la criza di turnu este nevoie de un menager primar si ideal ar fi d-le crăcea prin performanța firmei sale,am avut primari profesori avocați si alți care au pus orasul pe butuci
Doru pe 05 Aprilie 2016, 10:28
#2
A sosit timpul pentru o c*ratenie totala
Daca Simionescu se tinea de cuvint poate PSD mai avea o sansa.Asa cum îi stim,mincinosi si oportunisti,se ascund,se sucesc,si mai încerca sa ne mai minta înca odata,iar sansele la înca un mandat în fruntea primariei sint aproape nule.Cred ca Dragnea le-a spus:Cu totii pe scut sau sub scut!
Savexu pesedistu pe 05 Aprilie 2016, 07:06
#1
Duska&Gina; Kraci=LOVE
In primaria Rosiori de Vede, wodkarul sef, Cristy DUSKA, si-a adus rapandula de la scoala de la gara, pe Gina Klitoris, Kracanata, Stavarakeata, Kraci, beau de sting si fac sex in birouri, Gaborimea Comunitara ii acopera!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.