BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE COMITEREA INFRACȚIUNII DE FURT DINTR-O SOCIETATE COMERCIALĂ, IDENTIFICAȚI ȘI PRINȘI LA SCURT TIMP.

04 Aprilie 2016, 21:14 | 2738 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

În ziua de duminică, 3 aprilie a.c., polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au prins doi bărbați cu vârste de 22, respectiv 42 de ani, la scurt timp după ce aceștia au sustras mai multe unelte profesionale dintr-o societate comercială aflată în curs de renovare, situată în incinta unui complex comercial din sectorul 6.

Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 1 — 2 aprilie a.c., persoane necunoscute, prin forțarea ușii de evacuare a unui magazin aflat în curs de amenajare, au pătruns în interior, de unde, dintr-o cutie metalică asigurată cu lacăt, au sustras mai multe unelte profesionale în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Cu ocazie verificărilor efectuate și a vizionării imaginilor surprinse de camerele video, s-a reușit identificarea celor doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii, angajați ai unei firme ce deservește complexul comercial din sectorul 6.

Astfel, în dimineața de duminică, 3 aprilie a.c., polițiștii Secției 21 s-au deplasat la adresele de domiciliu ale bănuiților, în județul Giurgiu și județul Teleorman, unde au fost depistați și prinși.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

SERVICIUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Pakiurika pe 04 Aprilie 2016, 22:45
#1
Era Piri!
Era Piri, proxenetul cu discoteca de kurwe si drogati, din comuna Meri!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.