Senzational!!! Simionescu nu se mai retrage din marea famiglie pesedista.

05 Aprilie 2016, 00:08 | 3098 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Simionescu Adrian.

Anuntul retragerii lui Simionescu a fost sters de pe pagina de Facebook a deputatului.

Noi am spus ca nu are cum sa poata iesi din famiglie de capul lui. Mai mult ca sigur a fost mustruluit de Dragnea. Deputatul "accident mortal" a facut anuntul chiar inaintea unei campanii foarte grele. Disperarea pesedista este foarte mare, de aceea se incearca pastrarea, in aparenta, a  unitatii partidului. Simionescu vrea sa se retraga, dar nu poate, pentru ca din famiglie nu se poate iesi. La bine am fost impreuna, iar acum ne parasesti. Mars la loc!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Interesant pe 13 Aprilie 2016, 12:08
#5
Foarte tare
Ce nu stiti voi si nu se vb despre este ca circula un zvon ca se mai scot posturi la spitalul groazei, mizeriei si incompetentei din Turnu Magurele si culmea cea care trebuie sa vina si este una cu un service auto. O fi cumva pila lui NENEA Simionescu. Ca am vazut ca Vechiul director medical prefera Blondele acum asta nou ce prefera/ ochelaristele cred.

Nimeni nu vrea sa inchida odata spitalul acesta neneorocit in care au ramas numai hirburi si in care cel putin trei sferturi din personal ar trebui evaluat psihiatric pentru ca pe ei ii intereseaza doar banii nu si daca se salveaza vieti.Ma intreb cat sange au pe mainile lor jegoase.
franchestain pe 05 Aprilie 2016, 21:57
#4
astias canalile comuniste frate de la Penali Sociali Demonocrati
ma retrag,da nu ma mai retrag.Votatine sa vajutam,iesim da nu ne mai intereseaza de fraeri.Votatine sa va creem 1 milion de loc*ri de munca,iesim noi si va lasam si fara munca careo mai aveti prostilor.Votatine sajutam tara,iesim noi sio furam sio distrugem tara voastra fraerilor.Astia suntem noi canalile iliesco comuniste.Votatine si cu morti vii si cu vii morti si va transformam pe toti în morti vii sa nu va mai chinuiti tot anu frate ci doar o dat la 4 ani.Amin!
turnean pe 05 Aprilie 2016, 19:45
#3
Dezastru rosu
Este cel mai mare castig al electoratului teleormanean faptul ca Adrian Simionescu nu se mai retrage din familia PSD-ta.

In felul acesta electoratul teleormanean isi da seama de valorea oamenilor din PSD, valoare care se apropie de 0(zero).
Nică de la Islaz pe 05 Aprilie 2016, 10:36
#2
SENZAȚIONAL ????
Nuuu,SENZAȚIONAL este că va merge la pușcărieeee !!!!! Pus sau nu de partid.
Misu pe 05 Aprilie 2016, 09:37
#1
Plange Sicilia
Tutti capii,Sicilia e in doliu,Nasul,Corleone sunt la Turnu Magurele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.